Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Dziewczyny znów mam plamienia... więc póki co chce odpocząć, wiem że to głupie, ale narazie nie jestem w stanie rozmawiać o czymkolwiek jak się dobrze poczuję, napewno was odwiedzę. Do zobaczenia
Kochanie rozumiem....odpoczywaj.. powinnaś te plamienia skonsultować z lekarzem. Nie muszą one oznaczać czegoś złego..ale dla pewności lepiej skonsultować??? Odpoczywaj :*:* -
Nusia1989 wrote:Dziewczyny znów mam plamienia... więc póki co chce odpocząć, wiem że to głupie, ale narazie nie jestem w stanie rozmawiać o czymkolwiek jak się dobrze poczuję, napewno was odwiedzę. Do zobaczenia
Kochana jak plamisz to połóż sie i leż a konsultowałaś z lekarzem ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:a te plamienia są bardzo ?
No jest ciemno czerwona krew, ale jest tak że ta krew jest w środku, i leci co jakiś czas. Telefonu do niego nie mam, bo on jest z NFZ. A te krwawienia już u mnie wystąpiły, i też miałam na początku brunatną krew, potem za 2 dni były plamienia a na 3 dzień już miałam kremowy śluz... Oczywiście po tych plamieniach zrobiłam test , i były bardzo wyraźne || kreski... Kurcze, każdy mówi że jakbym miała poronić to napewno bym to czuła... A mnie poza plamieniami nic nie boli ;/ -
nick nieaktualnykarmelek wrote:monika gardło mnie boli okropnie!! nic łykać nie mogę, po lekach jest lepiej na godzinę, a potem znów wraca..
teraz mnie okropnie głowa boli czekam az następne leki zaczną działac..
angina:(
do lekarza idź bo jutro będzie gorzej!!! -
Nusia1989 wrote:No jest ciemno czerwona krew, ale jest tak że ta krew jest w środku, i leci co jakiś czas. Telefonu do niego nie mam, bo on jest z NFZ. A te krwawienia już u mnie wystąpiły, i też miałam na początku brunatną krew, potem za 2 dni były plamienia a na 3 dzień już miałam kremowy śluz... Oczywiście po tych plamieniach zrobiłam test , i były bardzo wyraźne || kreski... Kurcze, każdy mówi że jakbym miała poronić to napewno bym to czuła... A mnie poza plamieniami nic nie boli ;/
Kochana nie myśl o poronieniu
Powiem Ci tak ja jak straciłam swoje maleństwo też nic a nic nie czułam oczywiście nie chce Cie nic straszyć bo teraz nie możesz sie denerwowac bo fasolka wszystko czuje, ale teraz ja jestem uczulona na plamienie w ciąży dlatego ja bym skonsultowała to z jakims ginem być może u Ciebie sie nic takiego nie dzieje bo już drugi raz tak masz wiec może taka Twoja natura, trzymam kciuki żeby plamienie ustapiło jak najszybciej i wypoczywaj jak najwiecej buziaki00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale ja mam dwie lewe rece . Tort zjebal mi sie na podloge
hehhe a o to efekt koncowy
http://zapodaj.net/f3f4603bc095a.jpg.html
do znajomego dzwonilam zaraz bedzie z cpodami to zaczne od nowa
hahahha
ale jestem lamagakarmelek, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ale ja mam dwie lewe rece . Tort zjebal mi sie na podloge
hahahha
ale jestem lamaga
o kuźwa!!:D:D:D
ale wygląda smacznie mimo wszystko:)Cassie lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:ale ja mam dwie lewe rece . Tort zjebal mi sie na podloge
hahahha
ale jestem lamaga
o kochana to niedobrze ze tak sie stało ale jak by nie patrzec zawsze coś musi sie popsuć jak sie chce tego bardzo i dobrze ze nie cały już zrobiony , za drugim podejsciem Ci się uda i wierze w Ciebie -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ale ja mam dwie lewe rece . Tort zjebal mi sie na podloge
hahahha
ale jestem lamaga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a tu juz godzina 12 o 15 bedzie piotrek a ja w lesie zaraz bedze miala cpody bo juz pojechal moze zdarze a ja jeszcze musze sprzatnac ale maly spi
dobrzez, że spi to masz chwilę żeby nadrobić..
ja bym się wkurwiła i poszła kupić gotowy tort:) ale wierzę w Ciebie, póki walczysz jesteś zwyciężcą!
kojarzycie tego kolesia z youtuba?? "jesteś zwyciężcą"Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość