Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kochana musisz mieć bo mam Cie w polubieniach :)

az musze zobaczyc:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja mialam taki sluz wczoraj. Kremowy caly dzien a wieczorem szklisty i rozciagliwy. Owulka na pewno byla widac po temp. Mimo wszystko dziennie wcinam omega3 i od wczoraj pije len wiec to moze miec rowniez wplyw.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    az musze zobaczyc:)

mozesz na priva dac mi swoje namiary?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Miska ja mialam taki sluz wczoraj. Kremowy caly dzien a wieczorem szklisty i rozciagliwy. Owulka na pewno byla widac po temp. Mimo wszystko dziennie wcinam omega3 i od wczoraj pije len wiec to moze miec rowniez wplyw.

no wlasnie, tyle ze ja biore tylko kwas foliowy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomoge... mi sie polkule mozgowe lasuja powoli od tych wszystkich obserwacji...

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja tez nie pomoge bo jestem jeszcze w tym troche ciemna :/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Nie pomoge... mi sie polkule mozgowe lasuja powoli od tych wszystkich obserwacji...

ja wiem ja wiem Kochana:) ja sama sobie juz daje spokoj z obserwacjami. Ale tak pomyslalamz,e napisze chociaz raz w tej sprawie bo sie zdziwilam tym sluzem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Miska ja tez nie pomoge bo jestem jeszcze w tym troche ciemna :/

odpisz na priv:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah kochane jak ja sie ciesze ze Was mam :)
    Tu mam 3 takie dobre znajome ale nie wiedza tez o staraniach .
    A kolezaneczki z polski dobre byly jak bylam w Polsce i jak latam do polski to na kasie chyba im tylko zalezy . Z moja przyjaciolka stracilam kontakt i tak o .
    Wole tu z moimi kochanymi dziewczynkami popisac niz mam sie z kolezankami spotkac :)
    Tu z Wami moge porozmawiac o wszystkim co mnie jak mi nawet jest zle . A z nimi na temat ciazy nie chce rozmawiac bo bedzie milion pytan do a na co mi to .

<3

Kasiula09, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ah kochane jak ja sie ciesze ze Was mam :)
    Tu mam 3 takie dobre znajome ale nie wiedza tez o staraniach .
    A kolezaneczki z polski dobre byly jak bylam w Polsce i jak latam do polski to na kasie chyba im tylko zalezy . Z moja przyjaciolka stracilam kontakt i tak o .
    Wole tu z moimi kochanymi dziewczynkami popisac niz mam sie z kolezankami spotkac :)
    Tu z Wami moge porozmawiac o wszystkim co mnie jak mi nawet jest zle . A z nimi na temat ciazy nie chce rozmawiac bo bedzie milion pytan do a na co mi to .

<3

taka jest prawda... u mnie to samo :)
    i cieszę się, że Was tutaj poznałam...:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lece kochane bede później i prosze tu spokojnie zebym nie miała za duzo nadrabiania. Miłego popołudnia :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    W ogóle dziewczyny trocę dziś zdziwiona jestem bo przed południem podcierając papierem toaletowym miałam taki glut kremowy (przepraszam za wyrazenie) a przed chwila troche sluzu przezroczystego.. jestem wilgotna.. no i troche w szoku. Moze dopiero mi sie dni plodne zaczynają...
    Ja mam zawsze sluz kremowy po owulce . Dziewczyny w ciazy tez maja ze leci z nich kremowy . Ale roznie jest kazda z nas jest inna

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dobra lece kochane bede później i prosze tu spokojnie zebym nie miała za duzo nadrabiania. Miłego popołudnia :)
    buziaczki <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka bo to jest tak jesli ktos ciazy w planie nie ma albo wiecej nie planuje to taki temat dla drugiej osoby nie jest zbyt ciekawy...
    Ja nawet z rodzicami o tym rozmawiac nie potrafie. Dla nich jedno to jest max, dwojka to katastrofa a 3 nawet przez mysl nie przejdzie...

Tutaj jest super :) kazda z Nas jest inna a tematow wspolnych milion! Uwielbiam Was za to :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez za chwile bede uciekala, musze sie z synem pouczyc i pomoc odrobic lekcje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa kasiu :*
    Jeju jaka jestem senna , to szok . Nic mi się nie chce .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 15:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ewelinka bo to jest tak jesli ktos ciazy w planie nie ma albo wiecej nie planuje to taki temat dla drugiej osoby nie jest zbyt ciekawy...
    Ja nawet z rodzicami o tym rozmawiac nie potrafie. Dla nich jedno to jest max, dwojka to katastrofa a 3 nawet przez mysl nie przejdzie...

Tutaj jest super :) kazda z Nas jest inna a tematow wspolnych milion! Uwielbiam Was za to :)
    <3
    Dlatego nie ruszam tematu ciaza bo po co mam sie denerwowac jak ktoras cos palnie

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zaraz zmykam :) mojemu zachciało się naleśników z dzemem.... zachcianki ma,ze szok:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również zaraz uciekam bo muszę ogarnąć trochę , bo moja psinka taki burde zrobiła że masakra :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja tez zaraz zmykam :) mojemu zachciało się naleśników z dzemem.... zachcianki ma,ze szok:P
    mmmmmm pychotka moze na kolacje zrobie :)

‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ