Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Jackie wrote:ja i tak jestem powiazana z medycyna wiec chyba musze sie przekwalifikowac ;p;D hehe
no dobra to juz wiem ale nie wiem jak mam to zalatwic czy gin sam mi zaproponuje czy ja mam go poprosic prosze powiedzcie dziewczyny jak to wyglada zwracam sie do gwiazdeczek ktore juz mialyJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny..moja nadzieja wygasa:( brak @ nadal i oczywiście 1 krecha!! Zero cienia nadziei. I pewnie małpa przyjdzie w same święta!!! Ehh.... Czuje się dzisiaj ogolnie fatalnie,wszystko mnie boli,zle czuje..jestem nerwowa. Chyba szans już nie ma w tym cyklu i musze się z tym pogodzić.
ps; powiedzcie mi jeszcze jedno, może Wy bardziej doświadczone w tym temacie bo ja już swiruje. Czy bylaby szansa zapłodnienia po stosunku w dniu 8.12? ( 2 tyg minely by w ta sobote) stad test negatywny i brak miesaiczki? Tylko jest ALE. Bo to wypadalby dzień niepłodny wiec jedno wyklucza drugie:/ choć przy moich nieregularnych cyklach może poprzesuwaly się dni? Czy ktoś cos wie na ten temat albo slyszal? z góry dzięki za odp:* -
Ania1986 wrote:Kurcze ja tez kupilam dziurawiec ,ale nie pije, jakosc nic o nim nie znalazlam na necie...
Może coś zdziała
A mi dziś temp. w górę poszła! O!Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Ja kupiłam i piję, bo tu dziewczyny pisały na forum, że się starały i starały i nic, a jak zaczęły pić dziurawca to 1-2 cykle i siup - jest fasolina oczywiście w cuda nie wierzę, ale dziurawiec podobno uspokaja i wycisza, a to zawsze się przyda. A jest łagodniejszy w działaniach niż zioła o. sroki jeśli chodzi o gospodarkę hormonalną...
Może coś zdziała
A mi dziś temp. w górę poszła! O!
super,niech rośnie!!! -
Miśka, ja to nie mam pojęcia. Ale różne rzeczy się przecież dzieją w organizmach naszych. Pewnie, że owulka mogła się przesunąć. Albo mogła być druga - takie rzeczy się przecież zdarzają. A co do 1 kreski, to póki nie ma @ to nie potrzebnie się dołujesz. Czytałam o dziewczynach, którym dopiero tydzień po spodziewanej @ wyszedł pozytywny test, a wcześniej same negatywy.. Póki nie ma @ jest nadzieja!
-
Milcia wrote:Mi za to w dół
Jacki, mi gin sama zaproponowała i jestem zadowolona. O 16.40 mam wizytę, więc zobaczę co tam ciekawego rośnie.
Doczytałam właśnie, że prywatnie Nie było pytaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 07:29
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Miśka, ja to nie mam pojęcia. Ale różne rzeczy się przecież dzieją w organizmach naszych. Pewnie, że owulka mogła się przesunąć. Albo mogła być druga - takie rzeczy się przecież zdarzają. A co do 1 kreski, to póki nie ma @ to nie potrzebnie się dołujesz. Czytałam o dziewczynach, którym dopiero tydzień po spodziewanej @ wyszedł pozytywny test, a wcześniej same negatywy.. Póki nie ma @ jest nadzieja!
wątpię, żebym ja należała do takich szczęśliwych przypadków:) i akurat ta jedna na iles tam:) mysle o tym ze jeśli do pt nie pojawi to może wybiorę się rano na bete i rozwieje to wszystko moje wątpliwości. Na ta chwile mam dosyć testow:P -
nick nieaktualnystardust87 wrote:Miśka, ja to nie mam pojęcia. Ale różne rzeczy się przecież dzieją w organizmach naszych. Pewnie, że owulka mogła się przesunąć. Albo mogła być druga - takie rzeczy się przecież zdarzają. A co do 1 kreski, to póki nie ma @ to nie potrzebnie się dołujesz. Czytałam o dziewczynach, którym dopiero tydzień po spodziewanej @ wyszedł pozytywny test, a wcześniej same negatywy.. Póki nie ma @ jest nadzieja!
ale dzięki, że dodałaś mi otuchy i podbudowałaś ciutkę nadziei -
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:wątpię, żebym ja należała do takich szczęśliwych przypadków:) i akurat ta jedna na iles tam:) mysle o tym ze jeśli do pt nie pojawi to może wybiorę się rano na bete i rozwieje to wszystko moje wątpliwości. Na ta chwile mam dosyć testow:P
Miska, ja mam zawsze nadzieje i wierze ze kiedys bede tym wyjatkiem @ niema to tym bardziej nadzieja jest!
u mnie za to tempka znow spadla i mam brazowe plamienia. Az sie poplakalam z rana -
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Miska, ja mam zawsze nadzieje i wierze ze kiedys bede tym wyjatkiem @ niema to tym bardziej nadzieja jest!
u mnie za to tempka znow spadla i mam brazowe plamienia. Az sie poplakalam z rana
no nadzieja jest.. ale zawsze jest to ALE....
ej, nie płakać mi:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Miska, ja mam zawsze nadzieje i wierze ze kiedys bede tym wyjatkiem @ niema to tym bardziej nadzieja jest!
u mnie za to tempka znow spadla i mam brazowe plamienia. Az sie poplakalam z rana
poza tym to plamienie to może jakiś dobry znak? Plamilas zawsze przed @? -
Takie zycie... ja tez zawsze zyje nadzieja do dnia @. Zawsze jest ta mysl 'a moze skoczy jeszcze ta tempka'Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
nie było mnie wczoraj bo miałam ciężki dzień w pracy od 9-20 masakra i jeszcze same ciężarne kobitki mnie nawiedzały jak na złość a jakoś nie miałam nastroju o tym z nimi rozmawiać, zła kobieta jestem
Też czekam na owulke jeszcze ale to normalka bo mam późne chociaż jak zaszłam ostatnio w ciąże to szybciej musiała być jak teraz tak sobie to wszystko analizuję fakt że wtedy akurat miałam wizytę u gina i on powiedział mi tylko że to są te moje trzy szczęśliwe dni i do dzieła jak chce dzidzię i tak było więc kurde może jak się nie uda w tym cyklu to też pójdę na monitoring