Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:chyba zaraz tez pojde sie przytulic do śpiącego juz męża bo idzie na nocke do pracy. I dam odpocząć mojemu lewemu jajnikowi . Jak głupia głaszcze brzuch i mówie małemu żeby tam został bo ja juz go kocham ! oby tam coś było
trzymam:*00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:dobre przed chwila było: ojciec myje zęby i widzi pozytywny test ciążowy i leci przerażony " Jezus Maria Natalia !:)a matka z średnim synem leżą i umierają ze śmiechu, że żarcik ojcu zrobili
I love it!! A Karolaka w tym seralu ubóstwiam! W 100% mój mąż, deseń w deseń..natasza82, Miska0811, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:natasza82 wrote:dobre przed chwila było: ojciec myje zęby i widzi pozytywny test ciążowy i leci przerażony " Jezus Maria Natalia !:)a matka z średnim synem leżą i umierają ze śmiechu, że żarcik ojcu zrobili [/QUOmoze to jakis znak dla nas:>
-
nick nieaktualny
-
Nie dam rady nadrobić od rana, więc wtrącę się na koniec, że jesienią jednak ma być nowy sezon rodzinki! A ja się tak martwiłam, że to już koniec...
Jackie, jak dobrze że ja już się nie uczę, bo mnie te referaty i egzaminy zastresowywały niemal na śmierć. Ale referatu na 90 stron nie pisalam w życiu!!! Szacuneczek
natasza82 lubi tę wiadomość
-
00monika00 wrote:hahaha, pamiętam ten odcinek i chyba chcieli zrobić psikusa Tomkowi i Madzi!:D:D:D
I love it!! A Karolaka w tym seralu ubóstwiam! W 100% mój mąż, deseń w deseń..
Rodzinka.pl wymiata dosłownie teksty to nieraz mają supernatasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ojeju... czarna magia
jak sie zachcialo studiowac i uwielbia sie prace w salonie z kobietkami to tak to jest ;DD
niestety zeby wykonywac zabiegi trzeba znac podstawy
to to jest pikus w porownaniu z anatomia .
anatomia wszelkie miesnie i kosci to jest magia odrazu anatomie zostawiam na poprawke
nawet nie probuje sie uczyc bo czasu brak -
i już dwie strony się pojawiły lecicie jak szalone
rodzinkę też oglądam i pamiętam te odcinki o teście
dzisiaj widziałam się ze znajomą (w zasadzie to mama kolegi mojego synka ) i mówi mi że miała proroczy sen! śniło jej się że urodziłam bliźniaczki
ach żeby tak faktycznie byłoMiska0811, natasza82, Jackie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Nie dam rady nadrobić od rana, więc wtrącę się na koniec, że jesienią jednak ma być nowy sezon rodzinki! A ja się tak martwiłam, że to już koniec...
Jackie, jak dobrze że ja już się nie uczę, bo mnie te referaty i egzaminy zastresowywały niemal na śmierć. Ale referatu na 90 stron nie pisalam w życiu!!! Szacuneczek
tak zgadza sie:) jesienia..szkoda,ze dopiero:)Ewelka II lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:jak sie zachcialo studiowac i uwielbia sie prace w salonie z kobietkami to tak to jest ;DD
anatomia wszelkie miesnie i kosci to jest magia odrazu anatomie zostawiam na poprawke
nawet nie probuje sie uczyc bo czasu brak
to nie dla mnie podziwiam! -
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Nie dam rady nadrobić od rana, więc wtrącę się na koniec, że jesienią jednak ma być nowy sezon rodzinki! A ja się tak martwiłam, że to już koniec...
Wiesz Ewelka pani Doktor to robi chyba jako podloze tylko do dziekanatu .
kazala nam wiele rzeczy kopiowac zeby bylo duzo a jednoczesnie mialo rece i nogi a ze ja jak zawsze jestem ambitna to troche mnie ponioslo duzo literatury mam.
mysle ze nie dam rady tyle stron zrobic bo juz w polowie mi zaczelo brakowac materialu ale dzisiaj w bibliotece wypozyczylam jeszcze 3 ksiazki o chorobach skory jakis atlas medyczny i encyklopedie nauk medycznych i cos doskrobie a co do sesji to mnie tez zjada nawet bardzo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:jak sie zachcialo studiowac i uwielbia sie prace w salonie z kobietkami to tak to jest ;DD
nawet nie probuje sie uczyc bo czasu brak -
nick nieaktualny