X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Dziewczyny, ja lecę się położyć, bo zaraz pacnę głową w komputer tak mnie zmuliło :P Buzie i wiruski przesyłam :)
    Miłego wieczorku :* Łapie wiruski :D buuuziii :*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    hejka :) znow do Was dołączam :) Jak wieczór mija?

heja :) u mnie dobrze a jak tam u Ciebie ?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Nusia, a jakiś inny lekarz Cię zbadał? Bo na ciążowym czytałam o Twoim badaniu, to się przeraziłam tym lekarzem.

Wiesz co to było tak.. Poszłam do ginekologa aby zasięgnąć porady. Oczywiście wszystko mu powiedziałam... Kazał mi wejść na samolocik, zbadał mnie pulpacyjnie i wtedy stwierdził że szyjka macicy jest za mała... Potem zrobił USG dopochwowe i tam nie mówiąc w jakim tyg jestem, jakie dziecko ma parametry stwierdził że ciąża jest, ale zarodek jest zbyt mały no i jak narazie nie widzi rozwijającego się serca... Potem jak do niego przyszłam dostałam skierowanie do szpitala. Nie wiem nawet dlaczego ale odniosłam wrażenie że on już tą ciąże skreślił i te tłumaczenia zostawił dla szpitala :(

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    z Wami zawsze raźniej :) zapraszamy :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo ja tez bym nikomu nie rozgadywała, ale rodzicom bym napewno powiedziała.. bo oni tylko czekają na taka wiadomość :)
    Ja mam takie samo postanowienie. Moi tez bardzo czekaja, nawet nie wiedza ze probujemy. Bardzo chcemy im zrobic niespodzianke...

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia to jest smutne az mi łezka poleciała

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia moze szpital do dupy ale jestem pod opieka lekarzy, bedzie dobrze!

I co ja chcialam napisac? Zapomnialam...

Acha wieczor mija troche nudnawo... w TV echo, maz po pracy siedzi na skypie, mlode sie bawia.
    Na dworze wieje i leje... nic fajnego.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Wiesz co to było tak.. Poszłam do ginekologa aby zasięgnąć porady. Oczywiście wszystko mu powiedziałam... Kazał mi wejść na samolocik, zbadał mnie pulpacyjnie i wtedy stwierdził że szyjka macicy jest za mała... Potem zrobił USG dopochwowe i tam nie mówiąc w jakim tyg jestem, jakie dziecko ma parametry stwierdził że ciąża jest, ale zarodek jest zbyt mały no i jak narazie nie widzi rozwijającego się serca... Potem jak do niego przyszłam dostałam skierowanie do szpitala. Nie wiem nawet dlaczego ale odniosłam wrażenie że on już tą ciąże skreślił i te tłumaczenia zostawił dla szpitala :(
    nic sie tym niedołęgą nie przejmuj ! za9 m-cy będziesz tulić dzidziusia !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu dziewczyny .... Co wy wyprawiacie :P Nie da rady was nadrobić :)
    Stardust Kochana cieszę się że jesteś :*
    Zrobiłam sb sosik z pieczarek :D

Cassie lubi tę wiadomość

• paticzka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie strasznie boli głowa ech

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    heja :) u mnie dobrze a jak tam u Ciebie ?
    U mnie bez zmian ale nie najgorzej. Jajniki bola na zmiane i glowa boli ale daje rade :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    my w tej Polsce mamy warunki szpitalne ... bez komentarza... ja bym juz chyba wolała w domu rodzić jak to widze wszystko ..

jeśli chodzi o szpitale to ja mam traume. Jeśli chodzi o mój w mieście.
    Trafiłam w listopadzie na IP , strasznie niemiła Pani przyjmująca, z łaską wypisała formularz czy jakieś tam dokumenty. Podejrzewałam poronienie i do mnie z pretensjami, że czemu tak późno. Ok była 22 ale do cholery miały prawo mnie przyjąć. Niespodziewanie dostałam bolów i krwawienia. Po prostu nigdy więcej..ale będę musiała niestety tam być w przyszłości

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    U mnie bez zmian ale nie najgorzej. Jajniki bola na zmiane i glowa boli ale daje rade :D

widze ze dzis prawie każdą jajniki bola :(

Cassie lubi tę wiadomość

age.png
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Czesc Ania:)

AniaR88 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    widze ze dzis prawie każdą jajniki bola :(
    moze to na ta zmiane pogody co zapowiadaja :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Czesc Ania:)
    czesc :*

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Trafiłam w listopadzie na IP , strasznie niemiła Pani przyjmująca, z łaską wypisała formularz czy jakieś tam dokumenty. Podejrzewałam poronienie i do mnie z pretensjami, że czemu tak późno. Ok była 22 ale do cholery miały prawo mnie przyjąć. Niespodziewanie dostałam bolów i krwawienia. Po prostu nigdy więcej..ale będę musiała niestety tam być w przyszłości

kochana to ty poroniłaś ?

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu u mnie też nudnawo:) właśnie wszamałam troszkę chałwy- taka moja dieta:(:(

Cassie lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja nie byłam nigdy w szpitalu w moim mieście ale wystarczy ze moja mama tam leżała i o mało by zmarła na moich oczach bo podali jej lek na który była uczulona... ale na szczęście sie dobrze skończyło... a mówią o tym szpitalu umieralnia.. to chyba mówi samo za siebie

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wasze samopoczucia

‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ