X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laseczki ja spadam dzisiaj week musze wziac sie za co nie co zebyscie ciociami zostaly wpadne dzisiaj jeszcze albo jutro caluje <3

Katha81, 00monika00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa Jackie ;* Liczę na to że zostanę w tym miesiącu ciocią więc do dzieła :*

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mam chwile wiec zapytam o cos co mnie dreczy.
    jak to sie stalo ze wy dostalyscie clo ?
    przeciez ja chodze od gina do gina i nic
    sa beznadziejni nic nie robia z tym ze chce byc mama 7 miesiecy staran przy pco to juz jednak jest duzo...
    same pytalyscie o to czy sami Wam dali juz nie mam pojecia:(
    jak zapytalam o gina o monitoring to powiedzial : no mozna w sumie przyjsc w polowie cyklu..
    jedna wielka zenada

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    A może się wkurzyła że @ przyszła i przykro jej się zrobiło i miała już dość . Może jej to lepiej wyjdzie jeżeli sama przez to przejdzie . Mam tylko nadzieje że wszystko u niej dobrze .
    to raczej poronienie niż @, bo przecież i sikańce i beta jej pozytywne wyszły.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    jeszcze mam chwile wiec zapytam o cos co mnie dreczy.
    jak to sie stalo ze wy dostalyscie clo ?
    przeciez ja chodze od gina do gina i nic
    sa beznadziejni nic nie robia z tym ze chce byc mama 7 miesiecy staran przy pco to juz jednak jest duzo...
    same pytalyscie o to czy sami Wam dali juz nie mam pojecia:(
    jak zapytalam o gina o monitoring to powiedzial : no mozna w sumie przyjsc w polowie cyklu..
    jedna wielka zenada
    ja nie pomogę, nawet nie wiem na co to clo..

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Młode mamy 18+

żałuję że go założyłam bo tylko same problemy się wytworzyły
    Widziałam ten watek. Powiem ci ze masakra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    dodam ze dzisiaj wyprobuje zelik ;DD
    ja wczoraj próbowałam :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b-c wrote:
    ja nie moge narzekac na testy owu z allegro. Co prawda to jest jeden tylko cykl, ale mialam 2 dni pod rzad wynik pozytywny, akurat 1 i 2 dni przed owu. Pozniej negatywny. Wczoraj byl juz prawie pozytywny- zobaczymy dzisiaj wieczorem.

00Monika00- A robilas testy ovu pomiedzy tymi dwoma pozytywnymi? Może masz caly czas wysokie LH?
    ja teżrobiłam testy owu i pokazały mi owulke jak miałam skok temp wiec chyba nie kłamały :) a gratis tez dostałam testy ciążowe . Wszystko sie okaże 11 stycznia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    kurcze od rana czytam jak zwiekszyc ilosc plemnikow.
    Moj maz chodzi do sauny. Myslicie ze sauna naprawde moze wplywac na nasienie?
    chyba tak bo tam jest wysoka temperatura nie?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    może, bo tam jest bardzo wysoka temp, a ta jak wiadomo niszczy plemniki. Dlatego np. poleca się facetom, żeby nosili luźne bokserki a nie slipy i luźne w kroku spodnie.
    Stardust wiesz jak sie ciesze z tej Twojej ciąży. Przeżywam to wszystko co piszesz choćby to moja była :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w tym styczniu to naprawde dużo serduszek :) przyznam wam sie dziewczyny ze pisałam kiedys sms do wróżki co sie reklamowała w tv. to było ok 2 m-ce temu. I zapytałam sie kiedy bede miec dziecko i odpisała że w pierwszych tygodniach stycznia. I tak po cichu myśle ze może cos sie uda choc igdy nie wierzyłam w wróżki :)

Jackie lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki uciekam, jedziemy do Strusiolandii na obiadek, moze jak się napatrze na wielkie jaja to moje tez bedzie git :)

AniaR88, Jackie, stardust87, Katha81 lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust jeżeli poroniła to bardzo mi przykro z tego powodu :( Mogłaby dać znać co się dzieje :(
    Aniu tez czytalam ten watek przed chwilą i jestem w szoku :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wezcie mi pomozcie z tym clo Ewelinka bd na bank wiedziala ale ona nie jest w polsce a interesuje mnie polska.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynko widzialam ze na Twoim watku 200 pisala ze miala nadzieje ze w koncu tam znajdzie fajne forum znakiem tego u nas tu zle sie tez czula.
    Jestem bardzo zniesmaczona jej zachowaniem kazda z nas cieszyla sie razem z nia z ciazy a ona nawet nie raczyla sie pozegnac bardzo przykre...
    przywitalysmy ja tu cieplo a ona nie docenila . dla mnie jej temat to przeszlosc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 13:48

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Landrynko widzialam ze na Twoim watku 200 pisala ze miala nadzieje ze w koncu tam znajdzie fajne forum znakiem tego u nas tu zle sie tez czula.
    Jestem bardzo zniesmaczona jej zachowaniem kazda z nas cieszyla sie razem z nia z ciazy a ona nawet nie raczyla sie pozegnac bardzo przykre...
    przywitalysmy ja tu cieplo a ona nie docenila . dla mnie jej temat to przeszlosc...
    a Wiesz moze co z Czarna94?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a Wiesz moze co z Czarna94?

tez nic ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    tez nic ...
    ale nie pisala nic ze rezygnuje z ovu? Kurcze co sie z nami dzieje wykruszamy sie czy co?? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clo to sa leki ulatwiajace zafasolkowanie? jesli tak to u nas lekarze zazwyczaj po 2 latach starania dopiero proponuja, a jak sie samemu chce to nie wiem czy mozna dostac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nikogo nie ma :) to spadam na obiadek bo maz woła :) Bede poźniej jak juz skoncze z nim grac w Diablo III bo obiecalam :D

Jackie lubi tę wiadomość

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: