Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny :**
buiak
co do 200 widzialam ze miala z jakas dziewczyna dosc malo ciekawa konwersacje...
moze uznala ze chce w spokoju zniesc ciaze i tylko sobie tak zaznaczyla @ nie wiem nie siedze w jej myslach , szkoda dba juz tez coraz mniej wita ...
tak to jest.
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
kurcze, dziewczyny, przepraszam, ze sie nie odniosę do Waszych postów, ale jestem mega zszokowana, bo dzisiaj wyszedł mi chyba pozytywny test ciążowy. Druga kreska jest mega blada, ale zdecydowanie jest. To są testy- gratisy z allegro do testów owulacyjnych. Muszę lecieć do apteki, aby kupić cos bardziej wiarygodnego...
Sylvka, Jackie, 00monika00, Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualny
-
b-c wrote:kurcze, dziewczyny, przepraszam, ze sie nie odniosę do Waszych postów, ale jestem mega zszokowana, bo dzisiaj wyszedł mi chyba pozytywny test ciążowy. Druga kreska jest mega blada, ale zdecydowanie jest. To są testy- gratisy z allegro do testów owulacyjnych. Muszę lecieć do apteki, aby kupić cos bardziej wiarygodnego...
-
Landrynka wrote:Jackie Hej :*
Ja załozyłam właśnie wątek ale widziałam że była jakaś afera i przestała,m pisać . Bo mimo prośby aby przestały się kłócić nadal była sprzeczka .
Nie wiem co się stało że 200 zrezygnowała z nas , szkoda bardzo -
nick nieaktualnyb-c wrote:kurcze, dziewczyny, przepraszam, ze sie nie odniosę do Waszych postów, ale jestem mega zszokowana, bo dzisiaj wyszedł mi chyba pozytywny test ciążowy. Druga kreska jest mega blada, ale zdecydowanie jest. To są testy- gratisy z allegro do testów owulacyjnych. Muszę lecieć do apteki, aby kupić cos bardziej wiarygodnego...
to sie ciesz!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Hej dziewczyny :**
buiak
co do 200 widzialam ze miala z jakas dziewczyna dosc malo ciekawa konwersacje...
moze uznala ze chce w spokoju zniesc ciaze i tylko sobie tak zaznaczyla @ nie wiem nie siedze w jej myslach , szkoda dba juz tez coraz mniej wita ...
tak to jest.
hej:)Jackie lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!!! Miłego dnia życzę! Ja właśnie zaczynam kawkę. Buzki dla Was:* Jackie jak praca?
Jackie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Cześć dziewczynki!!! Miłego dnia życzę! Ja właśnie zaczynam kawkę. Buzki dla Was:* Jackie jak praca?
brakuje mi jeszcze troche ale wlasnie sie biore za to ...
LAndrynko nie przewidzisz pewnych rzeczy tak ...Sylvka lubi tę wiadomość
-
Landrynka wrote:Młode mamy 18+
żałuję że go założyłam bo tylko same problemy się wytworzyły
Dokładnie, nigdy nic nie wiadomo...ludzie są różni niestety...Jackie, natasza82 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHihi Jackie rezygnujesz z tempki ale żelik zostaję
Ja będę mierzyła temperaturę ale też traktuję ten cykl lajtowo . Nie będę się przejmowała spadkiem czy czy czymkolwiek
No wiem że się nie przewidzi ale nie rozumiem dlaczego 200 zrezygnowała i nawet się nie pożegnała
Katha mój miał nie miał nawet 50 % ruchliwości plemników też mamy z tym problem ale on dawno sb już robił te wyniki . I teraz znów będzie sobie robił pod koniec stycznia albo w lutym .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 12:37
-
nick nieaktualnyb-c, ciekawa jestem bardzo co Ci wyjdzie.
ja w ogóle uważam że te testy z allegro to chyba do dupy są , mam namyśli owulacyjne, jakieś 1,5- 2 tygodni wcześniej pokazał mi pozytyw i wczoraj też pozytyw. cud kuźwa chyba żeby 2 razy w miesiącu mieć owulację. do dupy jak nic!
całe szczęście że już wszystkie mi wyszły i w pizdu z tymi testami. Jackie daruje sobie temp ja daruję sobie z testami:)