X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    no ja wiedziałam, że zawsze coś mnie ominie..
    a wrzucicie lika do tej strony? z tą pindzią?

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/te-olane,1604,202.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana to teraz męża do łóżkao do dzieła :)

ale on w pracy jest week mamy caly dla siebie w koncu bo coraz gorzej bylo miedzy nami ...
    a tak to tylko my, serduszkowanie, my i serduszkowanie i bede mogla sie nacieszyc bo sie mijamy ciagle...

• Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie, pamietaj, ze tu tez mozesz wylewac swoje zale:)))) a tam, ze ktos sobie cos pisze, nie nalezy sobie tym glowy wooogole zaprzatac. Buzki;)

Ewelina23, Miska0811, Kasiula09 lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no zobaczymy kochana . Oby tak bylo to by byl wspanialy prezent

Ewelińcia, widzisz zegarek? zbliża się 21 oklaski.gif

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a tak jeszcze troszke wracajac do tych gorszych dni ktore kazda ma prawo miec. Bo codziennosc to nie tylko rozowe okulary. Ja mimo,ze troszke tez mamproblemow(bardziej rodzinnych) staram sie nie myslec i powiem Wam,ze wlasnie dzieki temu ze jestem tutaj na Ovu, pisze z Wami to nie mysle o tym. I wiem, ze jeszcze w tym miesiacu moze przyjsc na mnie taki gorszy dzien i jestem raczej na niego przygotowana bo pare spraw bedzie trzeba zalatwiac. Myslami jestem hen hen,ale to wraca. Jedyna mila wiadomoscia w tym miesiacu byly by II kreseczki na tescie(ale to w swoim czasie, sama sobie nie namaluję):)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    Ewelińcia, widzisz zegarek? zbliża się 21 oklaski.gif
    hehehehe u nas dopiero 19;52 :P

Jackie, natasza82, 00monika00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ale on w pracy jest week mamy caly dla siebie w koncu bo coraz gorzej bylo miedzy nami ...
    a tak to tylko my, serduszkowanie, my i serduszkowanie i bede mogla sie nacieszyc bo sie mijamy ciagle...

to jesli wspolny weekend to spedzcie go fajnie,ze soba:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Jackie, pamietaj, ze tu tez mozesz wylewac swoje zale:)))) a tam, ze ktos sobie cos pisze, nie nalezy sobie tym glowy wooogole zaprzatac. Buzki;)

jakos ja wlasnie wole wyzalic tutaj niz isc do osoby trzeciej , w realu ktora wyslucha, da "dobre"rady i co z tego jak o mnie zapomni na drugi dzien:P

Jackie, Sylvka lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

a no chyba ze tak, to cały weekned działać żeby na końcu zielona kropka była :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Kochane a tak jeszcze troszke wracajac do tych gorszych dni ktore kazda ma prawo miec. Bo codziennosc to nie tylko rozowe okulary. Ja mimo,ze troszke tez mamproblemow(bardziej rodzinnych) staram sie nie myslec i powiem Wam,ze wlasnie dzieki temu ze jestem tutaj na Ovu, pisze z Wami to nie mysle o tym. I wiem, ze jeszcze w tym miesiacu moze przyjsc na mnie taki gorszy dzien i jestem raczej na niego przygotowana bo pare spraw bedzie trzeba zalatwiac. Myslami jestem hen hen,ale to wraca. Jedyna mila wiadomoscia w tym miesiacu byly by II kreseczki na tescie(ale to w swoim czasie, sama sobie nie namaluję):)
    Trzymam kciuki zeby byly szybciutko te II kreseczki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Trzymam kciuki zeby byly szybciutko te II kreseczki <3

:*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spuścić was z oka na chwile :D

Jackie, Sylvka, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

:)

karmelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    oj tam oj tam <3

Miska0811, karmelek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:

musimy to przetrwac jakos wszystie razem , czasem tak jest ze jest smutno jak sie jest odsylanym od lekarza do lekarza nie widzac zadnych rezultatow ...
    wiesz to daje sie we znaki presja znajomych rodziny w moim przypadku studia to wszysto sie odbija na naszej rzeczywistosci czesto takjest ze same musimy radzic sobie z naszymi problemami bo np maz mowi ze sie uda ze jak nie teraz to pozniej a tu z cyklu na cykl coraz gorej sie przezywa...
    masz ochote wyjsc walnac drzwiami i zapomniec o wszystkim. ale przechodzi to wszystko ale na to potrzeba czasu zrozumienia spokoju jednego razu potrzebujesz kilka godz na przemyslenia innego kilka dni czy tygodni . i tak jak w moim przypadku wolalam uprzedzic ze mnie nie bedzie odejde niz zniknac bez slowa i nie wchodzic przez pare dni zebyscie rozmyslaly co sie stalo...
    ale sa kretynki ktore nie rozumieja i twierdza ze to sposob na zainstnienie na watku
    reasumujac Zycze Ci samych pozytywnych sytuacji <3

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

oj tak jakos wyszło :)

Ewelina23, karmelek lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Jackie masz prawo miec ciezkie chwile i zmieniac zdanie co piec minut. Po to jestesmy, zeby sie wspierac:) ciesze sie, ze jestes i jestescie kochane. Tak trzymac:*

ciesze sie ze jednak przybywaja tutaj rowniez pozytywne osoby :*

Ewelina23, 00monika00, Kasiula09, Sylvka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    musimy to przetrwac jakos wszystie razem , czasem tak jest ze jest smutno jak sie jest odsylanym od lekarza do lekarza nie widzac zadnych rezultatow ...
    wiesz to daje sie we znaki presja znajomych rodziny w moim przypadku studia to wszysto sie odbija na naszej rzeczywistosci czesto takjest ze same musimy radzic sobie z naszymi problemami bo np maz mowi ze sie uda ze jak nie teraz to pozniej a tu z cyklu na cykl coraz gorej sie przezywa...
    masz ochote wyjsc walnac drzwiami i zapomniec o wszystkim. ale przechodzi to wszystko ale na to potrzeba czasu zrozumienia spokoju jednego razu potrzebujesz kilka godz na przemyslenia innego kilka dni czy tygodni . i tak jak w moim przypadku wolalam uprzedzic ze mnie nie bedzie odejde niz zniknac bez slowa i nie wchodzic przez pare dni zebyscie rozmyslaly co sie stalo...
    ale sa kretynki ktore nie rozumieja i twierdza ze to sposob na zainstnienie na watku

wlasnie tak jest jak piszesz... Musimy same sobie dac rade, no a tutaj jest nas wiecej to mozemy sie wspierac nawzajem:)
    Dzięki Jackie:) <3 i życzę Ci tego samego, przede wszystkich takiego szczerego uśmeichu na buzi i w serduszku

Jackie lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Jackie rozumiem Cie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiecuje ze zrobie wszystko zebyscie mogly zostac ciociami w tym miesiacu...
    dziewczyny moje kochane czy byla tutaj dzisiaj czarna albo landrynka ?
    nie wiem co z nimi a moglam przeoczyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 21:01

AniaR88 lubi tę wiadomość

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ