X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kochana musisz mieć bo mam Cie w polubieniach :)

az musze zobaczyc:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja mialam taki sluz wczoraj. Kremowy caly dzien a wieczorem szklisty i rozciagliwy. Owulka na pewno byla widac po temp. Mimo wszystko dziennie wcinam omega3 i od wczoraj pije len wiec to moze miec rowniez wplyw.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    az musze zobaczyc:)

mozesz na priva dac mi swoje namiary?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Miska ja mialam taki sluz wczoraj. Kremowy caly dzien a wieczorem szklisty i rozciagliwy. Owulka na pewno byla widac po temp. Mimo wszystko dziennie wcinam omega3 i od wczoraj pije len wiec to moze miec rowniez wplyw.

no wlasnie, tyle ze ja biore tylko kwas foliowy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomoge... mi sie polkule mozgowe lasuja powoli od tych wszystkich obserwacji...

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja tez nie pomoge bo jestem jeszcze w tym troche ciemna :/

Cassie lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Nie pomoge... mi sie polkule mozgowe lasuja powoli od tych wszystkich obserwacji...

ja wiem ja wiem Kochana:) ja sama sobie juz daje spokoj z obserwacjami. Ale tak pomyslalamz,e napisze chociaz raz w tej sprawie bo sie zdziwilam tym sluzem :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Miska ja tez nie pomoge bo jestem jeszcze w tym troche ciemna :/

odpisz na priv:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah kochane jak ja sie ciesze ze Was mam :)
    Tu mam 3 takie dobre znajome ale nie wiedza tez o staraniach .
    A kolezaneczki z polski dobre byly jak bylam w Polsce i jak latam do polski to na kasie chyba im tylko zalezy . Z moja przyjaciolka stracilam kontakt i tak o .
    Wole tu z moimi kochanymi dziewczynkami popisac niz mam sie z kolezankami spotkac :)
    Tu z Wami moge porozmawiac o wszystkim co mnie jak mi nawet jest zle . A z nimi na temat ciazy nie chce rozmawiac bo bedzie milion pytan do a na co mi to .

<3

Kasiula09, Cassie, Miska0811, 00monika00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ah kochane jak ja sie ciesze ze Was mam :)
    Tu mam 3 takie dobre znajome ale nie wiedza tez o staraniach .
    A kolezaneczki z polski dobre byly jak bylam w Polsce i jak latam do polski to na kasie chyba im tylko zalezy . Z moja przyjaciolka stracilam kontakt i tak o .
    Wole tu z moimi kochanymi dziewczynkami popisac niz mam sie z kolezankami spotkac :)
    Tu z Wami moge porozmawiac o wszystkim co mnie jak mi nawet jest zle . A z nimi na temat ciazy nie chce rozmawiac bo bedzie milion pytan do a na co mi to .

<3

taka jest prawda... u mnie to samo :)
    i cieszę się, że Was tutaj poznałam...:)

Ewelina23, 00monika00 lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lece kochane bede później i prosze tu spokojnie zebym nie miała za duzo nadrabiania. Miłego popołudnia :)

00monika00 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    W ogóle dziewczyny trocę dziś zdziwiona jestem bo przed południem podcierając papierem toaletowym miałam taki glut kremowy (przepraszam za wyrazenie) a przed chwila troche sluzu przezroczystego.. jestem wilgotna.. no i troche w szoku. Moze dopiero mi sie dni plodne zaczynają...
    Ja mam zawsze sluz kremowy po owulce . Dziewczyny w ciazy tez maja ze leci z nich kremowy . Ale roznie jest kazda z nas jest inna

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dobra lece kochane bede później i prosze tu spokojnie zebym nie miała za duzo nadrabiania. Miłego popołudnia :)
    buziaczki <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka bo to jest tak jesli ktos ciazy w planie nie ma albo wiecej nie planuje to taki temat dla drugiej osoby nie jest zbyt ciekawy...
    Ja nawet z rodzicami o tym rozmawiac nie potrafie. Dla nich jedno to jest max, dwojka to katastrofa a 3 nawet przez mysl nie przejdzie...

Tutaj jest super :) kazda z Nas jest inna a tematow wspolnych milion! Uwielbiam Was za to :)

Miska0811, Ewelina23, 00monika00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez za chwile bede uciekala, musze sie z synem pouczyc i pomoc odrobic lekcje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa kasiu :*
    Jeju jaka jestem senna , to szok . Nic mi się nie chce .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 15:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ewelinka bo to jest tak jesli ktos ciazy w planie nie ma albo wiecej nie planuje to taki temat dla drugiej osoby nie jest zbyt ciekawy...
    Ja nawet z rodzicami o tym rozmawiac nie potrafie. Dla nich jedno to jest max, dwojka to katastrofa a 3 nawet przez mysl nie przejdzie...

Tutaj jest super :) kazda z Nas jest inna a tematow wspolnych milion! Uwielbiam Was za to :)
    <3
    Dlatego nie ruszam tematu ciaza bo po co mam sie denerwowac jak ktoras cos palnie

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zaraz zmykam :) mojemu zachciało się naleśników z dzemem.... zachcianki ma,ze szok:P

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również zaraz uciekam bo muszę ogarnąć trochę , bo moja psinka taki burde zrobiła że masakra :D

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja tez zaraz zmykam :) mojemu zachciało się naleśników z dzemem.... zachcianki ma,ze szok:P
    mmmmmm pychotka moze na kolacje zrobie :)

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ