szybsza miesiaczka czy krwawienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
no my u nich zostajemy na noc a co, niech teściowa i na niedzielę robi obiad ja to Ci powiem że dzisiaj to nie czuję żebym chora była, wszystko jak ręką odjął niby dobrze ale dziwnie.. haha no nie dogodzi chora źle zdrowa też źle :P a Ty jakieś plany na weekend?
-
O to dobrze weekend z gotowaniem z bani ja mam z 5km do teściowej to jak się napijemy obydwoje to wracamy na pieszo 😁 już dawno tam nie spalam zle mi się tam śpi;) to ciekawe może miałaś jakieś osłabienie organizmu ważne że już lepiej dziwnie tzn ?;p narazie żadnych nie mam planów mój dziś na noc jedzie może chrześniaka wezmę do siebie ale nie wiem;p a w niedziele do koleżanki na urodziny tej co się chwaliła ciaza... ciekawe co u mnie wyjdzie do niedzieli bo taktp może być średnio z moim nastrojem;p
Miasa lubi tę wiadomość
-
Oh rozumiem Cie doskonale, ale będzie dobrze zobaczysz... no dziwnie bo zawsze tydzien to chorowałam a tu nawet katar po 2 dniach całkiem zniknął. Ja też nie lubie tam spać bo rano jak wstaje to juz teściowa jest przy mnie i patrzy mi na ręce i nawet głupio mi śniadanie sobie zrobić albo kawę ale po tylu latach mam to juz gdzieś 😜 my mamy do nich ponad 30 km to piechotą nie da rady 🤣
-
Kurde....😕 wiem jak się czujesz.... I wiem ze żadne pocieszenie nie pomoże ale możesz mi się tutaj wyzalic wypłakac a nawet pokląć...ehh to wszystko jest niesprawiedliwe.. napij się winka kochana to chociaż na chwilę pomoże... jeszcze ta wizyta w niedzielę u koleżanki w ciąży... ale zaraz będziesz miała wizytę i dowiesz się więcej... I starajcie się dalej nie odpuszczaj nawet jak ktoś Ci powie "odpuść to wtedy Ci się uda, za mocno chcesz" w dupe sobie takie porady niech wsadza...ja odpuściłam i straciłam tylko parę lat i choroba się pogłębiała... ściskam Cie mocno 😘😘❤
-
Dzięki kochana jesteś ❤ wszystko przez to że spoznila się te 4 dni a to się jeszcze nie zdazylo... no nic mam nadzieję że do wtorku minie i coś się dowiem ... przyszedł chrześniak więc może jakoś czas minie... także nasze zdrowie kochana oby było tylko lepiej🥂