WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny. Każda całkiem czym innym zawodowo się zajmuje. Ale fajne zajęcia macie! Ja wróciłam z pracy
    [warsztat samochodowy ze sklepem z częściami i komisem- pracownik biurowo-mobilny (załatw to, załatw tamto)],
    gotuję rosołek moim chłopakom i czytam WAS w międzyczasie.
    (międzyczas- najproduktywniejszy czas, tyle w nim się rzeczy robi:)
    18+ zajrzałam i uciekłam, dziewczyny nie pojęły, jaki był cel założenia wątku, a szkoda, bo sama miałam 20 jak urodziłam Antka i by się mi to wtedy przydało.

Buziaki wszystkim i miłego popołudnia.
    Wpadnę wieczorkiem na herbatkę do Was:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 13:58

Jackie, AniaR88 lubią tę wiadomość

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka II wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny. Każda całkiem czym innym zawodowo się zajmuje. Ale fajne zajęcia macie! Ja wróciłam z pracy
    [warsztat samochodowy ze sklepem z częściami i komisem- pracownik biurowo-mobilny (załatw to, załatw tamto)],
    gotuję rosołek moim chłopakom i czytam WAS w międzyczasie.
    (międzyczas- najproduktywniejszy czas, tyle w nim się rzeczy robi:)
    18+ zajrzałam i uciekłam, dziewczyny nie pojęły, jaki był cel założenia wątku, a szkoda, bo sama miałam 20 jak urodziłam Antka i by się mi to wtedy przydało.

Buziaki wszystkim i miłego popołudnia.
    Wpadnę wieczorkiem na herbatkę do Was:)

witamy tez uciekam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie . Chciałam założyć wątek dla młodych mam a one tego nie doceniły tylko się pokłóciły . Przykre że odeszła i to bez pożegnania . Myślę że przez tą kłótnie też tak zrobiła ale trudno . Nikt tu na siłę nikogo nie trzyma . Mam pytanie czym można tu usunąć wątek jak się założy ?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane myślicie że testy owu mogą pokazać ciąże w 8 dpo ? gdzieś tu czytałam ze tak..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobilam :D
    Ale musze isc robic obiadek bo Piotrek jak zwykle wymysla z mila checia bym nic nie zrobila bo strasznie boli mnie glowa a o jajnikach to nie wspomne :/

Dodzwonilam sie do gina i ide w srode dopiero bo w pon i wt pracuje :/

• b-c Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx- mi w 8 dpo nie pokazaly ciazy, dopiero w 10 dpo byly watpliwe ( druga kreseczka jasniejsza ale naprawde niewiele. Dziś w 11 dpo test ciążowy pokazał mi jaśniutką drugą kreseczke :) Zrobie wieczorem test ovu i napisze, czy wyszedl pozytywny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 14:55

3 letnia córeczka- naturalnie
    Starania o drugiego potomka.
    Pojedyncze plemniki w nasieniu

06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
    3 x :(

01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
    02.2018 :(
    25.07.2019 FET....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kochane czy ten wątek jest luźny i można w nim o wszystkim pisać czy tylko o ciąży i staraniach . Ale chciałam się was spytać o radę . W czerwcu co prawda jeszcze kawał czasu ale już chciałam sobie kupić strój i buty na wesele siostry ciotecznej mojego A. I znalazłam takie butki dziś http://allegro.pl/sergio-todzi-koronkowe-szpilki-rmd1127-bez-nude-37-i3782646877.html . Podobają wam się ?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Stardust wiesz jak sie ciesze z tej Twojej ciąży. Przeżywam to wszystko co piszesz choćby to moja była :)
    ehehehe, bardzo mi miło, ale czemu? :) Mam nadzieję, że niedługo będziesz się swoją cieszyła :)
    A z tymi testami owu to daj spokój, bo wyjdzie negatywny i będzie Ci niepotrzebnie smutno. Poczekaj jeszcze ze 3-4 dni i wtedy normalny ciążowy. A najlepiej do terminu @ :) (cwaniara jestem, a sama zatestowałam już 11 dpo :P). Trzymam mocno kciuki i zarażam :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nadrobilam :D
    Ale musze isc robic obiadek bo Piotrek jak zwykle wymysla z mila checia bym nic nie zrobila bo strasznie boli mnie glowa a o jajnikach to nie wspomne :/

Dodzwonilam sie do gina i ide w srode dopiero bo w pon i wt pracuje :/
    ah, ci faceci... :) a co gotujesz?

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Nie wiem kochane czy ten wątek jest luźny i można w nim o wszystkim pisać czy tylko o ciąży i staraniach . Ale chciałam się was spytać o radę . W czerwcu co prawda jeszcze kawał czasu ale już chciałam sobie kupić strój i buty na wesele siostry ciotecznej mojego A. I znalazłam takie butki dziś http://allegro.pl/sergio-todzi-koronkowe-szpilki-rmd1127-bez-nude-37-i3782646877.html . Podobają wam się ?
    Hej smialo . Piszemy o wszystkim tyle ze nie mozna wejsc w link :) dawaj jeszcze raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Kochana :) Mi sie podobaja ale ja bym takich nie kupiła:) Mam ponad 175 wzrostu wiec sama rozumiesz... zyrafa przy mnie mogłaby sie schować :):D No buty to sobie jakies kup ale ale.... z sukienka sie wstrzymaj bo jak pozniej sie w nia nie zmiescisz?? wiesz ciazowy brzuszek jakos trzeba ladnie wyeksponowac na takie imprezie wiec na oststnia chwile sie kupuje. U meza w rodzinie 16 sierpnia mamy wesele i licze na to ze pojde juz z duuuuzym brzuszkiem albo juz nie dam rady sie dotoczyc przez niego :D:D:D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zarażaj jak najwięcej :)

stardust87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Są przepiękne :P

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    bardzo ładne, aczkolwiek nie przepadam za białymi butami :) nawet do ślubu szłam w fioletowych... zresztą widać na moim zdjęciu :P

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ah, ci faceci... :) a co gotujesz?
    :)
    kurczak w sosie śmietanowo pieczarkowym z kopytkami

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    bardzo ładne, aczkolwiek nie przepadam za białymi butami :) nawet do ślubu szłam w fioletowych... zresztą widać na moim zdjęciu :P
    no wlasnie:) chcialabym zobaczyc cała kreacje twoja bo zafascynowaly mnie te fioletowe szpileczki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/sergio-todzi-koronkowe-szpilki-rmd1127-bez-nude-37-i3782646877.html proszę Ewelinka :*

Aniu oj kochana jesteś :* Tak mnie pocieszyłaś tym co napisałaś o tym brzuszku :* Kochana Ty :*
    No właśnie jak się jest wysoką to ciężko z butami na szpilce , ale na płaskim też są ładne :)
    Trzymam kciuki za to żebyś Ty też miała na wesele już brzusio :*
    No i co do sukienki to masz rację bo wszystko się może wydarzyć ale jak bym tak była w ciąży to buciki na szpilce też odpadną niestety :)

Stardust właśnie widzę że ładne buciki miałaś . Ja się zastanawiam nad tym kolorem albo nad czarnym i czerwonym . Te mi najbardziej się podobają :) Pokazałabyś nam całą kreację ?
    Cieszę się że Wam też się podobają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:06

AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    :)
    kurczak w sosie śmietanowo pieczarkowym z kopytkami
    ło matko! ale się zaśliniłam! daj trochę! :) ja mam gołąbki, ale ziemniaki muszę jeszcze ugotować a mi się nie chce.. a taką mam na nie ochotę! :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

kochana są cudne tylko jak dla mnie troche za wysokie bo jak bym takie kupiła sobie to bym była wieksza od męża :/ a tak w ogóle to do czerwca jest sporo czasu i może brzuszek już bedzie rosnął wiec takie wysokie nie wiem czy Ci sie sprawdza ale to moje zdanie

age.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja bym sie z tą suknią też wstrzymała :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ