szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Możesz tu zawsze marudzić i mówić co chcesz już Ci to mówiłam 😁😘 wczoraj po tych paczkach tak mnie zmoglo że zasnęłam a dzisiaj jakoś na nic nie miałam czasu. I dowiedziałam się o kolejnej ciąży... ale na szczęście to tylko u pracownika mojego męża wiec nie mam z nimi kontaktu...ale jednak wpadli i takim się udaje.... ehhh a my kiedy?
-
Witaj w weekend 😁 jak tam po malowaniu? Pewnie dzisiaj bardziej odczuwasz ręce 😜 my juz po pobraniu i teraz tylko wyniki w działamy dalej. Ale jakoś jestem rozdrażniona ale to chyba dlatego ze dopiero zjadłam i dopiero wypije kawę 😜 bez kawy jestem zołza 🤣
-
I jak tam? Udał się wieczór ze znajomymi? Jak tam samopoczucie? Ja wczoraj jakas padnięta byłam wiec może i lepiej że nic nie robiliśmy bo poszłam wcześniej spać. Wyniki krwi już mam u mnie wszystko w porządku a u męża okazało się że jakiegoś wirusa cmv przeszedł ale juz jest wygaszony. A tak to ok jutro dziwnie czy są już wymazy i czekam na wizytę. A w sobotę do teściowej na 60 urodziny
-
A dobrze, udał się wieczór chociaż ja o 23 już usypialam a te siedziały i siedziały;) samopoczucie dobre o dziwo jak na czas przed okresem nic mnie nie boli ani nic... o to super ze dobrze wszystko... a z tym wirusem to dziwna sprawa ze cos było a nawet człowiek nie wie ... juz coraz bliżej wizytą będzie dobrze;) o proszę to niezla imprezka ja za tydzień siedze w domu i chyba się nie ruszam
-
Hehe no tak a nie wygonisz z domu 😜 chociaż ja mam taką koleżankę co nagle zaczyna sprzątać ze stołu nawet jak każdy jeszcze siedzi.... niezbyt to miłe 😂😜 ale Twoja wizyta i tak szybciej 😁 a nie chce mi się tam jechać bo mnie siostra mojego wkurwia tylko swoim jęczeniem i wiecznymi problemami..stać ją na wszystko a zawsze najbiedniejsza
-
To niezla ta koleżanka;p tego samego dnia tylko ze wcześniej chyba ;p a to tak samo jak siostra mojego mają z mężem zajebisye pracę teraz pozmieniali dostaną służbowe samochody i ciągle jęczą ze nie mają kasy... a kredyt na 30 lat prawie spłaca w 5 ;p
-
Nie, ja mam zmienioną na 5 marca. No to jej zmarł mąż 4 lata temu ale był wojskowym i dostała kupę kasy za niego i dostaje rentę na siebie i dzieciaki też sporą. Kupiła sobie nowy samochód, mieszkanie i na wszystko ja stać ale rodzicach i innych ciągle biedną wdowę udaje.... masakra. A juz miesiąc po śmierci męża dawała dupy innym zresztą jego też zdradzała mój mąż o tym wie i dlatego nie chce mieć z nią kontaktu