Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ezia zrob skan przelewu i wyslij do Ovuf
Landrynka nie zmieniaj temperatury podczas trwania cyklu.
Od nowego mozesz zmienic.
Sluz bialy, rwacy nie jest plodny.
Plodny jest wodnisty i taki jak surowe bialko kurze - rozciaga sie jak nitka miedzy palcami i sie nie rwie.
Niusia smigaj do lekarza! Plamienia w ciazy sie zdazaja ale wszystkie powinnas z lekarzem skonsultowac, za 6 dni to stanowczo za pozno!
Ewelina tort mega
Wszystkie jestescie piekne!
Ale ja mam pytanie: ktora wyslala mi na facebook zaproszenie?
Moj maz dzisiaj ma wolne wiec pojechalismy bez dzieciakow na zakupy
Mlodym troszke ciuszkow (przecena 50%) ja sobie kupilam dwa biustonosze push-up natura mnie nie obdazyla piersiami wiec trzeba sie ratowac
Tusz do rzes i orchidee
Glowa mnie tez boli od rana, wogule cos czesto w tym cyklu...
Teperaturka mi poszla super do gory ale czuje ze jutro poleci ostro w dol... nie wiem takie wewnetrzne przeczucie.
Mam juz w domu kwas foliowy dawka 600mg
Ja kucharka jestem bardzo dobra ale ciast piec nie umiem i kropka... zawsze zakalec jak malowany.
ja tez push up uzywam Kochana:) mam nadzieje,ze niedlugo Bog zesle mi dzieciątko i natura obdazy cycuszkami:PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:nie pomogę bo robiłam przelew internetowy:(
napisz do OF (chociaż wątpię, że odpowiedzą bo mnie zlali)
No właśnie ja też raz do nich napisałam i żadnego odzewu więc teraz pewnie tez by nie odpisali. No nic...poczekam, może bez problemu dojdzie przelew i bedzie OK. A jak nie to trudno, bede 30zl w plecy jakby co. Juz przywykłam
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:No właśnie ja też raz do nich napisałam i żadnego odzewu więc teraz pewnie tez by nie odpisali. No nic...poczekam, może bez problemu dojdzie przelew i bedzie OK. A jak nie to trudno, bede 30zl w plecy jakby co. Juz przywykłam
Kochana zaczekaj ..i wszystko się wyjaśni:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Miska dała byś mi namiary na siebie ? Wgl może jak ktoś chce to podajmy swój link do profilu[/QU
sprawa fb wyszła z tego, że dziewczynkom pokazałam stronkę ze zdjęciami-fotografią, którą się zajmuję i miło mi Was "gościć"
Zaraz napiszę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny