Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:a w ogóle dzień dobry
ja z kawką już siedzę i nadrabiam.
A w ogóle miałam straszny sen nad ranem - śniło mi się, że byłam w toalecie i takie straszne skrzepy zaczęły ze mnie lecieć, jak te po tabletkach na wywołanie poronienia przed zabiegiem na puste jajostraszne to było
Jak się obudziłam to od razu do łazienki poleciałam, ale wszystko ok jest. Mam nadzieję, że ten sen to moje obawy tylko przedstawiał, że nie był to proroczy sen...
e, pewnie wam humor od rana popsułam, co?
mi nie popsulas humoru. Muszę ci powiedzieć ze ani trochę. To głupie ale cieszę się bo podobno takie sny w ciąży są normalne i świadczą o rozwoju ciąży. Moja koleżanka w święta urodziła śliczna córeczka a cala ciążę snily jej się poronienia i martwe dzieci. Wiec to straszne ale chyba normalne u jakiejś części kobiet i nie koniecznie świadczy o czymś złym. Jednak lepiej zebys nie miała takich snow więcej bo po co to masz się denerwować i fasolka tez:)
Buziaki na powitanie :*:* i na pożegnanie:*:* bo lece do lekarza i na zakupy:) -
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:część kochane:)
mi nie popsulas humoru. Muszę ci powiedzieć ze ani trochę. To głupie ale cieszę się bo podobno takie sny w ciąży są normalne i świadczą o rozwoju ciąży. Moja koleżanka w święta urodziła śliczna córeczka a cala ciążę snily jej się poronienia i martwe dzieci. Wiec to straszne ale chyba normalne u jakiejś części kobiet i nie koniecznie świadczy o czymś złym. Jednak lepiej zebys nie miała takich snow więcej bo po co to masz się denerwować i fasolka tez:)
Buziaki na powitanie :*:* i na pożegnanie:*:* bo lece do lekarza i na zakupy:)miłego dnia
-
Cześć z rana. Mam pytanko. Zazwyczaj mierzę temperaturę o 6,30. Dzisiaj obudziłam się chwilę przed 6 i temp 36,6 (taka sama od czterech dni). Potem obudziłam się o 7, poszłam do łazienki i dopiero potem mnie olśniło, żeby znowu zmierzyć i było 36,7. Którą wpisać w wykres? Wydaje mi się, że bardziej wiarygodna będzie ta pierwsza. Co sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Cześć z rana. Mam pytanko. Zazwyczaj mierzę temperaturę o 6,30. Dzisiaj obudziłam się chwilę przed 6 i temp 36,6 (taka sama od czterech dni). Potem obudziłam się o 7, poszłam do łazienki i dopiero potem mnie olśniło, żeby znowu zmierzyć i było 36,7. Którą wpisać w wykres? Wydaje mi się, że bardziej wiarygodna będzie ta pierwsza. Co sądzicie?
pierwszą bym zapisała -
nick nieaktualnyjeśli chodzi o moje wykształcenie to licencjata robiłam z administracji samorządowej, magisterkę z politologii- specjalizacja bezpieczeństwo narodowe, wcześniej kończyłam pomaturalną szkołę- administrację. pracuję w budżetówce..
a chciałabym iść dalej, albo otworzyć przewód doktorski albo zacząć od początku i iść na prawo;)natasza82, Jackie lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Cześć z rana. Mam pytanko. Zazwyczaj mierzę temperaturę o 6,30. Dzisiaj obudziłam się chwilę przed 6 i temp 36,6 (taka sama od czterech dni). Potem obudziłam się o 7, poszłam do łazienki i dopiero potem mnie olśniło, żeby znowu zmierzyć i było 36,7. Którą wpisać w wykres? Wydaje mi się, że bardziej wiarygodna będzie ta pierwsza. Co sądzicie?
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:a w ogóle dzień dobry
ja z kawką już siedzę i nadrabiam.
A w ogóle miałam straszny sen nad ranem - śniło mi się, że byłam w toalecie i takie straszne skrzepy zaczęły ze mnie lecieć, jak te po tabletkach na wywołanie poronienia przed zabiegiem na puste jajostraszne to było
Jak się obudziłam to od razu do łazienki poleciałam, ale wszystko ok jest. Mam nadzieję, że ten sen to moje obawy tylko przedstawiał, że nie był to proroczy sen...
e, pewnie wam humor od rana popsułam, co?
Utrata we śnie nienarodzonego dziecka to wróżba nowych przedsięwzięć, nowych działań.
Jeśli widziałaś we śnie poronienie, czeka Cie rozczarowanie -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Witam was kochane
UFF udało mi sie was nadrobićwidze ze same mądre dziewczyny tu na tym wątku są
ja w tym roku kończe studia księgowe ale pracy z moim wykształceniem w mojej okolicy nie ma wiec sie przekwalifikowałam i pracuje w ubezpieczeniach
Co do leżenia z nogami do góry to ja zawsze stosuje
Karmelek ja niestety nie pomogę bo nigdy nie mialam takiej sytuacji
Stardust dobrze ze to był tylko sen i sie nie denerwuj bo fasolka wszystko czuje
Ewelinka miłej pracy
Ja w tym miesiącu stosowałam metodę leżenia na brzuchunatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Utrata we śnie nienarodzonego dziecka to wróżba nowych przedsięwzięć, nowych działań.
Jeśli widziałaś we śnie poronienie, czeka Cie rozczarowanienie strasz mnie tu, no!