Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Chyba nie będę tu wchodzić przez przynajmniej 2 dni bo tylko się dołuję Poczekam w spokoju na @
Jeśli to ma Ci pomóc to zrezygnuj z forum. Nie potrzebujesz dodatkowych stresów i smutków..Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:ja to nawet sie nigdzie nie wybieram jestem zbyt uparta i honorowa mogl myslec zanim postanowil mnie wkur***
wczoraj mialam przygotowac przystawki bo mielismy isc do jego siostry ani ta ksiezna Diana nie raczyla odebrac ani on co mam kupic , a teskty typu rob co chcesz to o dupe potluc.
nie satysfakcjonuja mnie
wiec Zadzwonilam dzisiaj do ksiezniczki co mam zrobic i tekst typu nie wiem od osoby ktora organizuje impreze to cos nie halo wiec mowie to ok pa.
i niech sie bawia sami w swoim niezorientowanym w zyciu towarzystwie
ale bym sie wkur..... to mamy podobne charaktery... Najlepiej, robic za wszystkich a wszyscy leza do gory brzuchami:/Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ja też korzystając z malutkiej chwilki w pracy chcę Wam złozyć serdeczności w Nowym Roku, samych szczęśliwych chwil, zdrówka i pociechy z drugich połówek (--> będzie dobrze Jackie!!), wymarzonych II i wszystkiego co sobie zamarzycie!!!
BuziaczkiNusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny