Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, myslicie ze jest jeszcze sens mierzyc w tym cyklu temp.? W tym momencie, w ktorym ja jestem? Wyznaczy mi owu? Nie mierzylam, bo chcialam zakupic dokladniejszy termometr. Dopiero dzis go nabylam. W sumie moze lepiej olac to mierzenie w tym cyklu....3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Stardust :
miałas racje. takna szybko przejrzałam galerie i naprawde prawie co drugi wykres to spadek temp i potem wzrasta .... a nie uwierzyłabym jakbym nie zobaczyła. Myślałam ze temp zawsze musi isc do góry.
Ja w sobotę teraz mam termin @ i wielkiie testowanie..stardust87, Cassie lubią tę wiadomość
-
Sylvka wrote:Dziewczyny, myslicie ze jest jeszcze sens mierzyc w tym cyklu temp.? W tym momencie, w ktorym ja jestem? Wyznaczy mi owu? Nie mierzylam, bo chcialam zakupic dokladniejszy termometr. Dopiero dzis go nabylam. W sumie moze lepiej olac to mierzenie w tym cyklu....
pewnie !!! ja bym mierzyła . przeciez możesz miec pozniej owulacje.. Mierz i nie trać szans !!!!! -
nick nieaktualnySylvka wrote:Dziewczyny, myslicie ze jest jeszcze sens mierzyc w tym cyklu temp.? W tym momencie, w ktorym ja jestem? Wyznaczy mi owu? Nie mierzylam, bo chcialam zakupic dokladniejszy termometr. Dopiero dzis go nabylam. W sumie moze lepiej olac to mierzenie w tym cyklu....
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Stardust :
miałas racje. takna szybko przejrzałam galerie i naprawde prawie co drugi wykres to spadek temp i potem wzrasta .... a nie uwierzyłabym jakbym nie zobaczyła. Myślałam ze temp zawsze musi isc do góry.
Ja w sobotę teraz mam termin @ i wielkiie testowanie..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Dziewczyny, myslicie ze jest jeszcze sens mierzyc w tym cyklu temp.? W tym momencie, w ktorym ja jestem? Wyznaczy mi owu? Nie mierzylam, bo chcialam zakupic dokladniejszy termometr. Dopiero dzis go nabylam. W sumie moze lepiej olac to mierzenie w tym cyklu....
ja na twoim miejscu bym mierzyła -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Stardust :
Ja w sobotę teraz mam termin @ i wielkiie testowanie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny