X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Dziewczyny, ja lecę się położyć, bo zaraz pacnę głową w komputer tak mnie zmuliło :P Buzie i wiruski przesyłam :)
    Miłego wieczorku :* Łapie wiruski :D buuuziii :*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    hejka :) znow do Was dołączam :) Jak wieczór mija?

heja :) u mnie dobrze a jak tam u Ciebie ?

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Nusia, a jakiś inny lekarz Cię zbadał? Bo na ciążowym czytałam o Twoim badaniu, to się przeraziłam tym lekarzem.

Wiesz co to było tak.. Poszłam do ginekologa aby zasięgnąć porady. Oczywiście wszystko mu powiedziałam... Kazał mi wejść na samolocik, zbadał mnie pulpacyjnie i wtedy stwierdził że szyjka macicy jest za mała... Potem zrobił USG dopochwowe i tam nie mówiąc w jakim tyg jestem, jakie dziecko ma parametry stwierdził że ciąża jest, ale zarodek jest zbyt mały no i jak narazie nie widzi rozwijającego się serca... Potem jak do niego przyszłam dostałam skierowanie do szpitala. Nie wiem nawet dlaczego ale odniosłam wrażenie że on już tą ciąże skreślił i te tłumaczenia zostawił dla szpitala :(

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    z Wami zawsze raźniej :) zapraszamy :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo ja tez bym nikomu nie rozgadywała, ale rodzicom bym napewno powiedziała.. bo oni tylko czekają na taka wiadomość :)
    Ja mam takie samo postanowienie. Moi tez bardzo czekaja, nawet nie wiedza ze probujemy. Bardzo chcemy im zrobic niespodzianke...

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia to jest smutne az mi łezka poleciała

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia moze szpital do dupy ale jestem pod opieka lekarzy, bedzie dobrze!

I co ja chcialam napisac? Zapomnialam...

Acha wieczor mija troche nudnawo... w TV echo, maz po pracy siedzi na skypie, mlode sie bawia.
    Na dworze wieje i leje... nic fajnego.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Wiesz co to było tak.. Poszłam do ginekologa aby zasięgnąć porady. Oczywiście wszystko mu powiedziałam... Kazał mi wejść na samolocik, zbadał mnie pulpacyjnie i wtedy stwierdził że szyjka macicy jest za mała... Potem zrobił USG dopochwowe i tam nie mówiąc w jakim tyg jestem, jakie dziecko ma parametry stwierdził że ciąża jest, ale zarodek jest zbyt mały no i jak narazie nie widzi rozwijającego się serca... Potem jak do niego przyszłam dostałam skierowanie do szpitala. Nie wiem nawet dlaczego ale odniosłam wrażenie że on już tą ciąże skreślił i te tłumaczenia zostawił dla szpitala :(
    nic sie tym niedołęgą nie przejmuj ! za9 m-cy będziesz tulić dzidziusia !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu dziewczyny .... Co wy wyprawiacie :P Nie da rady was nadrobić :)
    Stardust Kochana cieszę się że jesteś :*
    Zrobiłam sb sosik z pieczarek :D

Cassie lubi tę wiadomość

• paticzka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie strasznie boli głowa ech

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    heja :) u mnie dobrze a jak tam u Ciebie ?
    U mnie bez zmian ale nie najgorzej. Jajniki bola na zmiane i glowa boli ale daje rade :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    my w tej Polsce mamy warunki szpitalne ... bez komentarza... ja bym juz chyba wolała w domu rodzić jak to widze wszystko ..

jeśli chodzi o szpitale to ja mam traume. Jeśli chodzi o mój w mieście.
    Trafiłam w listopadzie na IP , strasznie niemiła Pani przyjmująca, z łaską wypisała formularz czy jakieś tam dokumenty. Podejrzewałam poronienie i do mnie z pretensjami, że czemu tak późno. Ok była 22 ale do cholery miały prawo mnie przyjąć. Niespodziewanie dostałam bolów i krwawienia. Po prostu nigdy więcej..ale będę musiała niestety tam być w przyszłości

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    U mnie bez zmian ale nie najgorzej. Jajniki bola na zmiane i glowa boli ale daje rade :D

widze ze dzis prawie każdą jajniki bola :(

Cassie lubi tę wiadomość

preg.png
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Czesc Ania:)

AniaR88 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    widze ze dzis prawie każdą jajniki bola :(
    moze to na ta zmiane pogody co zapowiadaja :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Czesc Ania:)
    czesc :*

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Trafiłam w listopadzie na IP , strasznie niemiła Pani przyjmująca, z łaską wypisała formularz czy jakieś tam dokumenty. Podejrzewałam poronienie i do mnie z pretensjami, że czemu tak późno. Ok była 22 ale do cholery miały prawo mnie przyjąć. Niespodziewanie dostałam bolów i krwawienia. Po prostu nigdy więcej..ale będę musiała niestety tam być w przyszłości

kochana to ty poroniłaś ?

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu u mnie też nudnawo:) właśnie wszamałam troszkę chałwy- taka moja dieta:(:(

Cassie lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja nie byłam nigdy w szpitalu w moim mieście ale wystarczy ze moja mama tam leżała i o mało by zmarła na moich oczach bo podali jej lek na który była uczulona... ale na szczęście sie dobrze skończyło... a mówią o tym szpitalu umieralnia.. to chyba mówi samo za siebie

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wasze samopoczucia

‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ