X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny. Każda całkiem czym innym zawodowo się zajmuje. Ale fajne zajęcia macie! Ja wróciłam z pracy
    [warsztat samochodowy ze sklepem z częściami i komisem- pracownik biurowo-mobilny (załatw to, załatw tamto)],
    gotuję rosołek moim chłopakom i czytam WAS w międzyczasie.
    (międzyczas- najproduktywniejszy czas, tyle w nim się rzeczy robi:)
    18+ zajrzałam i uciekłam, dziewczyny nie pojęły, jaki był cel założenia wątku, a szkoda, bo sama miałam 20 jak urodziłam Antka i by się mi to wtedy przydało.

Buziaki wszystkim i miłego popołudnia.
    Wpadnę wieczorkiem na herbatkę do Was:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 13:58

Jackie, AniaR88 lubią tę wiadomość

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny. Każda całkiem czym innym zawodowo się zajmuje. Ale fajne zajęcia macie! Ja wróciłam z pracy
    [warsztat samochodowy ze sklepem z częściami i komisem- pracownik biurowo-mobilny (załatw to, załatw tamto)],
    gotuję rosołek moim chłopakom i czytam WAS w międzyczasie.
    (międzyczas- najproduktywniejszy czas, tyle w nim się rzeczy robi:)
    18+ zajrzałam i uciekłam, dziewczyny nie pojęły, jaki był cel założenia wątku, a szkoda, bo sama miałam 20 jak urodziłam Antka i by się mi to wtedy przydało.

Buziaki wszystkim i miłego popołudnia.
    Wpadnę wieczorkiem na herbatkę do Was:)

witamy tez uciekam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie . Chciałam założyć wątek dla młodych mam a one tego nie doceniły tylko się pokłóciły . Przykre że odeszła i to bez pożegnania . Myślę że przez tą kłótnie też tak zrobiła ale trudno . Nikt tu na siłę nikogo nie trzyma . Mam pytanie czym można tu usunąć wątek jak się założy ?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane myślicie że testy owu mogą pokazać ciąże w 8 dpo ? gdzieś tu czytałam ze tak..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobilam :D
    Ale musze isc robic obiadek bo Piotrek jak zwykle wymysla z mila checia bym nic nie zrobila bo strasznie boli mnie glowa a o jajnikach to nie wspomne :/

Dodzwonilam sie do gina i ide w srode dopiero bo w pon i wt pracuje :/

• b-c Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx- mi w 8 dpo nie pokazaly ciazy, dopiero w 10 dpo byly watpliwe ( druga kreseczka jasniejsza ale naprawde niewiele. Dziś w 11 dpo test ciążowy pokazał mi jaśniutką drugą kreseczke :) Zrobie wieczorem test ovu i napisze, czy wyszedl pozytywny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 14:55

3 letnia córeczka- naturalnie
    Starania o drugiego potomka.
    Pojedyncze plemniki w nasieniu

06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
    3 x :(

01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
    02.2018 :(
    25.07.2019 FET....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kochane czy ten wątek jest luźny i można w nim o wszystkim pisać czy tylko o ciąży i staraniach . Ale chciałam się was spytać o radę . W czerwcu co prawda jeszcze kawał czasu ale już chciałam sobie kupić strój i buty na wesele siostry ciotecznej mojego A. I znalazłam takie butki dziś http://allegro.pl/sergio-todzi-koronkowe-szpilki-rmd1127-bez-nude-37-i3782646877.html . Podobają wam się ?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Stardust wiesz jak sie ciesze z tej Twojej ciąży. Przeżywam to wszystko co piszesz choćby to moja była :)
    ehehehe, bardzo mi miło, ale czemu? :) Mam nadzieję, że niedługo będziesz się swoją cieszyła :)
    A z tymi testami owu to daj spokój, bo wyjdzie negatywny i będzie Ci niepotrzebnie smutno. Poczekaj jeszcze ze 3-4 dni i wtedy normalny ciążowy. A najlepiej do terminu @ :) (cwaniara jestem, a sama zatestowałam już 11 dpo :P). Trzymam mocno kciuki i zarażam :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nadrobilam :D
    Ale musze isc robic obiadek bo Piotrek jak zwykle wymysla z mila checia bym nic nie zrobila bo strasznie boli mnie glowa a o jajnikach to nie wspomne :/

Dodzwonilam sie do gina i ide w srode dopiero bo w pon i wt pracuje :/
    ah, ci faceci... :) a co gotujesz?

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Nie wiem kochane czy ten wątek jest luźny i można w nim o wszystkim pisać czy tylko o ciąży i staraniach . Ale chciałam się was spytać o radę . W czerwcu co prawda jeszcze kawał czasu ale już chciałam sobie kupić strój i buty na wesele siostry ciotecznej mojego A. I znalazłam takie butki dziś http://allegro.pl/sergio-todzi-koronkowe-szpilki-rmd1127-bez-nude-37-i3782646877.html . Podobają wam się ?
    Hej smialo . Piszemy o wszystkim tyle ze nie mozna wejsc w link :) dawaj jeszcze raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Kochana :) Mi sie podobaja ale ja bym takich nie kupiła:) Mam ponad 175 wzrostu wiec sama rozumiesz... zyrafa przy mnie mogłaby sie schować :):D No buty to sobie jakies kup ale ale.... z sukienka sie wstrzymaj bo jak pozniej sie w nia nie zmiescisz?? wiesz ciazowy brzuszek jakos trzeba ladnie wyeksponowac na takie imprezie wiec na oststnia chwile sie kupuje. U meza w rodzinie 16 sierpnia mamy wesele i licze na to ze pojde juz z duuuuzym brzuszkiem albo juz nie dam rady sie dotoczyc przez niego :D:D:D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zarażaj jak najwięcej :)

stardust87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Są przepiękne :P

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    bardzo ładne, aczkolwiek nie przepadam za białymi butami :) nawet do ślubu szłam w fioletowych... zresztą widać na moim zdjęciu :P

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ah, ci faceci... :) a co gotujesz?
    :)
    kurczak w sosie śmietanowo pieczarkowym z kopytkami

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    bardzo ładne, aczkolwiek nie przepadam za białymi butami :) nawet do ślubu szłam w fioletowych... zresztą widać na moim zdjęciu :P
    no wlasnie:) chcialabym zobaczyc cała kreacje twoja bo zafascynowaly mnie te fioletowe szpileczki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/sergio-todzi-koronkowe-szpilki-rmd1127-bez-nude-37-i3782646877.html proszę Ewelinka :*

Aniu oj kochana jesteś :* Tak mnie pocieszyłaś tym co napisałaś o tym brzuszku :* Kochana Ty :*
    No właśnie jak się jest wysoką to ciężko z butami na szpilce , ale na płaskim też są ładne :)
    Trzymam kciuki za to żebyś Ty też miała na wesele już brzusio :*
    No i co do sukienki to masz rację bo wszystko się może wydarzyć ale jak bym tak była w ciąży to buciki na szpilce też odpadną niestety :)

Stardust właśnie widzę że ładne buciki miałaś . Ja się zastanawiam nad tym kolorem albo nad czarnym i czerwonym . Te mi najbardziej się podobają :) Pokazałabyś nam całą kreację ?
    Cieszę się że Wam też się podobają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:06

AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    :)
    kurczak w sosie śmietanowo pieczarkowym z kopytkami
    ło matko! ale się zaśliniłam! daj trochę! :) ja mam gołąbki, ale ziemniaki muszę jeszcze ugotować a mi się nie chce.. a taką mam na nie ochotę! :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

kochana są cudne tylko jak dla mnie troche za wysokie bo jak bym takie kupiła sobie to bym była wieksza od męża :/ a tak w ogóle to do czerwca jest sporo czasu i może brzuszek już bedzie rosnął wiec takie wysokie nie wiem czy Ci sie sprawdza ale to moje zdanie

preg.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bym sie z tą suknią też wstrzymała :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ