X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki;) sorki ze dziś tak marudzę... jak Ci dzień minął ? Ja coś ogarnęłam w domu ale jest 20 a ja już taka śpiącą

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz tu zawsze marudzić i mówić co chcesz już Ci to mówiłam 😁😘 wczoraj po tych paczkach tak mnie zmoglo że zasnęłam a dzisiaj jakoś na nic nie miałam czasu. I dowiedziałam się o kolejnej ciąży... ale na szczęście to tylko u pracownika mojego męża wiec nie mam z nimi kontaktu...ale jednak wpadli i takim się udaje.... ehhh a my kiedy?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie rozumiem tego wszystkiego ... nic złego nie zrobiłyśmy a tyle musimy czekać...ale wierzę że to nasz rok... dobrze że dziś piątek bo już nie mogłam w tej pracy...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak masz rację to nasz rok a te wszystkie ciążę w okół nas to jakiś znak 😉 tak weekend jest zawsze dobry 😁😁 ale cholera czemu tak zimno

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś miała rację ze to jakiś znak :p nie wiem ale u nas w weekend ma byc troszkę ciepłej chyba -1 w dzień;) ja jutro tez gości koleżanka z pracy z narzeczonym przyjezdza

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ma być cieplejszy weekend i u mnie... o to dobrze nie będziesz się nudziła 😁 ja w końcu nie wiem co my jutro robimy 😂 wiem jedno że rano pobudka 😔

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie ale mojemu sie nic nie chce;p współczuję w weekend Tano wstawać jeszcze na badania... ale co zrobisz... to nie widzicie się z męża wspólnikiem?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No okazało się że on sam przyjedzie coś tam ustalić bo dziecko im się rozchorowało i nie chcę go ciągnąć ze sobą... ale ostatki w domu na to wychodzi 😉 może będzie jakiś sex 😂😂😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rzeczywiście to ostatki ;) musisz zrobić nastrój do seksu 😁 ja jestem właśnie po malowaniu WC taka malutka a zeszło mi się półtorej godziny i rece mi odpadną;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w weekend 😁 jak tam po malowaniu? Pewnie dzisiaj bardziej odczuwasz ręce 😜 my juz po pobraniu i teraz tylko wyniki w działamy dalej. Ale jakoś jestem rozdrażniona ale to chyba dlatego ze dopiero zjadłam i dopiero wypije kawę 😜 bez kawy jestem zołza 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2021, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć;) Oj rece bola i jakoś głowa na zmianę pogody ... jadę do teściowej na kawkę chyba i wracam i biorę się za ogarnianie chałupy;) to dobrze chociaż to za sobą;) rozumiem Cie ja bez tego jakas też zła jestem 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa i mnie jakoś boli... o to fajnie masz tak z teściową że na kawkę do niej.... ja też się za sprzątanie wzięłam bo mąż do fryzjera pojechał a ja muszę zapitalac z odkurzaczem 🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2021, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę właśnie ale sama chyba nigdy nie byłam zawsze z mężem;) wracam i też się biorę za robotę bo jednak więcej gości będę mieć

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to może i my do Was wpadniemy 🤣🤣🤣 dwie osoby w tą czy w tą już Cie nie zrobią różnicy 😜😜 ja ze swoją kiedyś miałam lepszy kontakt teraz to od święta tylko

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2021, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam 😁 robię chińskie danie i ciacho 😁

Madzialena1 lubi tę wiadomość

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam? Udał się wieczór ze znajomymi? Jak tam samopoczucie? Ja wczoraj jakas padnięta byłam wiec może i lepiej że nic nie robiliśmy bo poszłam wcześniej spać. Wyniki krwi już mam u mnie wszystko w porządku a u męża okazało się że jakiegoś wirusa cmv przeszedł ale juz jest wygaszony. A tak to ok jutro dziwnie czy są już wymazy i czekam na wizytę. A w sobotę do teściowej na 60 urodziny

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobrze, udał się wieczór chociaż ja o 23 już usypialam a te siedziały i siedziały;) samopoczucie dobre o dziwo jak na czas przed okresem nic mnie nie boli ani nic... o to super ze dobrze wszystko... a z tym wirusem to dziwna sprawa ze cos było a nawet człowiek nie wie ... juz coraz bliżej wizytą;) będzie dobrze;) o proszę to niezla imprezka ja za tydzień siedze w domu i chyba się nie ruszam ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak a nie wygonisz z domu 😜 chociaż ja mam taką koleżankę co nagle zaczyna sprzątać ze stołu nawet jak każdy jeszcze siedzi.... niezbyt to miłe 😂😜 ale Twoja wizyta i tak szybciej 😁 a nie chce mi się tam jechać bo mnie siostra mojego wkurwia tylko swoim jęczeniem i wiecznymi problemami..stać ją na wszystko a zawsze najbiedniejsza

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niezla ta koleżanka;p tego samego dnia tylko ze wcześniej chyba ;p a to tak samo jak siostra mojego mają z mężem zajebisye pracę teraz pozmieniali dostaną służbowe samochody i ciągle jęczą ze nie mają kasy... a kredyt na 30 lat prawie spłaca w 5 ;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja mam zmienioną na 5 marca. No to jej zmarł mąż 4 lata temu ale był wojskowym i dostała kupę kasy za niego i dostaje rentę na siebie i dzieciaki też sporą. Kupiła sobie nowy samochód, mieszkanie i na wszystko ja stać ale rodzicach i innych ciągle biedną wdowę udaje.... masakra. A juz miesiąc po śmierci męża dawała dupy innym zresztą jego też zdradzała mój mąż o tym wie i dlatego nie chce mieć z nią kontaktu

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ