Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie jeśli chodzi o szpital to wszyscy sobie chwalą. Kiedyś było nawet o nim w tv i mowili ze 2 taki przyjazny matce i dziecku w Polsce. Co nie zmienia faktu, że najpierw trzeba przejsc przez horror na izbie przyjec jak sie cos dzieje tak nagle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:kochana to ty poroniłaś ?
Poronienie samoistne Kasiu- wczesne poronienie.
Zrobiłam test ciążowy były 2 kreseczki ( nasz 1 cykl starań), zrobiłam bete i wskazywało na bardzo wczesną ciążę. Test robiłam przed terminem co prawda @.
No ale dostałam w pracy bóli i poszłam do wc. Czułam na wkładce wilgotno. Miałam brązowy śluz-nigdy nie miałam takiego. Plus po jakimś czasie niteczki śluzu, a troszkę krwi, dosłownie troszkę pojawiło koło wieczora. Dostałam bóli krzyża i gorączki. Nie mogłam chodzić, więc odrazu w samochód i do szpitala. Nie chciałam bagatelizować sprawy. Po godzinie przyjął mnie ginekolog-bo miał wcześniej poród. Też z miną gburowatą. Kazał mi powtózyć test za tydzień, powiedział że po co robiłam przed terminem miesiączki że w ostateczności to poronienie samoistne. Na USG nic nie widział-za wcześniej. Opisał moją krew, że nie wygląda mu na miesiączkową???DZIWNE. Miałam zostać w szpitalu,ale jego zdaniem nie było to konieczne. Więc wróciłam po 23 do domu. Już na drugi dzień lało ze mnie skrzepami.. Robiłam bete jeszcze dzień wcześniej jak dostałam plamienia, wynosiła niewiele ponad 5, później ponad 2..wiec malała..ciąży brak -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja nie byłam nigdy w szpitalu w moim mieście ale wystarczy ze moja mama tam leżała i o mało by zmarła na moich oczach bo podali jej lek na który była uczulona... ale na szczęście sie dobrze skończyło... a mówią o tym szpitalu umieralnia.. to chyba mówi samo za siebie
u nas tez nie za fajnie wyrazaja sie pacjenci. Brrr..
Moja siostra rodziła i mówi, że spoko
Ale ja jakoś nie mam przekonania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra dziewczynki... Odchodzę...
Dostałam wiadomość że jestem kłamczuchą... A skoro jestem to ok, ja rozumiem... Moja ciąża też jest urojona. No tak co jeszcze. Niestety, skoro tak nasza Ania uważa to ja nie mam zamiaru się udzielać
Trzymajcie się ciepło
:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Poronienie samoistne Kasiu- wczesne poronienie.
Zrobiłam test ciążowy były 2 kreseczki ( nasz 1 cykl starań), zrobiłam bete i wskazywało na bardzo wczesną ciążę. Test robiłam przed terminem co prawda @.
No ale dostałam w pracy bóli i poszłam do wc. Czułam na wkładce wilgotno. Miałam brązowy śluz-nigdy nie miałam takiego. Plus po jakimś czasie niteczki śluzu, a troszkę krwi, dosłownie troszkę pojawiło koło wieczora. Dostałam bóli krzyża i gorączki. Nie mogłam chodzić, więc odrazu w samochód i do szpitala. Nie chciałam bagatelizować sprawy. Po godzinie przyjął mnie ginekolog-bo miał wcześniej poród. Też z miną gburowatą. Kazał mi powtózyć test za tydzień, powiedział że po co robiłam przed terminem miesiączki że w ostateczności to poronienie samoistne. Na USG nic nie widział-za wcześniej. Opisał moją krew, że nie wygląda mu na miesiączkową???DZIWNE. Miałam zostać w szpitalu,ale jego zdaniem nie było to konieczne. Więc wróciłam po 23 do domu. Już na drugi dzień lało ze mnie skrzepami.. Robiłam bete jeszcze dzień wcześniej jak dostałam plamienia, wynosiła niewiele ponad 5, później ponad 2..wiec malała..ciąży brak
kochana to przykro mi, czyli widze ze bardzo wczesną ciąże poroniłaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:kochana to przykro mi, czyli widze ze bardzo wczesną ciąże poroniłaś
no bardzo. Musiało tak być. Gdybym zrobiła test w dniu @ to by byla 1 krecha i dostalabym okres-nie wiedzialabym,ze ciaza..
A takto zrobiłam 3 dni wczesniej i byly 2 krechy