Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:pewnie na innym forum ktos pojechal po bandie tej biednej dziewczynie3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
robie w sobote jak jutro nie dostane okresu w tym miesiacu mam luza i wyjebke co ma byc to bedzie i nawet nie teskno mi za ropbieniem testu az dziwne bo zawsze robiła testy mnustwo i zawiedzwenie a w tym czekam ce na okres i ide do endo bo wiem ze dostane okres
-
nick nieaktualnyPrzelecialam wszystkie posty od 400 strony i nie bylo nic o czym Nusia wspomina!
Sytuacja ze spinka przeciwko stardust pamietam doskonale bo akurat w tamtej chwili do Was dolaczylam, byl moment ze zalowalam ze zaczelam tutaj pisac.
paticzka a moze fasolinka -
nick nieaktualnypaticzka wrote:robie w sobote jak jutro nie dostane okresu w tym miesiacu mam luza i wyjebke co ma byc to bedzie i nawet nie teskno mi za ropbieniem testu az dziwne bo zawsze robiła testy mnustwo i zawiedzwenie a w tym czekam ce na okres i ide do endo bo wiem ze dostane okres
-
AniaR88 wrote:pamietacie taka Ania1986?? kiedys napisala ze nie chwal sie ciaza jak nie masz potwierdzenia ze serce bije ale to bylo nie do nusi tylko stardust87 chyba
własnie o tej samej sobie pomyslałam ze na pewno na innym wątku coś Nusi napisała -
nick nieaktualnyCassie wrote:Przelecialam wszystkie posty od 400 strony i nie bylo nic o czym Nusia wspomina!
Sytuacja ze spinka przeciwko stardust pamietam doskonale bo akurat w tamtej chwili do Was dolaczylam, byl moment ze zalowalam ze zaczelam tutaj pisac.
paticzka a moze fasolinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 19:47
Cassie lubi tę wiadomość
-
paticzka wrote:robie w sobote jak jutro nie dostane okresu w tym miesiacu mam luza i wyjebke co ma byc to bedzie i nawet nie teskno mi za ropbieniem testu az dziwne bo zawsze robiła testy mnustwo i zawiedzwenie a w tym czekam ce na okres i ide do endo bo wiem ze dostane okres
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny