Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki;) sorki ze dziś tak marudzę... jak Ci dzień minął ? Ja coś ogarnęłam w domu ale jest 20 a ja już taka śpiącą

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz tu zawsze marudzić i mówić co chcesz już Ci to mówiłam 😁😘 wczoraj po tych paczkach tak mnie zmoglo że zasnęłam a dzisiaj jakoś na nic nie miałam czasu. I dowiedziałam się o kolejnej ciąży... ale na szczęście to tylko u pracownika mojego męża wiec nie mam z nimi kontaktu...ale jednak wpadli i takim się udaje.... ehhh a my kiedy?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie rozumiem tego wszystkiego ... nic złego nie zrobiłyśmy a tyle musimy czekać...ale wierzę że to nasz rok... dobrze że dziś piątek bo już nie mogłam w tej pracy...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak masz rację to nasz rok a te wszystkie ciążę w okół nas to jakiś znak 😉 tak weekend jest zawsze dobry 😁😁 ale cholera czemu tak zimno

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś miała rację ze to jakiś znak :p nie wiem ale u nas w weekend ma byc troszkę ciepłej chyba -1 w dzień;) ja jutro tez gości koleżanka z pracy z narzeczonym przyjezdza

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ma być cieplejszy weekend i u mnie... o to dobrze nie będziesz się nudziła 😁 ja w końcu nie wiem co my jutro robimy 😂 wiem jedno że rano pobudka 😔

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie ale mojemu sie nic nie chce;p współczuję w weekend Tano wstawać jeszcze na badania... ale co zrobisz... to nie widzicie się z męża wspólnikiem?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2021, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No okazało się że on sam przyjedzie coś tam ustalić bo dziecko im się rozchorowało i nie chcę go ciągnąć ze sobą... ale ostatki w domu na to wychodzi 😉 może będzie jakiś sex 😂😂😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2021, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rzeczywiście to ostatki ;) musisz zrobić nastrój do seksu 😁 ja jestem właśnie po malowaniu WC taka malutka a zeszło mi się półtorej godziny i rece mi odpadną;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w weekend 😁 jak tam po malowaniu? Pewnie dzisiaj bardziej odczuwasz ręce 😜 my juz po pobraniu i teraz tylko wyniki w działamy dalej. Ale jakoś jestem rozdrażniona ale to chyba dlatego ze dopiero zjadłam i dopiero wypije kawę 😜 bez kawy jestem zołza 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2021, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć;) Oj rece bola i jakoś głowa na zmianę pogody ... jadę do teściowej na kawkę chyba i wracam i biorę się za ogarnianie chałupy;) to dobrze chociaż to za sobą;) rozumiem Cie ja bez tego jakas też zła jestem 😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa i mnie jakoś boli... o to fajnie masz tak z teściową że na kawkę do niej.... ja też się za sprzątanie wzięłam bo mąż do fryzjera pojechał a ja muszę zapitalac z odkurzaczem 🤣🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2021, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę właśnie ale sama chyba nigdy nie byłam zawsze z mężem;) wracam i też się biorę za robotę bo jednak więcej gości będę mieć

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2021, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to może i my do Was wpadniemy 🤣🤣🤣 dwie osoby w tą czy w tą już Cie nie zrobią różnicy 😜😜 ja ze swoją kiedyś miałam lepszy kontakt teraz to od święta tylko

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2021, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam 😁 robię chińskie danie i ciacho 😁

Madzialena1 lubi tę wiadomość

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam? Udał się wieczór ze znajomymi? Jak tam samopoczucie? Ja wczoraj jakas padnięta byłam wiec może i lepiej że nic nie robiliśmy bo poszłam wcześniej spać. Wyniki krwi już mam u mnie wszystko w porządku a u męża okazało się że jakiegoś wirusa cmv przeszedł ale juz jest wygaszony. A tak to ok jutro dziwnie czy są już wymazy i czekam na wizytę. A w sobotę do teściowej na 60 urodziny

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobrze, udał się wieczór chociaż ja o 23 już usypialam a te siedziały i siedziały;) samopoczucie dobre o dziwo jak na czas przed okresem nic mnie nie boli ani nic... o to super ze dobrze wszystko... a z tym wirusem to dziwna sprawa ze cos było a nawet człowiek nie wie ... juz coraz bliżej wizytą;) będzie dobrze;) o proszę to niezla imprezka ja za tydzień siedze w domu i chyba się nie ruszam ;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak a nie wygonisz z domu 😜 chociaż ja mam taką koleżankę co nagle zaczyna sprzątać ze stołu nawet jak każdy jeszcze siedzi.... niezbyt to miłe 😂😜 ale Twoja wizyta i tak szybciej 😁 a nie chce mi się tam jechać bo mnie siostra mojego wkurwia tylko swoim jęczeniem i wiecznymi problemami..stać ją na wszystko a zawsze najbiedniejsza

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niezla ta koleżanka;p tego samego dnia tylko ze wcześniej chyba ;p a to tak samo jak siostra mojego mają z mężem zajebisye pracę teraz pozmieniali dostaną służbowe samochody i ciągle jęczą ze nie mają kasy... a kredyt na 30 lat prawie spłaca w 5 ;p

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2021, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja mam zmienioną na 5 marca. No to jej zmarł mąż 4 lata temu ale był wojskowym i dostała kupę kasy za niego i dostaje rentę na siebie i dzieciaki też sporą. Kupiła sobie nowy samochód, mieszkanie i na wszystko ja stać ale rodzicach i innych ciągle biedną wdowę udaje.... masakra. A juz miesiąc po śmierci męża dawała dupy innym zresztą jego też zdradzała mój mąż o tym wie i dlatego nie chce mieć z nią kontaktu

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ