Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ja nie wiem co takie dziewczyny mają na celu skłócając nas, dziewczyny..i to na takich wątkach... przykre
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nooo to pamiętam ... my tu sobie nadzieje robiłyśmy , każda każda pocieszała, trzymała kciuki i takie tam a ona zaraz żeby sie nie robić nadziei i wogole zawsze na anty była. Juz jej kiedys chciałam napisac ze mnie wkurza ale nie chciałam robic awantury
Kaśka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Pewnie ze tak . Innej opcji nie widze
Miska0811, Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyCassie wrote:szkoda ze na owuf nie mozna ustawic watku jako prywatny...
Ewelinko nie zaluje i tak predko mnie stad nie wykopie nikt bo ja tez zadziorna jestem i sie nie dam wkoncu ognisty mam charakterek
Nie mamy zamairu Cię wykopaćCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:nooo to pamiętam ... my tu sobie nadzieje robiłyśmy , każda każda pocieszała, trzymała kciuki i takie tam a ona zaraz żeby sie nie robić nadziei i wogole zawsze na anty była. Juz jej kiedys chciałam napisac ze mnie wkurza ale nie chciałam robic awantury
-
kurcze znowu cos sie dzieje?? tylko nie rozumiem po co przejmowac sie zdaniem kogos obcego?? zostawia nas ktore zawsze ja wspierałysmy bo ktos jej coś napisał... bez sensu..
wierze ze niusia jeszcze do nas wróci, ma ciężki czas i tyle..
stardust witaj slońce :*stardust87 lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:szkoda ze na owuf nie mozna ustawic watku jako prywatny...
Ewelinko nie zaluje i tak predko mnie stad nie wykopie nikt bo ja tez zadziorna jestem i sie nie dam wkoncu ognisty mam charakterek
i dobrze my Cie nigdzie nie wyganiamy i dobrze ze jestes z namiMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:szkoda ze na owuf nie mozna ustawic watku jako prywatny...
Ewelinko nie zaluje i tak predko mnie stad nie wykopie nikt bo ja tez zadziorna jestem i sie nie dam wkoncu ognisty mam charakterekMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny