X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    chyba zaraz tez pojde sie przytulic do śpiącego juz męża bo idzie na nocke do pracy. I dam odpocząć mojemu lewemu jajnikowi . Jak głupia głaszcze brzuch i mówie małemu żeby tam został bo ja juz go kocham ! oby tam coś było :)

trzymam:*

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    dobre przed chwila było: ojciec myje zęby i widzi pozytywny test ciążowy i leci przerażony " Jezus Maria Natalia !:)a matka z średnim synem leżą i umierają ze śmiechu, że żarcik ojcu zrobili :)
    hahaha, pamiętam ten odcinek i chyba chcieli zrobić psikusa Tomkowi i Madzi!:D:D:D:D
    I love it!! A Karolaka w tym seralu ubóstwiam! W 100% mój mąż, deseń w deseń..

natasza82, Miska0811, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kurcze to strasznie duży ten referat to jest wiecej niz moja praca mgr :/

wiesz ale w wiekszosci wiesz to obrazki ;D
    generalnie robie koopiuj wklej ;D

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    natasza82 wrote:
    dobre przed chwila było: ojciec myje zęby i widzi pozytywny test ciążowy i leci przerażony " Jezus Maria Natalia !:)a matka z średnim synem leżą i umierają ze śmiechu, że żarcik ojcu zrobili :)[/QUOmoze to jakis znak dla nas:>
    hehe oby oby :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    mam zaliczenie fizjologii i patofizjologii w formie referatu na 90 stron hehe sie smialam ze to juz ksiazka jest ;D
    pisze o skorze , receptorach skornych , czuciu bolu .

ojeju... czarna magia

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wiesz ale w wiekszosci wiesz to obrazki ;D
    generalnie robie koopiuj wklej ;D

a no to chyba że tak to w sumie że nie trzeba tylko pisac i pisac a obrazki szybciej strony zapełniają :)

preg.png
  • Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dam rady nadrobić od rana, więc wtrącę się na koniec, że jesienią jednak ma być nowy sezon rodzinki! A ja się tak martwiłam, że to już koniec... :)

Jackie, jak dobrze że ja już się nie uczę, bo mnie te referaty i egzaminy zastresowywały niemal na śmierć. Ale referatu na 90 stron nie pisalam w życiu!!! Szacuneczek :)

natasza82 lubi tę wiadomość

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    hahaha, pamiętam ten odcinek i chyba chcieli zrobić psikusa Tomkowi i Madzi!:D:D:D:D
    I love it!! A Karolaka w tym seralu ubóstwiam! W 100% mój mąż, deseń w deseń..

Rodzinka.pl wymiata dosłownie teksty to nieraz mają super :)

natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ojeju... czarna magia

jak sie zachcialo studiowac i uwielbia sie prace w salonie z kobietkami to tak to jest ;DD
    niestety zeby wykonywac zabiegi trzeba znac podstawy
    to to jest pikus w porownaniu z anatomia .
    anatomia wszelkie miesnie i kosci to jest magia odrazu anatomie zostawiam na poprawke :D
    nawet nie probuje sie uczyc bo czasu brak

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kobietki ja uciekam dobranoc pa pa <3

preg.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już dwie strony się pojawiły :) lecicie jak szalone :)
    rodzinkę też oglądam :) i pamiętam te odcinki o teście :)

dzisiaj widziałam się ze znajomą (w zasadzie to mama kolegi mojego synka ) i mówi mi że miała proroczy sen! :) śniło jej się że urodziłam bliźniaczki :)
    ach żeby tak faktycznie było :)

Miska0811, natasza82, Jackie, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Nie dam rady nadrobić od rana, więc wtrącę się na koniec, że jesienią jednak ma być nowy sezon rodzinki! A ja się tak martwiłam, że to już koniec... :)

Jackie, jak dobrze że ja już się nie uczę, bo mnie te referaty i egzaminy zastresowywały niemal na śmierć. Ale referatu na 90 stron nie pisalam w życiu!!! Szacuneczek :)

tak zgadza sie:) jesienia..szkoda,ze dopiero:)

Ewelka II lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez ide. Do jutra papapa. Moze jeszcze zajrze przed północą jak mąż pójdzie do pracy ale o tej porze to juz mało która pisze :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    jak sie zachcialo studiowac i uwielbia sie prace w salonie z kobietkami to tak to jest ;DD
    anatomia wszelkie miesnie i kosci to jest magia odrazu anatomie zostawiam na poprawke :D

to nie dla mnie :) podziwiam!:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:

Wiesz Ewelka pani Doktor to robi chyba jako podloze tylko do dziekanatu .
    kazala nam wiele rzeczy kopiowac zeby bylo duzo a jednoczesnie mialo rece i nogi a ze ja jak zawsze jestem ambitna to troche mnie ponioslo duzo literatury mam.
    mysle ze nie dam rady tyle stron zrobic bo juz w polowie mi zaczelo brakowac materialu ale dzisiaj w bibliotece wypozyczylam jeszcze 3 ksiazki o chorobach skory jakis atlas medyczny i encyklopedie nauk medycznych i cos doskrobie ;D a co do sesji to mnie tez zjada nawet bardzo.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dobra kobietki ja uciekam dobranoc pa pa <3

papatki:):*tez zaraz uciekam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja tez ide. Do jutra papapa. Moze jeszcze zajrze przed północą jak mąż pójdzie do pracy ale o tej porze to juz mało która pisze :)

buziak <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

pa:*

• karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    akurat to ja pamiętam do tej pory :) i w środku nocy chyba bym mogła recytować po łacinie :) choć to mi już w ogóle nie potrzebne ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wszystkie uciekacie ;D

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ