Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:U nas też nikt nie wie o staraniach . Tak więc lepiej nie komentować
Push-up to nasze koło ratunkowe
ja też nikogo nie zamirzam informować o naszych staraniach a ajak zajde to chciałabym powiadomić wszytskich jak bede koniec 3 miesiąca jak sie uda wytrzymaćCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka padlam hahaha
Kasiula moj jet tego typu ze sam zaproponowal np. piercing w pepku czy nosie to co mu sie podoba to mi sugeruje z cycolami dobrze wie jakim mam kompleks i ciesze sie ze popiera to o czym marzeKasiula09, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Jesli ktoras chce mnie dodac do znajmych fb dajcie znac napisze na priva namiary
Miska moj mi obiecal ze jak staniemy na nogi to zafundujemy mi nowe cycki Marzy mi sie takie pelne 75 male D
kiedys moze bym chciala, nie powiem ze nie:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelinka padlam hahaha
Kasiula moj jet tego typu ze sam zaproponowal np. piercing w pepku czy nosie to co mu sie podoba to mi sugeruje z cycolami dobrze wie jakim mam kompleks i ciesze sie ze popiera to o czym marze
sa rozni faceci:) jedni sie godza,drudzy wrecz przeciwnie:) kiedys rozmawialam z T n atemat piersi i sie zasmialam,ze po 30stce sobie zrobie,ale nie widzialam zeby mial cos przeciwko:P oczywiscie pewnie wybije sobie to z glowy. Mimo wszystko T mowi,ze je kocha i nie zmieni na inne:) no a 3 sprawa to chyba nie wyrobie sie na ta chwile zeby uzbierac na te cycki:PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Chodze po galerii wykresow i szukam czegos na wzor mojego ale nie moge znalezc
Czy nie mogla natura Nas tak stworzyc zeby byl jeden jedyny wzro wykresu na @ i jednego na ciaze??? Czlowiek to bardzo skomplikowany 'model'...
tez ostatnio tak robiłam...Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle dziewczyny trocę dziś zdziwiona jestem bo przed południem podcierając papierem toaletowym miałam taki glut kremowy (przepraszam za wyrazenie) a przed chwila troche sluzu przezroczystego.. jestem wilgotna.. no i troche w szoku. Moze dopiero mi sie dni plodne zaczynają...