X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje nowym mamom :) zazdroszcze :)
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:19

200, Kaśka lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotowania nadszedł czas już od godz 4.30. Na razie przygotowałam sałatkę "meksykański król imprezy", zrobiłam też jajka po benedyktyńsku, miałam zrobić szarlotkę, ale jednak na szybko skusiłam się na przekładaniec piernikowo - serowy w kokosie, zrobiłam również tartę z łososiem i mozzarellą a za godzinę jeszczę zrobię flaki no i jeszcze Quesadlikas z Chili con carne ( według przepisu mojej szwagierki) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Gotowania nadszedł czas już od godz 4.30. Na razie przygotowałam sałatkę "meksykański król imprezy", zrobiłam też jajka po benedyktyńsku, miałam zrobić szarlotkę, ale jednak na szybko skusiłam się na przekładaniec piernikowo - serowy w kokosie, zrobiłam również tartę z łososiem i mozzarellą a za godzinę jeszczę zrobię flaki no i jeszcze Quesadlikas z Chili con carne ( według przepisu mojej szwagierki) :)

Wow! Chyba zmienię plany na wieczór i przyjadę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Wow! Chyba zmienię plany na wieczór i przyjadę :D

Zapraszam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 i dbo Serdecznie gratuluje . <3

200 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Ja też chciałam skorzystać, póki jeszcze pewnie uda Wam się zerknąć tutaj.
    Chciałam wszystkim życzyć SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2014!! By był szczęśliwszy od mijającego, by marzenia się spełniły i żeby było co wspominać z uśmiechem na buzi :))) Oczywiście nam/Wam (przyszłym mamom) życzę II kreseczek na teście i pięknej ciąży!!! Ściskam prawie Noworocznie:)

Ja sobie będę herbatkę popijać, a za jakiś czas biorę do ogarniania (kąpiel i te sprawy):))

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 i dba - gratuluję:* co za piękny prezent na koniec Roku!!!! :)

200 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, powiedzcie czy taka niska temperatura jak dzisiaj u mnie o 6:30 - 35, 88 (!!!) to normalne? Miała któraś tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam straszny sen snily mi sie zeby ze pol szczeki zebow mi sie ruszalo jak wstalam cala spocona i wystraszona sprawdzalam czy sie rusźaja :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczyny
    mam gdzies dzisiejszy dzien z mezem z rana sie juz poklocilam wsiadlam w auto i przyjechalam do rodzicow gdzies to wszystko juz mam..
    niech sam ze soba przywita nowy rok

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20.12 Miska0811 (-), olka25 (-)
    22.12 AniaR88
    25.12 Nusia1989 <3
    28.12 Ania1986
    30.12 Jackie (-), Ania1986
    31.12 stardust87 <3, 200 <3, dba <3
    02.01 Czarna94
    06.01 Kaśka
    07.01 Milcia
    20.01 Katha81

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Gratuluje dziewczyny
    mam gdzies dzisiejszy dzien z mezem z rana sie juz poklocilam wsiadlam w auto i przyjechalam do rodzicow gdzies to wszystko juz mam..
    niech sam ze soba przywita nowy rok

EJ CO JEST?:* GŁÓWKA DO GÓRY.. MUSICIE POGODZIĆ.. TULE

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba i 200 serdecznie gratuluje świetny prezent na koniec roku :)
    Ewelinka ja tez miałam kiedyś podobny sen tyle że mi po kolei wylatywały normalnie coś okropnego że takie rzeczy nam sie snią :/
    Miska ja nie pomoge bo na ogół mam wyżsża tempke może to jakies osłabienie albo termometr coś sie psuje :)

Dziewczynki moje kochane nie wiem czy uda mi sie dziś jeszcze tu wejsć dlatego pragnę złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, ciepło i nadzieje, aby spełniły sie wam wszystkie najskrytsze marzenia te duże i te małe. Dla staraczek życze aby każda z was ujrzała szybciutko te dwie wymarzone kreseczki, a dla zaciążonych spokojnej i zdrowej ciąży oraz zdrowego maleństwa :) Buziaki :*

00monika00, 200 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    EJ CO JEST?:* GŁÓWKA DO GÓRY.. MUSICIE POGODZIĆ.. TULE

ja to nawet sie nigdzie nie wybieram jestem zbyt uparta i honorowa mogl myslec zanim postanowil mnie wkur***
    wczoraj mialam przygotowac przystawki bo mielismy isc do jego siostry ani ta ksiezna Diana nie raczyla odebrac ani on co mam kupic , a teskty typu rob co chcesz to o dupe potluc.
    nie satysfakcjonuja mnie
    wiec Zadzwonilam dzisiaj do ksiezniczki co mam zrobic i tekst typu nie wiem od osoby ktora organizuje impreze to cos nie halo wiec mowie to ok pa.
    i niech sie bawia sami w swoim niezorientowanym w zyciu towarzystwie

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie bardzo mi przykro że coś takiego usłyszałaś, ale od osoby u której ma być ta ostatnia magiczna noc w roku to jest troszke niepoważne bo nie dość że chcesz pomóc żeby nie musiała robić wszystkiego sama to jeszcze takie coś Ci mówi już mogła powiedziec czy wogóle masz coś robić czy wogole nie masakra :(

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    dba i 200 serdecznie gratuluje świetny prezent na koniec roku :)
    Ewelinka ja tez miałam kiedyś podobny sen tyle że mi po kolei wylatywały normalnie coś okropnego że takie rzeczy nam sie snią :/
    Miska ja nie pomoge bo na ogół mam wyżsża tempke może to jakies osłabienie albo termometr coś sie psuje :)

Dziewczynki moje kochane nie wiem czy uda mi sie dziś jeszcze tu wejsć dlatego pragnę złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, ciepło i nadzieje, aby spełniły sie wam wszystkie najskrytsze marzenia te duże i te małe. Dla staraczek życze aby każda z was ujrzała szybciutko te dwie wymarzone kreseczki, a dla zaciążonych spokojnej i zdrowej ciąży oraz zdrowego maleństwa :) Buziaki :*
    Kiedys mialam taki sen a jak wstalam mama zadzwonila ze babcia nie zyje. :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 12:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dba i 200 gratuluję :*
    Ja niestety dostałam @ . Już się pojawiła spora ilość krwi więc zaczęłam nowy cykl od dziś . Może w następnym się uda . Więc mnie możecie usunąć z listy .
    Jackie co się dzieje kochana?

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kiedys mialam taki sen a jak wstalam mama zadzwonila ze babcia nie zyje. :-(

o kurcze ale mam nadzieje że tym razem nie bedzie złej wiadomości

Landrynka to teraz juz przynajmniej @ sie rozkreciła to nie musisz sie zastanawiać co to za plamienie

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu dokładnie . Teraz wiem że to @ i że niedługo będzie kolejna nadzieja

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wieczorem napewno się pogodzicie :)

‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ