Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kurde tu naprawdę łatwiej się rozmawia nie wiem czy to przez anonimowość czy życzliwe osoby które chcą słuchać i mają podobny cel albo jedno i drugie bo normalnie już nie rozmawiam na te tematy z nikim bo myślę że ich to w ogóle nie interesuje i patrzą jak na ufo jak coś się o marzeniach o fasolce wspomni
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:kurde tu naprawdę łatwiej się rozmawia nie wiem czy to przez anonimowość czy życzliwe osoby które chcą słuchać i mają podobny cel albo jedno i drugie bo normalnie już nie rozmawiam na te tematy z nikim bo myślę że ich to w ogóle nie interesuje i patrzą jak na ufo jak coś się o marzeniach o fasolce wspomni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
właśnie myślę jak tu zaplanować święta żebyśmy mieli chwilę dla siebie bo te najważniejsze dni cyklu akurat mi tak wypadają :)może będzie dobrze bo nie będę miała czasu myśleć jak i co poszło i wyszło z tego tylko Sylwester pod znakiem zapytania co do alkoholi
-
nick nieaktualnystorczyk wrote:ja to w ogole nie mam z kim pogadac o moich problemach tym bardziej jesli chodzi o dziecko.... dopiero tu czuje ze moge o wszystkim powiedziec i poradzic sie
Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:właśnie myślę jak tu zaplanować święta żebyśmy mieli chwilę dla siebie bo te najważniejsze dni cyklu akurat mi tak wypadają :)może będzie dobrze bo nie będę miała czasu myśleć jak i co poszło i wyszło z tego tylko Sylwester pod znakiem zapytania co do alkoholi
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja na 19 mam termin @ wiec jak pryjdzie to w swieta bede z @ . A pozniej w styczniu zamowilam hotel w belfascie na nasza rocznice na weekend akurat beda te dni
Ewelina23 lubi tę wiadomość