Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Może to trochę śmieszne, ale boję się badać szyjkę Zachowuje odpowiednią higienę przy jej zbadaniu, ale boje sie, że jakiś zarazków sobie nawkładam i że ją podrażnie tym codziennym sprawdzaniem. No i nie wiem jak daleko umieszczać palec, bo widzę ze Cassie radzi Ewelince, żeby nie było zbyt głęboko...
ja mam tak szyjke otwarta ze wchodzi mi czubek palca ale przy badaniu jak chcialam sprawdzic tak musialam wepchnac palca bo te miecho tak wysoko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:ja nie mam wykupionego już chyba z pół miesiąca i przyzwyczaiłam sie tak jak jest, nie zamierzam płacić im bo i tak w ten system średnio wierze
To czym się różni próbny od tego wykupionego? Testowy jest z jakimi opcjami? Czy ten wykupiony daje dużo wiecej możliwosci? Bo nie wiem czy nie popeniłam błędu płacąc za niego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:To czym się różni próbny od tego wykupionego? Testowy jest z jakimi opcjami? Czy ten wykupiony daje dużo wiecej możliwosci? Bo nie wiem czy nie popeniłam błędu płacąc za niego
-
Ezia90 wrote:To czym się różni próbny od tego wykupionego? Testowy jest z jakimi opcjami? Czy ten wykupiony daje dużo wiecej możliwosci? Bo nie wiem czy nie popeniłam błędu płacąc za niego
wykres masz na szaro i to pod spodem co zaznaczasz objawy itp. , jest niedostepny detektor płodności i nie ma interpretacji wykresu przez system a tak to wszystko jest owulacje wyznacza po tepmce -
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:hej Sylvka u mnie w miare dobrze a co u Ciebie ?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochana
Ja dzis latam kolo Piotrka . a tak to dobrze . A jak u Ciebie kochana ??3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Cassie wrote:Ja bylam przekonana ze nie da sie nic wpisac do wykresu na owuf jak minie okres probny?
Co zrobicie z tymi kolczykami na czas ciazy?Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny