Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie wrote:Ja bylam przekonana ze nie da sie nic wpisac do wykresu na owuf jak minie okres probny?
Co zrobicie z tymi kolczykami na czas ciazy?
daje sie wszystko wpisać tak jak w tym premium tylko jest na szaro a wykres normalnie na niebieskoCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:a sa szanse, zeby bylo lepiej? Wysoka ma goraczke? Tak sie cieszylas z wyjazdu:( Mam nadzieje, ze sie poprawi...
A jak mu wroci goraczka jak tam pojedziemy wiec i tak tylko bysmy siedzieli w hotelu -
nick nieaktualny
-
Kaśka wrote:kurde byłam dziś u innego ginka niż zwykle i zgłupiałam. Niby był taki przejmujący i w ogóle ale powiedział że jak tylko zajdę i test wyjdzie pozytywny to mam się zgłosić żeby dostać luteinę i może duphaston czy jak to tam się pisze. a ja że urodziłam przedwcześnie a nie poroniłam ostatnio a on że wie ale tak na wszelki wypadek. Nie wiem czy nie przesadza jak myślicie??
Lepiej brać na zapas chyba. -
Kaśka wrote:kurde byłam dziś u innego ginka niż zwykle i zgłupiałam. Niby był taki przejmujący i w ogóle ale powiedział że jak tylko zajdę i test wyjdzie pozytywny to mam się zgłosić żeby dostać luteinę i może duphaston czy jak to tam się pisze. a ja że urodziłam przedwcześnie a nie poroniłam ostatnio a on że wie ale tak na wszelki wypadek. Nie wiem czy nie przesadza jak myślicie??
Moim zdaniem konkretny lekarz bo widze ze nie chce dopuscić zeby znowu sytuacja sie powtórzyła i pewnie chce żeby to było na podtrzymanie ciązyKaśka lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Ja myślę, że nie ma czym się martwić. Dodatkowy progesteron nie zaszkodzi, a może pomóc. Gorzej, jakby w drugą stronę facet mówił. Np. na ciążowych dziewczyna pisała, że była dziś u gin. Nie dość, że zrobił jej USG przez brzuch (a ona w 5tyg jest dopiero) i nic nie zobaczył i ona się przeraziła, to nawet jej dupka ani luteiny nie zapisał, a ona poroniła poprzednią ciążę..
Lepiej brać na zapas chyba. -
Kasiula09 wrote:Cześc dziewczynki z którymi jeszcze sie nie witałam
Stardust fajnie ze jestes z nami, kochana to teraz duzo wypoczywaj i dbaj o siebie i o fasolke -
Kasiula09 wrote:kochana wierze ze tam jest na pewno a ty byłaś już u gina czy 20 masz pierwsza wizyte ?
-
Ewelina23 wrote:38.97 mial a teraz nie mierzyl bo spi budzi sie co chwila na chwile i znow spi . Jak bedzie tak jak wstanie to trudno nie bede go ciagnela bo musi prowadzic auto 200km wiec sporo .
A jak mu wroci goraczka jak tam pojedziemy wiec i tak tylko bysmy siedzieli w hotelu3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Oj to b. wysoka, moze masz i racje... jutro moze byc lepiej a na miejscu znow mu podskoczy jak sie nie wykuruje...
-
stardust87 wrote:pierwszą. wcześniej nie idę, bo jeszcze serduszka nie widać. Tzn byłoby widać na początku przyszłego tygodnia, ale do mojej gin są długie terminy
a no to faktycznie to lepiej juz czekac do swojej niż iść do kogoś innegostardust87 lubi tę wiadomość