X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    Jackie, a kto to jest Jovitka?!?!?!?!
    hmmm...

trochę stron temu, był jeden wątek... A raczej wtrącenie do naszych rozmów:)

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Jackie masz prawo miec ciezkie chwile i zmieniac zdanie co piec minut. Po to jestesmy, zeby sie wspierac:) ciesze sie, ze jestes i jestescie kochane. Tak trzymac:*

dokładnie...

• Kaśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Widzialam ze ktoras z dziewczyn pisala cos o Wit D3 jest to witamina powstajaca z prowitaminy D3. ciezko miec jej niedobor. w okresie letnim codziennie 10 min na sloncu zapewnia jej uzupelnienie na caly rok ...
    wiem co mowie ostatnio kolosa z tego mialam .:P
    zgadza się :-) przynajmniej tak pamiętam ze studiów :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    witam dziewczyny z ktorymi dzisiaj jeszcze nie pisalam ...
    po 1 jest mi troche lepiej to chyba najwazniejsze .
    po 2 i co najwazniejsze Jovitko moja kochana mam gleboko w pupie to co Ty sobie pod noskiem mruczysz .
    Ciesze sie bardzo , że przeanalizowalas ten watek bo mysle , że wiele moglo Cie to nauczyc przede wszystkim tego co to jest wsparcie . Mysle ze wylewasz wielkie swoje zale i gorycz tutaj bo masz jakis kompleks akceptacji samej siebie .
    Jak bedzie taka potrzeba to i milion razy odejde i wroce jesli bedzie mialo to wplyw na moje samopoczucie ale moze i zdziwisz sie ja mam tu do kogo wracac a na Twoje znikniecie nikt kompletnie nikt nie zareagowal.
    Jezeli uwazasz , że probuje zwrocic na siebie uwage odejsciem mojej osoby to widocznie przywolujesz sobie jakies wspomnienia z wlasnego zycia.
    Widzisz kochana troche trafilas na nieodpowiednia osobe bo nie pozwole po sobie jezdzic .
    Chcialas zablysnac jak wschodzaca gwiazda ale nie udalo sie zycie probuj na innych watach sie dowartosciowywac raczej na tym watku miejsca sobie nie znajdziesz. Przykre troche ze taka pelna goryczy kobietka postanawia walczyc z wiatrakami raczej w miejscu gdzie kobiety sie lacza dziela i wspieraja ale coz Twoj wybor. I musisz wiedziec jedno nie odnosze sie do Twoich postow odnosnie mojej osoby bo cos tam napisalas mi nie ubedzie od tego ale za to Tobie przybylo wiecej negatywnych odczuc.

...........

Dzieki dziewczyny za wsparcie.

I wlasnie ze nie sprawie satysfakcji zadnej takiej egoistce odejsciem stad . Bede tu zawsze.

Jackie fajnie że jesteś :) i masz racje nie ma co sie przejmować takimi osobami bo nie warto sobie nerwów psuć,

Miska0811 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    witam dziewczyny z ktorymi dzisiaj jeszcze nie pisalam ...
    po 1 jest mi troche lepiej to chyba najwazniejsze .
    po 2 i co najwazniejsze Jovitko moja kochana mam gleboko w pupie to co Ty sobie pod noskiem mruczysz .
    Ciesze sie bardzo , że przeanalizowalas ten watek bo mysle , że wiele moglo Cie to nauczyc przede wszystkim tego co to jest wsparcie . Mysle ze wylewasz wielkie swoje zale i gorycz tutaj bo masz jakis kompleks akceptacji samej siebie .
    Jak bedzie taka potrzeba to i milion razy odejde i wroce jesli bedzie mialo to wplyw na moje samopoczucie ale moze i zdziwisz sie ja mam tu do kogo wracac a na Twoje znikniecie nikt kompletnie nikt nie zareagowal.
    Jezeli uwazasz , że probuje zwrocic na siebie uwage odejsciem mojej osoby to widocznie przywolujesz sobie jakies wspomnienia z wlasnego zycia.
    Widzisz kochana troche trafilas na nieodpowiednia osobe bo nie pozwole po sobie jezdzic .
    Chcialas zablysnac jak wschodzaca gwiazda ale nie udalo sie zycie probuj na innych watach sie dowartosciowywac raczej na tym watku miejsca sobie nie znajdziesz. Przykre troche ze taka pelna goryczy kobietka postanawia walczyc z wiatrakami raczej w miejscu gdzie kobiety sie lacza dziela i wspieraja ale coz Twoj wybor. I musisz wiedziec jedno nie odnosze sie do Twoich postow odnosnie mojej osoby bo cos tam napisalas mi nie ubedzie od tego ale za to Tobie przybylo wiecej negatywnych odczuc.

...........

Dzieki dziewczyny za wsparcie.

I wlasnie ze nie sprawie satysfakcji zadnej takiej egoistce odejsciem stad . Bede tu zawsze.
    A ty kochana nie martw sie kims twoje decyzje a my jestesmy po to zeby sie wspierac . Widocznie jovita nie wie co to jest wsparcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Jackie masz prawo miec ciezkie chwile i zmieniac zdanie co piec minut. Po to jestesmy, zeby sie wspierac:) ciesze sie, ze jestes i jestescie kochane. Tak trzymac:*

no juz mi lepiej jest ...
    zdecydowanie lepiej rozmowa z przyjaciolka dala mi sily ...
    widzisz jednak przykre jest ile w ludziach jest goryczy i zawisci.

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    od 10 do 12 stycznie :)

Kochana to może już fasolka bedzie :)

Ewelina23, Miska0811 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a jakie wiatry w nocy padal taki deszcz a na dodatek wiatr wial ze myslalam ze mi okna powybija

brrr, nie wygląda ciekawie

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Widzialam ze ktoras z dziewczyn pisala cos o Wit D3 jest to witamina powstajaca z prowitaminy D3. ciezko miec jej niedobor. w okresie letnim codziennie 10 min na sloncu zapewnia jej uzupelnienie na caly rok ...
    wiem co mowie ostatnio kolosa z tego mialam .:P
    ooo to fajnie u nas caly dzien swiecilo slonko :D a za to w nocy pada

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A ty kochana nie martw sie kims twoje decyzje a my jestesmy po to zeby sie wspierac . Widocznie jovita nie wie co to jest wsparcie

wiadomo tak jak wspomnialam jak bedzie taka potrzeba to bede odchodzila i wracala ale wazne ze mam do kogo.
    na dodatek na bank zaczely mi sie dzisiaj dni plodne boli brzuszek bardzo jak na @ ...

Ewelina23, Kasiula09, Sylvka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kochana to może już fasolka bedzie :)
    no zobaczymy kochana . Oby tak bylo to by byl wspanialy prezent

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wiedziałam, że zawsze coś mnie ominie..
    a wrzucicie lika do tej strony? z tą pindzią?

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no zobaczymy kochana . Oby tak bylo to by byl wspanialy prezent

tez bym chciala zeby sie Wam udalo...

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    o kurde..
    ostro !

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wiadomo tak jak wspomnialam jak bedzie taka potrzeba to bede odchodzila i wracala ale wazne ze mam do kogo.
    na dodatek na bank zaczely mi sie dzisiaj dni plodne boli brzuszek bardzo jak na @ ...
    no to do dziela :) :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusiu swietny pomysl z fotkami fajnie jakby Stardust , 200 i dba tez robily i sie dzielily z nami ;DDD !

Miska0811, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    tez bym chciala zeby sie Wam udalo...
    ja chce zeby tu kazdej z nas sie udalo <3

Miska0811, Kasiula09, Jackie, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

trzymam Jackie<3 moze jednak?

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

kochana to teraz męża do łóżkao do dzieła :)

preg.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja jestem kiepska w pomyslach jesli chodzi o prezenty. Wszystkie pomysly wyczerpane!!! Tym bardziej jak z kims jest sie prawie 9 lat:P Czym Twoj acet sie interesuje?Co lubi? Hmmm?
    chyba najbardziej samochodem swoim haha czasem zastanawiam się czy nie bardziej niż mna ;-) ale ja jestem w tym zielona. Do pon a raczej do niedzieli muszę coś wymyślić :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ