Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie nie chciała mi powiedzieć co u Was więc musiałam sama zajrzeć Ale jakoś szczególnie się przed tym nie wzbraniałam
U nas w porządku. Czekam sobie na 20ego spokojnie na pierwsze USG. A u Was co? Bo chyba nie dam rady w tym życiu nadrobić...natasza82, Cassie, Jackie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Jackie nie chciała mi powiedzieć co u Was więc musiałam sama zajrzeć Ale jakoś szczególnie się przed tym nie wzbraniałam
U nas w porządku. Czekam sobie na 20ego spokojnie na pierwsze USG. A u Was co? Bo chyba nie dam rady w tym życiu nadrobić...
Zostaniesz juz z nami ??? -
nick nieaktualnySylvka wrote:Ewela moj tez ledwo zipie, boje sie ze sie nie wykuruje do moich dni. Miesiac temu bylo to samo...
Wiatrzysko u nas straszne i na dodatek deszcze , Piotrek pracuje na myjni wiec mokry co chwila i tak wychodzi -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:A u nas dobrze kochana
Zostaniesz juz z nami ???Cassie lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny,
ja wlasnie wrocilam od chirurga naderwalam sciegna w lewej stopie niemoge chodzic. Leze..Katastrofa!! Jak ja polece na urlop??? Zalamka
Ewelina a jak Piotrek? lepiej mu? jedziecie czy nie?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Te pogody teraz do d...
Wiatrzysko u nas straszne i na dodatek deszcze , Piotrek pracuje na myjni wiec mokry co chwila i tak wychodziEwelina23 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:czesc dziewczyny,
ja wlasnie wrocilam od chirurga naderwalam sciegna w lewej stopie niemoge chodzic. Leze..Katastrofa!! Jak ja polece na urlop??? Zalamka
Ewelina a jak Piotrek? lepiej mu? jedziecie czy nie?
Spi budzi sie dalam mu leki od goraczki zbilo mu troche ale wieczorem pewnie wroci znow
Jak bedzie tak jak dzis to nici z wyjazdu -
kurde byłam dziś u innego ginka niż zwykle i zgłupiałam. Niby był taki przejmujący i w ogóle ale powiedział że jak tylko zajdę i test wyjdzie pozytywny to mam się zgłosić żeby dostać luteinę i może duphaston czy jak to tam się pisze. a ja że urodziłam przedwcześnie a nie poroniłam ostatnio a on że wie ale tak na wszelki wypadek. Nie wiem czy nie przesadza jak myślicie??
-
Ewelina23 wrote:oj biedactwo :*
Spi budzi sie dalam mu leki od goraczki zbilo mu troche ale wieczorem pewnie wroci znow
Jak bedzie tak jak dzis to nici z wyjazdu3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]