Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Kochane a tak jeszcze troszke wracajac do tych gorszych dni ktore kazda ma prawo miec. Bo codziennosc to nie tylko rozowe okulary. Ja mimo,ze troszke tez mamproblemow(bardziej rodzinnych) staram sie nie myslec i powiem Wam,ze wlasnie dzieki temu ze jestem tutaj na Ovu, pisze z Wami to nie mysle o tym. I wiem, ze jeszcze w tym miesiacu moze przyjsc na mnie taki gorszy dzien i jestem raczej na niego przygotowana bo pare spraw bedzie trzeba zalatwiac. Myslami jestem hen hen,ale to wraca. Jedyna mila wiadomoscia w tym miesiacu byly by II kreseczki na tescie(ale to w swoim czasie, sama sobie nie namaluję)
Zycze Ci z całego serrca tych II kresek to pradwa nie zawsze mamy dobre dni i czasem sa te kiepskie że nic sie nie układa i jest źle ale takie jest życie i mamy je tylko jedno dlatego trzeba je przeżyc jak najlepiej, głowa do góryMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:obiecuje ze zrobie wszystko zebyscie mogly zostac ciociami w tym miesiacu...
dziewczyny moje kochane czy byla tutaj dzisiaj czarna albo landrynka ?
nie wiem co z nimi a moglam przeoczyc
Czarnej nie widziałam a landrynka zuciła mi sie chya na innym wątku ale juz nie wiem czy to bylo dzis czy wczoraj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Zycze Ci z całego serrca tych II kresek to pradwa nie zawsze mamy dobre dni i czasem sa te kiepskie że nic sie nie układa i jest źle ale takie jest życie i mamy je tylko jedno dlatego trzeba je przeżyc jak najlepiej, głowa do góry
buziam KasiulaKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Czarnej nie widziałam a landrynka zuciła mi sie chya na innym wątku ale juz nie wiem czy to bylo dzis czy wczoraj
Czarna to tez chciala odpoczac troche psychicznie ale mam nadzieje ze wroci ....
a Landrynka zawsze wieczorami jest wiec pewnie przybedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny