Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto jest niewiarygodne! 25 stron musialam nadrobic
nie wiem czy któras z was jeszcze jest ale chcialam tylko napisac, ze ja jestem po studiach biologicznych geograficznych i pedagogicznym przygotowaniu oraz szkole policealnej w zawodzie asystentka stomatologiczna. wierzyc sie nie chce ze 18 lat poswiecilam na nauke :D:dJackie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:to jest niewiarygodne! 25 stron musialam nadrobic
nie wiem czy któras z was jeszcze jest ale chcialam tylko napisac, ze ja jestem po studiach biologicznych geograficznych i pedagogicznym przygotowaniu oraz szkole policealnej w zawodzie asystentka stomatologiczna. wierzyc sie nie chce ze 18 lat poswiecilam na nauke :D:d
jestem ja xd -
nick nieaktualnyPhatka wrote:Dziewczyny szalejecie przy takim tempie pisania w życiu nie uda mi sie Was nadrobić a i z byciem na bieżąco mogę mieć problem! Przy moim trybie życia i ilości czasu spędzanego w pracy będzi cięzko
Jestem pełna podziwu!
Jackie życzę powodzenia w pisaniu... Te 90 stron to dla mnie taki troche chleb powszedni, więc jestem przekonana, że dasz sobie radę i rach-ciach sie uwiniesz
Dziś cały dzień myślałam o dziecku...
Zmykam spać, padam ze zmęczenia. Dobrej nocy dla Wszystkich!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:a bo dzisiaj w pracy złapał mnie ogromny skurcz brzucha, ledwo na nogach wystałam, miałam pierwsze dwa dni takie bolesne a potem spokój i dzisiaj to! polecialam do łazienki i na papierze została mi taka jakby błonka czy coś takiego jak śluz mega rozciągliwy, ale z krwi taki skrzep?! cholerka sama ni wiem co to bylo. i oczywiscie się mega wystraszyłam.. i teraz się zastanawiam co to mogło byc? nigdy tak nie mialam czy to po tym wiesiołku bo biore drugi cykl? czy od tego dziurawca? ale tego dopiero 5 dzien własnie pije..
wiem że to pewnie glupie ale cały czas mi chodzi po głowie co się stało?? a mam 5dc:/
Ja pamiętam, że nie raz w moim "dorosłym" życiu (w sensie jak już @ była ) to tak miałam. Chyba nie wróży to nic strasznego, bo wciąż żyję, a do gin od 16 roku życia chodzę i nigdy nic złego nie zauważyła -
Jackie wrote:hehe ja tez zawsze leze i mam nadzieje ze to pomoze ...
Jackie lubi tę wiadomość
-
a w ogóle dzień dobry ja z kawką już siedzę i nadrabiam.
A w ogóle miałam straszny sen nad ranem - śniło mi się, że byłam w toalecie i takie straszne skrzepy zaczęły ze mnie lecieć, jak te po tabletkach na wywołanie poronienia przed zabiegiem na puste jajo straszne to było Jak się obudziłam to od razu do łazienki poleciałam, ale wszystko ok jest. Mam nadzieję, że ten sen to moje obawy tylko przedstawiał, że nie był to proroczy sen...
e, pewnie wam humor od rana popsułam, co? -
nick nieaktualnyWitam kochane .
Pieknie mam do nadrobienia od strony 222 .
Wczoraj dzwonila do mnie zebym dzis do pracy przyszla wiec jak sie rozpiszecie to z 50 stron bede miala albo i wiecej .
Bede po 13 milego dnia zyczestardust87, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane
UFF udało mi sie was nadrobić widze ze same mądre dziewczyny tu na tym wątku są ja w tym roku kończe studia księgowe ale pracy z moim wykształceniem w mojej okolicy nie ma wiec sie przekwalifikowałam i pracuje w ubezpieczeniach
Co do leżenia z nogami do góry to ja zawsze stosuje
Karmelek ja niestety nie pomogę bo nigdy nie mialam takiej sytuacji
Stardust dobrze ze to był tylko sen i sie nie denerwuj bo fasolka wszystko czuje
Ewelinka miłej pracystardust87, Ewelina23 lubią tę wiadomość