Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGotowania nadszedł czas już od godz 4.30. Na razie przygotowałam sałatkę "meksykański król imprezy", zrobiłam też jajka po benedyktyńsku, miałam zrobić szarlotkę, ale jednak na szybko skusiłam się na przekładaniec piernikowo - serowy w kokosie, zrobiłam również tartę z łososiem i mozzarellą a za godzinę jeszczę zrobię flaki no i jeszcze Quesadlikas z Chili con carne ( według przepisu mojej szwagierki)
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Gotowania nadszedł czas już od godz 4.30. Na razie przygotowałam sałatkę "meksykański król imprezy", zrobiłam też jajka po benedyktyńsku, miałam zrobić szarlotkę, ale jednak na szybko skusiłam się na przekładaniec piernikowo - serowy w kokosie, zrobiłam również tartę z łososiem i mozzarellą a za godzinę jeszczę zrobię flaki no i jeszcze Quesadlikas z Chili con carne ( według przepisu mojej szwagierki)
Wow! Chyba zmienię plany na wieczór i przyjadę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja też chciałam skorzystać, póki jeszcze pewnie uda Wam się zerknąć tutaj.
Chciałam wszystkim życzyć SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2014!! By był szczęśliwszy od mijającego, by marzenia się spełniły i żeby było co wspominać z uśmiechem na buzi )) Oczywiście nam/Wam (przyszłym mamom) życzę II kreseczek na teście i pięknej ciąży!!! Ściskam prawie Noworocznie:)
Ja sobie będę herbatkę popijać, a za jakiś czas biorę do ogarniania (kąpiel i te sprawy))00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Gratuluje dziewczyny
mam gdzies dzisiejszy dzien z mezem z rana sie juz poklocilam wsiadlam w auto i przyjechalam do rodzicow gdzies to wszystko juz mam..
niech sam ze soba przywita nowy rok
EJ CO JEST?:* GŁÓWKA DO GÓRY.. MUSICIE POGODZIĆ.. TULE00monika00 lubi tę wiadomość
-
dba i 200 serdecznie gratuluje świetny prezent na koniec roku
Ewelinka ja tez miałam kiedyś podobny sen tyle że mi po kolei wylatywały normalnie coś okropnego że takie rzeczy nam sie snią
Miska ja nie pomoge bo na ogół mam wyżsża tempke może to jakies osłabienie albo termometr coś sie psuje
Dziewczynki moje kochane nie wiem czy uda mi sie dziś jeszcze tu wejsć dlatego pragnę złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, ciepło i nadzieje, aby spełniły sie wam wszystkie najskrytsze marzenia te duże i te małe. Dla staraczek życze aby każda z was ujrzała szybciutko te dwie wymarzone kreseczki, a dla zaciążonych spokojnej i zdrowej ciąży oraz zdrowego maleństwa Buziaki :*00monika00, 200 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:EJ CO JEST?:* GŁÓWKA DO GÓRY.. MUSICIE POGODZIĆ.. TULE
ja to nawet sie nigdzie nie wybieram jestem zbyt uparta i honorowa mogl myslec zanim postanowil mnie wkur***
wczoraj mialam przygotowac przystawki bo mielismy isc do jego siostry ani ta ksiezna Diana nie raczyla odebrac ani on co mam kupic , a teskty typu rob co chcesz to o dupe potluc.
nie satysfakcjonuja mnie
wiec Zadzwonilam dzisiaj do ksiezniczki co mam zrobic i tekst typu nie wiem od osoby ktora organizuje impreze to cos nie halo wiec mowie to ok pa.
i niech sie bawia sami w swoim niezorientowanym w zyciu towarzystwie -
Jackie bardzo mi przykro że coś takiego usłyszałaś, ale od osoby u której ma być ta ostatnia magiczna noc w roku to jest troszke niepoważne bo nie dość że chcesz pomóc żeby nie musiała robić wszystkiego sama to jeszcze takie coś Ci mówi już mogła powiedziec czy wogóle masz coś robić czy wogole nie masakra
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:dba i 200 serdecznie gratuluje świetny prezent na koniec roku
Ewelinka ja tez miałam kiedyś podobny sen tyle że mi po kolei wylatywały normalnie coś okropnego że takie rzeczy nam sie snią
Miska ja nie pomoge bo na ogół mam wyżsża tempke może to jakies osłabienie albo termometr coś sie psuje
Dziewczynki moje kochane nie wiem czy uda mi sie dziś jeszcze tu wejsć dlatego pragnę złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, ciepło i nadzieje, aby spełniły sie wam wszystkie najskrytsze marzenia te duże i te małe. Dla staraczek życze aby każda z was ujrzała szybciutko te dwie wymarzone kreseczki, a dla zaciążonych spokojnej i zdrowej ciąży oraz zdrowego maleństwa Buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 12:36
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Kiedys mialam taki sen a jak wstalam mama zadzwonila ze babcia nie zyje.
o kurcze ale mam nadzieje że tym razem nie bedzie złej wiadomości
Landrynka to teraz juz przynajmniej @ sie rozkreciła to nie musisz sie zastanawiać co to za plamienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny