Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:do tej pory Cie jajniki bolą Stardust ? myślałam ze na tym etapie to juz nie bolą
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:też tak mam. Miałam tak też po owulacji. Wydaje mi się, że to dlatego, że jajnik po owulacji jest podrażniony i opuchnięty i dlatego tak reaguje. Nic się nie martw. Ja zaraz po owulacji byłam u gin i robiła mi USG i nie mówiła, żeby coś złego tam widziała, a też mnie naparzał niesamowicie. Przy badaniu myślałam, że umrę jak mnie macać zaczęła po tych jajnikach Nic się nie martw
ok:) postaram sie nie martwic:) nie mily to bol przyznac trzeba... tylko ze niestety przestanie mnie bolec dopiero pewnie jak @ dostane.
Ale do gin i tak się wybiorę. Po ostatniej wizycie nie jestem zadowolona -
XxMoniaXx wrote:Stardust :
Aha ważne żeby sie fasolinka zdrowo rozwijała a reszte to tam wytrzymamy a jak tam rodzina ? przyszli dziadkowie juz wiedzą ?Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Jeżeli wszystko będzie ok to jutro już jestem w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 19:02
-
nick nieaktualnySylvka dziekuje ale nastawiam sie na @
Pytam o kolczyk bo mam go dopiero od urodzenia drugiego brzdaca i zastanawialam sie co z nim zrobic
Stardus czesc lapie wiruski ile tylko sie da
Czesc Kasia
Katha bidulko ale masz pecha niech sie szybko goi!
Czesc Miska
Zaczelam nadrabiac na 410 a juz chwile pozniej bylo 414
Mnie zaczal bolec jajnik...
I jaja jak berety, wiecie ze mierze 3x w ciagu dni temp i sobie porownuje? Wiecie
Termometr oszalal 37,57! Takiej temperatury jak dlugo mierze nie mialam a pikaj jak pokrecony
Jutro bedzie skok
-
stardust87 wrote:nie, nikomu nie mówimy. Powiemy dopiero po 12 tygodniu.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
XxMoniaXx wrote:ja bym nie wytrzymała.. jak sie okaże że sie udało to będziemy tylko my wiedziec , Wy oczywiście i nasi rodzice.. nikt wiecej
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Sylvka dziekuje ale nastawiam sie na @
Pytam o kolczyk bo mam go dopiero od urodzenia drugiego brzdaca i zastanawialam sie co z nim zrobic
Stardus czesc lapie wiruski ile tylko sie da
Czesc Kasia
Katha bidulko ale masz pecha niech sie szybko goi!
Czesc Miska
Zaczelam nadrabiac na 410 a juz chwile pozniej bylo 414
Mnie zaczal bolec jajnik...
I jaja jak berety, wiecie ze mierze 3x w ciagu dni temp i sobie porownuje? Wiecie
Termometr oszalal 37,57! Takiej temperatury jak dlugo mierze nie mialam a pikaj jak pokrecony
Jutro bedzie skok
niech rośnie temperaturka:) ja mierzyłam ok 16 chyba i pokazała tylko 37,05?Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:to pewnie leżysz z samymi przyszłymi mamami coo ? chyba Cie tam nie położyli gdzies na korytarzu bo czytałam ze pisałaś ze tam na korytarzu ktoś leżał .
Kochana dziewczynie przed porodem na korytarzu robili lewatywę ;/
A ja na szczęście leże na patologii ciąży, więc mimo strachu i bólu mam kontakt z mamami które mają już zagrożone ciąże