Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze mam chwile wiec zapytam o cos co mnie dreczy.
jak to sie stalo ze wy dostalyscie clo ?
przeciez ja chodze od gina do gina i nic
sa beznadziejni nic nie robia z tym ze chce byc mama 7 miesiecy staran przy pco to juz jednak jest duzo...
same pytalyscie o to czy sami Wam dali juz nie mam pojecia:(
jak zapytalam o gina o monitoring to powiedzial : no mozna w sumie przyjsc w polowie cyklu..
jedna wielka zenada -
Landrynka wrote:A może się wkurzyła że @ przyszła i przykro jej się zrobiło i miała już dość . Może jej to lepiej wyjdzie jeżeli sama przez to przejdzie . Mam tylko nadzieje że wszystko u niej dobrze .
-
Jackie wrote:jeszcze mam chwile wiec zapytam o cos co mnie dreczy.
jak to sie stalo ze wy dostalyscie clo ?
przeciez ja chodze od gina do gina i nic
sa beznadziejni nic nie robia z tym ze chce byc mama 7 miesiecy staran przy pco to juz jednak jest duzo...
same pytalyscie o to czy sami Wam dali juz nie mam pojecia:(
jak zapytalam o gina o monitoring to powiedzial : no mozna w sumie przyjsc w polowie cyklu..
jedna wielka zenada -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
b-c wrote:ja nie moge narzekac na testy owu z allegro. Co prawda to jest jeden tylko cykl, ale mialam 2 dni pod rzad wynik pozytywny, akurat 1 i 2 dni przed owu. Pozniej negatywny. Wczoraj byl juz prawie pozytywny- zobaczymy dzisiaj wieczorem.
00Monika00- A robilas testy ovu pomiedzy tymi dwoma pozytywnymi? Może masz caly czas wysokie LH? -
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:może, bo tam jest bardzo wysoka temp, a ta jak wiadomo niszczy plemniki. Dlatego np. poleca się facetom, żeby nosili luźne bokserki a nie slipy i luźne w kroku spodnie.
-
Ale w tym styczniu to naprawde dużo serduszek przyznam wam sie dziewczyny ze pisałam kiedys sms do wróżki co sie reklamowała w tv. to było ok 2 m-ce temu. I zapytałam sie kiedy bede miec dziecko i odpisała że w pierwszych tygodniach stycznia. I tak po cichu myśle ze może cos sie uda choc igdy nie wierzyłam w wróżki
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynko widzialam ze na Twoim watku 200 pisala ze miala nadzieje ze w koncu tam znajdzie fajne forum znakiem tego u nas tu zle sie tez czula.
Jestem bardzo zniesmaczona jej zachowaniem kazda z nas cieszyla sie razem z nia z ciazy a ona nawet nie raczyla sie pozegnac bardzo przykre...
przywitalysmy ja tu cieplo a ona nie docenila . dla mnie jej temat to przeszlosc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 13:48
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Landrynko widzialam ze na Twoim watku 200 pisala ze miala nadzieje ze w koncu tam znajdzie fajne forum znakiem tego u nas tu zle sie tez czula.
Jestem bardzo zniesmaczona jej zachowaniem kazda z nas cieszyla sie razem z nia z ciazy a ona nawet nie raczyla sie pozegnac bardzo przykre...
przywitalysmy ja tu cieplo a ona nie docenila . dla mnie jej temat to przeszlosc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny