X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
Odpowiedz

szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?

Oceń ten wątek:
  • Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my u nich zostajemy na noc :D a co, niech teściowa i na niedzielę robi obiad :P ja to Ci powiem że dzisiaj to nie czuję żebym chora była, wszystko jak ręką odjął :/ niby dobrze ale dziwnie.. haha no nie dogodzi chora źle zdrowa też źle :P:P a Ty jakieś plany na weekend?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to dobrze weekend z gotowaniem z bani ;) ja mam z 5km do teściowej to jak się napijemy obydwoje to wracamy na pieszo 😁 już dawno tam nie spalam zle mi się tam śpi;) to ciekawe może miałaś jakieś osłabienie organizmu ważne że już lepiej ;) dziwnie tzn ?;p narazie żadnych nie mam planów mój dziś na noc jedzie może chrześniaka wezmę do siebie ale nie wiem;p a w niedziele do koleżanki na urodziny tej co się chwaliła ciaza... ciekawe co u mnie wyjdzie do niedzieli bo taktp może być średnio z moim nastrojem;p

Miasa lubi tę wiadomość

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh rozumiem Cie doskonale, ale będzie dobrze zobaczysz... no dziwnie bo zawsze tydzien to chorowałam a tu nawet katar po 2 dniach całkiem zniknął. Ja też nie lubie tam spać bo rano jak wstaje to juz teściowa jest przy mnie i patrzy mi na ręce i nawet głupio mi śniadanie sobie zrobić albo kawę ale po tylu latach mam to juz gdzieś 😜 my mamy do nich ponad 30 km to piechotą nie da rady 🤣

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam andzieje ;p czuje się za dobrze na okres 🤣 no najważniejsze że bardziej Cie nie rozłożyło;p to już ciężko na pieszo wracać ale masz rację miej wyjebane będzie Ci dane 😁 w którą stronę macie tesciowa ? Bo wy za warszawa mieszkacie ?

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz gdzie jest Mińsk Mazowiecki? To my kawałek za Mińskiem a oni bardziej w stronę Węgrowa chyba ja tam nie znam tych okolic 😜 my w stronę Siedlec bardziej. Teraz do Warszawy nam autostradę pociągnęli to w 40 minut w stolicy jesteśmy 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kojarzę to kawałek jest do Was;p mój mąż tam pociągami jeździ 😁 to dobrze raz dwa i w wawie;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz o ja do pracy jak jeździłam to pociągiem właśnie. A na jakich on jeździ? Jakieś IC czy coś? Kurde czy u Ciebie tez tak sypie śnieg? A ja chciałam jutro zamszowe kozaki za kolano zakładać 🤣🤣 chyba mi się nie uda 😂

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleje mazowieckie ;p takie zielone 🤣 u mnie pada ale deszcz i jest beznadziejna pogoda...może być ciężko z zamszowymi 🙃

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to KM to mój transport 😁 o to mogę powiedzieć że woziłam się pewnie z Twoim mężem 🤣 no chyba sobie daruje ten zamsz i założę normalne zimowe skórzane kozaki. Jak tam u Ciebie nadal brak okresu?

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mozliwe 😁 kurna ja nie pamiętam kiedy miałam kozaki na nogach ciągle w botkach chodzę;p tak brak... I co tu myśleć... plamienia też nie ma ...

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawiło się trochę krwi... chyba czas się napić wina...

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde....😕 wiem jak się czujesz.... I wiem ze żadne pocieszenie nie pomoże ale możesz mi się tutaj wyzalic wypłakac a nawet pokląć...ehh to wszystko jest niesprawiedliwe.. napij się winka kochana to chociaż na chwilę pomoże... jeszcze ta wizyta w niedzielę u koleżanki w ciąży... ale zaraz będziesz miała wizytę i dowiesz się więcej... I starajcie się dalej nie odpuszczaj nawet jak ktoś Ci powie "odpuść to wtedy Ci się uda, za mocno chcesz" w dupe sobie takie porady niech wsadza...ja odpuściłam i straciłam tylko parę lat i choroba się pogłębiała... ściskam Cie mocno 😘😘❤

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana jesteś ❤ wszystko przez to że spoznila się te 4 dni a to się jeszcze nie zdazylo... no nic mam nadzieję że do wtorku minie i coś się dowiem ... przyszedł chrześniak więc może jakoś czas minie... także nasze zdrowie kochana oby było tylko lepiej🥂

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2021, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze zdrowie ❤ na pewno będzie lepiej 😘

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2021, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby bo czasem to już tracę nadzieje

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2021, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jak się czujesz? słuchaj ja wiem że jest cieżko ale nigdy nie trać nadziei zobacz na mnie 10lat starań i nadal myślę że w końcu się uda... oczywiście Tobie nie życzę tylu lat ale zawsze tzreba mieć nadzieję :)

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2021, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dobrze troche brzuch od rana nawalał... Oj masz rację ale wczoraj miałam chwilę zwatpienia dziś się biorę za siebie ;) jak tam gotową na imprezę?;)

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2021, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bardzo się cieszę... coco dżambo i do przodu 🤣🤣🤣 no już zrobiłam nuggetsy odebrałam kwiaty i właśnie zjadłam śniadanie... I juz mi się nic nie chcę 🤣😜

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no raczej;) też się biorę za śniadanie i może jakiś spacerek z chrześniakiem a później ogarnianie chaty ;) mój dziś wymyslil wyprawę do maca na maestro😁

• Madzialena1 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2021, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha nieźle się żywicie prawie jak my :P:P mój to już prawie gotowy :P teraz ja się muszę na bóstwo zrobić bo o 13 wyjeżdżamy.. żeby pogadać z rodzicami póki siostrzyczki nie będzie ;) :P

‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ