Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska ja mialam taki sluz wczoraj. Kremowy caly dzien a wieczorem szklisty i rozciagliwy. Owulka na pewno byla widac po temp. Mimo wszystko dziennie wcinam omega3 i od wczoraj pije len wiec to moze miec rowniez wplyw.
no wlasnie, tyle ze ja biore tylko kwas foliowy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Nie pomoge... mi sie polkule mozgowe lasuja powoli od tych wszystkich obserwacji...
ja wiem ja wiem Kochana:) ja sama sobie juz daje spokoj z obserwacjami. Ale tak pomyslalamz,e napisze chociaz raz w tej sprawie bo sie zdziwilam tym sluzemCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAh kochane jak ja sie ciesze ze Was mam
Tu mam 3 takie dobre znajome ale nie wiedza tez o staraniach .
A kolezaneczki z polski dobre byly jak bylam w Polsce i jak latam do polski to na kasie chyba im tylko zalezy . Z moja przyjaciolka stracilam kontakt i tak o .
Wole tu z moimi kochanymi dziewczynkami popisac niz mam sie z kolezankami spotkac
Tu z Wami moge porozmawiac o wszystkim co mnie jak mi nawet jest zle . A z nimi na temat ciazy nie chce rozmawiac bo bedzie milion pytan do a na co mi to .
Kasiula09, Cassie, Miska0811, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ah kochane jak ja sie ciesze ze Was mam
Tu mam 3 takie dobre znajome ale nie wiedza tez o staraniach .
A kolezaneczki z polski dobre byly jak bylam w Polsce i jak latam do polski to na kasie chyba im tylko zalezy . Z moja przyjaciolka stracilam kontakt i tak o .
Wole tu z moimi kochanymi dziewczynkami popisac niz mam sie z kolezankami spotkac
Tu z Wami moge porozmawiac o wszystkim co mnie jak mi nawet jest zle . A z nimi na temat ciazy nie chce rozmawiac bo bedzie milion pytan do a na co mi to .
taka jest prawda... u mnie to samo
i cieszę się, że Was tutaj poznałam...Ewelina23, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:W ogóle dziewczyny trocę dziś zdziwiona jestem bo przed południem podcierając papierem toaletowym miałam taki glut kremowy (przepraszam za wyrazenie) a przed chwila troche sluzu przezroczystego.. jestem wilgotna.. no i troche w szoku. Moze dopiero mi sie dni plodne zaczynają...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka bo to jest tak jesli ktos ciazy w planie nie ma albo wiecej nie planuje to taki temat dla drugiej osoby nie jest zbyt ciekawy...
Ja nawet z rodzicami o tym rozmawiac nie potrafie. Dla nich jedno to jest max, dwojka to katastrofa a 3 nawet przez mysl nie przejdzie...
Tutaj jest super kazda z Nas jest inna a tematow wspolnych milion! Uwielbiam Was za toMiska0811, Ewelina23, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelinka bo to jest tak jesli ktos ciazy w planie nie ma albo wiecej nie planuje to taki temat dla drugiej osoby nie jest zbyt ciekawy...
Ja nawet z rodzicami o tym rozmawiac nie potrafie. Dla nich jedno to jest max, dwojka to katastrofa a 3 nawet przez mysl nie przejdzie...
Tutaj jest super kazda z Nas jest inna a tematow wspolnych milion! Uwielbiam Was za to
Dlatego nie ruszam tematu ciaza bo po co mam sie denerwowac jak ktoras cos palnie
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny