Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:widzicie jakie to jest wspaniale tak sobie piszemy tu z Nusia kupe czasu a mamy na podworku tak zdolna przyszla mame ...
jestem pelna podziwu dla Was dla tych wytrwalych w dazeniu do celu ...
wspaniale uczucie jak wiesz ze prowadzisz konwersacje z tak madrymi , ambitnymi kobietkami
Takich wojowniczek jak my to tylko ze świecą szukaćSylvka lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:hehe a czemu smiac i plakac ? nie placz :*
bo wracaja ciezkie chwile, ale jak jestem tutaj jest mi dobrze i radosniej:D3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvka wrote:bo wracaja ciezkie chwile, ale jak jestem tutaj jest mi dobrze i radosniej:D
w ciezkich chwilach to jestem ostatnio mistrzem , ale po dzisiejszym dniu jestem wzruszona postawa Was wszystkich takich kochanych stworzonek, takiej Ewelinki ktora obstala za mna kiedy mnie nie bylo .
Jestem dumna ze bede ciocia tych malenstw i wierze ze nie dlugo cale nasze podworko juz nie bedzie podworkiem staraczek ale wioski smerfow w ktorej bedziemy wymienialy sie fociami dzidziulkow i bedziemy sobie pisaly o pierwszych kolkach , umsiechach , i slowach mamusiu
stardust87 lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:w ciezkich chwilach to jestem ostatnio mistrzem , ale po dzisiejszym dniu jestem wzruszona postawa Was wszystkich takich kochanych stworzonek, takiej Ewelinki ktora obstala za mna kiedy mnie nie bylo .
Jestem dumna ze bede ciocia tych malenstw i wierze ze nie dlugo cale nasze podworko juz nie bedzie podworkiem staraczek ale wioski smerfow w ktorej bedziemy wymienialy sie fociami dzidziulkow i bedziemy sobie pisaly o pierwszych kolkach , umsiechach , i slowach mamusiu
Ach...aż się wzruszyłam hehe:):*3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale my tu wszystkie mądre i ambitne jestesmy
idę teraz w kąpiele mam za soba " pastereczke i kominiarczyka" jednak dalej twierdze ze to nie bajki dla dzieci
co do brzucha to i ja wygladam jak w ciąży duzo mi brakuje do doskonałości ciągle mam się wziąść za siebie, ale teraz od paru miesięcy mam wymówke ze probuję zajsć w ciaże to nie ma sensu
hmm. moze ja tez bym jakies małe winko sobie strzeliła?? chociaż nie.. musze wypić tego dziurawca -
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:ale my tu wszystkie mądre i ambitne jestesmy
idę teraz w kąpiele mam za soba " pastereczke i kominiarczyka" jednak dalej twierdze ze to nie bajki dla dzieci
co do brzucha to i ja wygladam jak w ciąży duzo mi brakuje do doskonałości ciągle mam się wziąść za siebie, ale teraz od paru miesięcy mam wymówke ze probuję zajsć w ciaże to nie ma sensu
hmm. moze ja tez bym jakies małe winko sobie strzeliła?? chociaż nie.. musze wypić tego dziurawca
Mam taką samą wymówkę i gdzieś podświadomie sie boje... a dobre winko nie jest zle;)karmelek lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny