Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:i już dwie strony się pojawiły lecicie jak szalone
rodzinkę też oglądam i pamiętam te odcinki o teście
dzisiaj widziałam się ze znajomą (w zasadzie to mama kolegi mojego synka ) i mówi mi że miała proroczy sen! śniło jej się że urodziłam bliźniaczki
ach żeby tak faktycznie było
Bliźniaki = podwójne szczęście
-
Jackie wrote:karmelku ja mam kursy kosmetyczne porobione i jestem na stazu w klinice medycyny estetycznej .
a czym się zajmujesz w tej klinice?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziewczyny!!! Piję właśnie Wasze zdrowie:) Nusia i za twoją fasolinkę niech zdrowo rośnie;)
Jackie, AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:nie ale zawsze ktoś musi być pierwszy! no zobaczymy a co tam! ja nawet jedno wezmę!
jackie to mogę do Ciebie na jakiś zabieg?
nie moge jeszcze wykonywac zaawansowanych zabiegow ...
ewentualnie jakis masazyc , przygotowac Cie do zabiegu ;DD
ale takie rzeczy zaawansowane to juz nie stazystki chyba ze prywatnie u mnie w domku to zrobie Ci co zechcesz
bardzo mi zalezy aby zdobyc uprawnienia do kwasow ...
wiecie ze np wiecej uprawnien ma kosmetyczka jak kosmetoloG? bo np ostrzykiwac botoksem predzej moze kosmetyczka niz kosmetolog. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:nie moge jeszcze wykonywac zaawansowanych zabiegow ...
ale takie rzeczy zaawansowane to juz nie stazystki chyba ze prywatnie u mnie w domku to zrobie Ci co zechcesz
wiecie ze np wiecej uprawnien ma kosmetyczka jak kosmetoloG? bo np ostrzykiwac botoksem predzej moze kosmetyczka niz kosmetolog.
To ja taki botoksik poproszę w cycki heheheAniaR88 lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:Nusiu swietny pomysl z fotkami fajnie jakby Stardust , 200 i dba tez robily i sie dzielily z nami ;DDD !
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:nie ale zawsze ktoś musi być pierwszy! no zobaczymy a co tam! ja nawet jedno wezmę!
jackie to mogę do Ciebie na jakiś zabieg?
Hehehhhehee! No właśnie! Nigdy nie pomyślałam że ktoś musi być pierwszy! Ja też wezmę jedno, z 2 bym miała radochę, no z 3 też, ale z 4 to bym się chyba zdziwiła leciuchno....
Jackie, jaka moja praca w tej chwili wydaje mi się nudna, ehhh, jeszcze jutro i weekend. Właśnie! Idę się kąpać i spać bo jutro do pracy!
Buziaki Wam wszystkim i życzę owocnego -wania :**********
Ps. Też się uzależniam od Was powoli (przeglądałam)karmelek lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:nie moge jeszcze wykonywac zaawansowanych zabiegow ...
wiecie ze np wiecej uprawnien ma kosmetyczka jak kosmetoloG? bo np ostrzykiwac botoksem predzej moze kosmetyczka niz kosmetolog.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:obiecuje ze zrobie wszystko zebyscie mogly zostac ciociami w tym miesiacu...
dziewczyny moje kochane czy byla tutaj dzisiaj czarna albo landrynka ?
nie wiem co z nimi a moglam przeoczycJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Jackie a skąd masz takie info:P Ja jestem kosmetologiem:) A ty skończyłaś już jakieś studia? Powiedz mi jeszcze gdzie robisz tą medycynę estetyczną?
ooo to fantastycznie mam do Ciebie kilka pytan ... napisze na priv ;PSylvka lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Chętnie zobaczę twoje brzuszkowe arcydzieło
Dziewczynki przyajmniej w środku są fasolki a ja wyglądam jak 3-4 miesiącu a tam tylko tłuszczyk siedzi:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]