Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:Widzialam ze ktoras z dziewczyn pisala cos o Wit D3 jest to witamina powstajaca z prowitaminy D3. ciezko miec jej niedobor. w okresie letnim codziennie 10 min na sloncu zapewnia jej uzupelnienie na caly rok ...
wiem co mowie ostatnio kolosa z tego mialam . -
Jackie wrote:witam dziewczyny z ktorymi dzisiaj jeszcze nie pisalam ...
po 1 jest mi troche lepiej to chyba najwazniejsze .
po 2 i co najwazniejsze Jovitko moja kochana mam gleboko w pupie to co Ty sobie pod noskiem mruczysz .
Ciesze sie bardzo , że przeanalizowalas ten watek bo mysle , że wiele moglo Cie to nauczyc przede wszystkim tego co to jest wsparcie . Mysle ze wylewasz wielkie swoje zale i gorycz tutaj bo masz jakis kompleks akceptacji samej siebie .
Jak bedzie taka potrzeba to i milion razy odejde i wroce jesli bedzie mialo to wplyw na moje samopoczucie ale moze i zdziwisz sie ja mam tu do kogo wracac a na Twoje znikniecie nikt kompletnie nikt nie zareagowal.
Jezeli uwazasz , że probuje zwrocic na siebie uwage odejsciem mojej osoby to widocznie przywolujesz sobie jakies wspomnienia z wlasnego zycia.
Widzisz kochana troche trafilas na nieodpowiednia osobe bo nie pozwole po sobie jezdzic .
Chcialas zablysnac jak wschodzaca gwiazda ale nie udalo sie zycie probuj na innych watach sie dowartosciowywac raczej na tym watku miejsca sobie nie znajdziesz. Przykre troche ze taka pelna goryczy kobietka postanawia walczyc z wiatrakami raczej w miejscu gdzie kobiety sie lacza dziela i wspieraja ale coz Twoj wybor. I musisz wiedziec jedno nie odnosze sie do Twoich postow odnosnie mojej osoby bo cos tam napisalas mi nie ubedzie od tego ale za to Tobie przybylo wiecej negatywnych odczuc.
...........
Dzieki dziewczyny za wsparcie.
I wlasnie ze nie sprawie satysfakcji zadnej takiej egoistce odejsciem stad . Bede tu zawsze.
Jackie fajnie że jesteś i masz racje nie ma co sie przejmować takimi osobami bo nie warto sobie nerwów psuć,Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:witam dziewczyny z ktorymi dzisiaj jeszcze nie pisalam ...
po 1 jest mi troche lepiej to chyba najwazniejsze .
po 2 i co najwazniejsze Jovitko moja kochana mam gleboko w pupie to co Ty sobie pod noskiem mruczysz .
Ciesze sie bardzo , że przeanalizowalas ten watek bo mysle , że wiele moglo Cie to nauczyc przede wszystkim tego co to jest wsparcie . Mysle ze wylewasz wielkie swoje zale i gorycz tutaj bo masz jakis kompleks akceptacji samej siebie .
Jak bedzie taka potrzeba to i milion razy odejde i wroce jesli bedzie mialo to wplyw na moje samopoczucie ale moze i zdziwisz sie ja mam tu do kogo wracac a na Twoje znikniecie nikt kompletnie nikt nie zareagowal.
Jezeli uwazasz , że probuje zwrocic na siebie uwage odejsciem mojej osoby to widocznie przywolujesz sobie jakies wspomnienia z wlasnego zycia.
Widzisz kochana troche trafilas na nieodpowiednia osobe bo nie pozwole po sobie jezdzic .
Chcialas zablysnac jak wschodzaca gwiazda ale nie udalo sie zycie probuj na innych watach sie dowartosciowywac raczej na tym watku miejsca sobie nie znajdziesz. Przykre troche ze taka pelna goryczy kobietka postanawia walczyc z wiatrakami raczej w miejscu gdzie kobiety sie lacza dziela i wspieraja ale coz Twoj wybor. I musisz wiedziec jedno nie odnosze sie do Twoich postow odnosnie mojej osoby bo cos tam napisalas mi nie ubedzie od tego ale za to Tobie przybylo wiecej negatywnych odczuc.
...........
Dzieki dziewczyny za wsparcie.
I wlasnie ze nie sprawie satysfakcji zadnej takiej egoistce odejsciem stad . Bede tu zawsze. -
nick nieaktualnySylvka wrote:Jackie masz prawo miec ciezkie chwile i zmieniac zdanie co piec minut. Po to jestesmy, zeby sie wspierac:) ciesze sie, ze jestes i jestescie kochane. Tak trzymac:*
no juz mi lepiej jest ...
zdecydowanie lepiej rozmowa z przyjaciolka dala mi sily ...
widzisz jednak przykre jest ile w ludziach jest goryczy i zawisci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Widzialam ze ktoras z dziewczyn pisala cos o Wit D3 jest to witamina powstajaca z prowitaminy D3. ciezko miec jej niedobor. w okresie letnim codziennie 10 min na sloncu zapewnia jej uzupelnienie na caly rok ...
wiem co mowie ostatnio kolosa z tego mialam .Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A ty kochana nie martw sie kims twoje decyzje a my jestesmy po to zeby sie wspierac . Widocznie jovita nie wie co to jest wsparcie
wiadomo tak jak wspomnialam jak bedzie taka potrzeba to bede odchodzila i wracala ale wazne ze mam do kogo.
na dodatek na bank zaczely mi sie dzisiaj dni plodne boli brzuszek bardzo jak na @ ...Ewelina23, Kasiula09, Sylvka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:wiadomo tak jak wspomnialam jak bedzie taka potrzeba to bede odchodzila i wracala ale wazne ze mam do kogo.
na dodatek na bank zaczely mi sie dzisiaj dni plodne boli brzuszek bardzo jak na @ ...
kochana to teraz męża do łóżkao do dzieła -
Miska0811 wrote:ja jestem kiepska w pomyslach jesli chodzi o prezenty. Wszystkie pomysly wyczerpane!!! Tym bardziej jak z kims jest sie prawie 9 lat:P Czym Twoj acet sie interesuje?Co lubi? Hmmm?