Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Taki dziś chyba dzień, że nic się nikomu nie chce. Ja przed chwilą się obudziłam. Nawet nie wiem kiedy zasnęłam, patrzę a tu już 3h później A obiad nie zrobiony! Więc do dzieła! Dziś robię kurczaka na butelce z piwem
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:no wlasnie zdziwilo mnie jak duzo tu dziewczyn, a nigdy nie spotkalam sie z sytuacja zeby ktos byl tu dla kogos nie mily. Bylam na kilku roznych stronach z wykresami i tu kobitki sa najfajniejsze a nie jedze
A ja niestety spotkałam się już na OF z brakiem zrozumienia, ale rozumie tamte dziewczyny po prostu nigdy nie były w mojej sytuacji więc trudno im było zrozumieć co czuję... -
vanessa wrote:A ja niestety spotkałam się już na OF z brakiem zrozumienia, ale rozumie tamte dziewczyny po prostu nigdy nie były w mojej sytuacji więc trudno im było zrozumieć co czuję...
rozumiem Cie vanesso, czytalam kilka Twoich postow. Przezylas bardzo wiele. Trzba byc jednak wyrozumialym, dojrzalszym i bogatszym w doswiadczenia, nawet te zle.
Buzka dla Ciebie Vanesso. -
A ja się próbowałam "wbić" na kilka wątków, ale moje posty były skutecznie ignorowane. Aczkolwiek nie dotyczy to chyba tych wątków, z powodu których powstał właśnie ten. Ale miło tu jest więc się udzielam
Katha81, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycóż...
mam 28 lat, jestem od 4,5 roku mężatką i właśnie czujemy z małżonkiem że to już ten czas aby z dwójki powstała conajmniej trójka.
Póki co mam trochę problemów ze sobą, przede wszystkim nieregularne cykle, na to standardowo duphaston (ja nie wiem, ale chyba ten lek dawany jest w większości przypadków, zauważyłam taką tendencję do przepisywania tego leku wsród innych dziewczyn) ale ostatnio na USG wyszło prawdopodobieństwo policystycznych jajników, na najbliższej wizycie u mojego ginekologa wyjaśnienia i pewnie ewentualne leczenie, ale to dopiero na początku stycznia.
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny