X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    chyba zaraz tez pojde sie przytulic do śpiącego juz męża bo idzie na nocke do pracy. I dam odpocząć mojemu lewemu jajnikowi . Jak głupia głaszcze brzuch i mówie małemu żeby tam został bo ja juz go kocham ! oby tam coś było :)

trzymam:*

00monika00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    dobre przed chwila było: ojciec myje zęby i widzi pozytywny test ciążowy i leci przerażony " Jezus Maria Natalia !:)a matka z średnim synem leżą i umierają ze śmiechu, że żarcik ojcu zrobili :)
    hahaha, pamiętam ten odcinek i chyba chcieli zrobić psikusa Tomkowi i Madzi!:D:D:D:D
    I love it!! A Karolaka w tym seralu ubóstwiam! W 100% mój mąż, deseń w deseń..

natasza82, Miska0811, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kurcze to strasznie duży ten referat to jest wiecej niz moja praca mgr :/

wiesz ale w wiekszosci wiesz to obrazki ;D
    generalnie robie koopiuj wklej ;D

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    natasza82 wrote:
    dobre przed chwila było: ojciec myje zęby i widzi pozytywny test ciążowy i leci przerażony " Jezus Maria Natalia !:)a matka z średnim synem leżą i umierają ze śmiechu, że żarcik ojcu zrobili :)[/QUOmoze to jakis znak dla nas:>
    hehe oby oby :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    mam zaliczenie fizjologii i patofizjologii w formie referatu na 90 stron hehe sie smialam ze to juz ksiazka jest ;D
    pisze o skorze , receptorach skornych , czuciu bolu .

ojeju... czarna magia

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wiesz ale w wiekszosci wiesz to obrazki ;D
    generalnie robie koopiuj wklej ;D

a no to chyba że tak to w sumie że nie trzeba tylko pisac i pisac a obrazki szybciej strony zapełniają :)

age.png
  • Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dam rady nadrobić od rana, więc wtrącę się na koniec, że jesienią jednak ma być nowy sezon rodzinki! A ja się tak martwiłam, że to już koniec... :)

Jackie, jak dobrze że ja już się nie uczę, bo mnie te referaty i egzaminy zastresowywały niemal na śmierć. Ale referatu na 90 stron nie pisalam w życiu!!! Szacuneczek :)

natasza82 lubi tę wiadomość

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    hahaha, pamiętam ten odcinek i chyba chcieli zrobić psikusa Tomkowi i Madzi!:D:D:D:D
    I love it!! A Karolaka w tym seralu ubóstwiam! W 100% mój mąż, deseń w deseń..

Rodzinka.pl wymiata dosłownie teksty to nieraz mają super :)

natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ojeju... czarna magia

jak sie zachcialo studiowac i uwielbia sie prace w salonie z kobietkami to tak to jest ;DD
    niestety zeby wykonywac zabiegi trzeba znac podstawy
    to to jest pikus w porownaniu z anatomia .
    anatomia wszelkie miesnie i kosci to jest magia odrazu anatomie zostawiam na poprawke :D
    nawet nie probuje sie uczyc bo czasu brak

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kobietki ja uciekam dobranoc pa pa <3

age.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już dwie strony się pojawiły :) lecicie jak szalone :)
    rodzinkę też oglądam :) i pamiętam te odcinki o teście :)

dzisiaj widziałam się ze znajomą (w zasadzie to mama kolegi mojego synka ) i mówi mi że miała proroczy sen! :) śniło jej się że urodziłam bliźniaczki :)
    ach żeby tak faktycznie było :)

Miska0811, natasza82, Jackie, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Nie dam rady nadrobić od rana, więc wtrącę się na koniec, że jesienią jednak ma być nowy sezon rodzinki! A ja się tak martwiłam, że to już koniec... :)

Jackie, jak dobrze że ja już się nie uczę, bo mnie te referaty i egzaminy zastresowywały niemal na śmierć. Ale referatu na 90 stron nie pisalam w życiu!!! Szacuneczek :)

tak zgadza sie:) jesienia..szkoda,ze dopiero:)

Ewelka II lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez ide. Do jutra papapa. Moze jeszcze zajrze przed północą jak mąż pójdzie do pracy ale o tej porze to juz mało która pisze :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    jak sie zachcialo studiowac i uwielbia sie prace w salonie z kobietkami to tak to jest ;DD
    anatomia wszelkie miesnie i kosci to jest magia odrazu anatomie zostawiam na poprawke :D

to nie dla mnie :) podziwiam!:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:

Wiesz Ewelka pani Doktor to robi chyba jako podloze tylko do dziekanatu .
    kazala nam wiele rzeczy kopiowac zeby bylo duzo a jednoczesnie mialo rece i nogi a ze ja jak zawsze jestem ambitna to troche mnie ponioslo duzo literatury mam.
    mysle ze nie dam rady tyle stron zrobic bo juz w polowie mi zaczelo brakowac materialu ale dzisiaj w bibliotece wypozyczylam jeszcze 3 ksiazki o chorobach skory jakis atlas medyczny i encyklopedie nauk medycznych i cos doskrobie ;D a co do sesji to mnie tez zjada nawet bardzo.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dobra kobietki ja uciekam dobranoc pa pa <3

papatki:):*tez zaraz uciekam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja tez ide. Do jutra papapa. Moze jeszcze zajrze przed północą jak mąż pójdzie do pracy ale o tej porze to juz mało która pisze :)

buziak <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

pa:*

• karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    akurat to ja pamiętam do tej pory :) i w środku nocy chyba bym mogła recytować po łacinie :) choć to mi już w ogóle nie potrzebne ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wszystkie uciekacie ;D

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ