Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

znalazłam w necie ziółka:):)
    strona katolicka ale tym razem z sensem napisane;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze nie wiem czy wieje, drzewa się mało machają więc chyba nie ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Możecie spojrzeć na mój wykres? Myślicie że ten dzisiejszy spadek to może być owulka? Jakoś za szybko by było ale w ogóle ten wykres jakiś dziwny i śluz rozciągliwy od razy po @...
    czesc :*
    Ciezko powiedzieć czy to juz owulacja bo rzeczywiście masz dość nietypowy wykres :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

znalazłam w necie ziółka:):)
    strona katolicka ale tym razem z sensem napisane;)

Bardzo fajnie wszystko wyjaśnione ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czesc :*
    Ciezko powiedzieć czy to juz owulacja bo rzeczywiście masz dość nietypowy wykres :P

No ja wiem, masakra jakaś... a tempka normalnie mierzona o tych samych porach wszystko dobrze... Nie wiem o co chodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)
    Ja dzisiaj dola zlapalam bo mierzeniu temp...
    Zawsze mierze ok4.30 obudzilam sie o 3.30 zmierzylam 36,65, potem o 6 zierzylam 36,6, o 7 36,9... pomijam fakt ze drzemalam po kazdym mierzeniu.... wpisalam do wykresu ta z 3.30 nie wiem czy dobrze... ale dola lapie ze spada :( po wczorajszym wieczorze myslalam ze skonczy do nieba :(

Wroilam z zakupow, kupilam pasztet i galert :) od wczoraj za mma chodzi ;)

Ide nadrobic, cos zjesc a potem posiedze z Wami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ja też bym wpisała tą z 3.30

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc :)
    Ja dzisiaj dola zlapalam bo mierzeniu temp...
    Zawsze mierze ok4.30 obudzilam sie o 3.30 zmierzylam 36,65, potem o 6 zierzylam 36,6, o 7 36,9... pomijam fakt ze drzemalam po kazdym mierzeniu.... wpisalam do wykresu ta z 3.30 nie wiem czy dobrze... ale dola lapie ze spada :( po wczorajszym wieczorze myslalam ze skonczy do nieba :(

Wroilam z zakupow, kupilam pasztet i galert :) od wczoraj za mma chodzi ;)

Ide nadrobic, cos zjesc a potem posiedze z Wami :)
    Czesc :*
    Mi tes spadła, ale taki spadek to jeszcze nic nie znaczy jutro podskoczy na pewno :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Cassie ja też bym wpisała tą z 3.30
    ja tez wpislalabym to z 3:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna Słonce mam głupie pytanie ile Ty masz lat? :P Bo na poczatku wydawalo mi sie, ze pisalaz cos o 19 a na fb masz inna date w miejscu urodzin wpisana :D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czarna Słonce mam głupie pytanie ile Ty masz lat? :P Bo na poczatku wydawalo mi sie, ze pisalaz cos o 19 a na fb masz inna date w miejscu urodzin wpisana :D:D

Tak kochana mam 19 :P A na fb musiałam zmienić datę urodzenia żeby móc grać w pewną grę haha :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Tak kochana mam 19 :P A na fb musiałam zmienić datę urodzenia żeby móc grać w pewną grę haha :D
    O szalona :P

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :)

witam sie z kawka :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, stardust87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie dziś czujecie? Ja do 2 nie moglam spac przez ten wiatr chyba. Sama nie wiem bo to juz 3 noc z rzedu kiedy rzucam sie po lozku do poznych godzin i nie chce mi sie spac, a pozniej w ciagu dnia padam na twarz. Poza tym jajniki nadal bola teraz juz oba na raz. Zwariowac mozna:(

ale dzis piątek :D:D:D Miruś wraca!!!! :)

nick nieaktualny, stardust87, nick nieaktualny, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katha :)
    Ania mnie martwi ten mój wykres i to, że za każdym razem jak o coś zapytam to odpowiada mi jedna osoba i na tym się kończy i niczego więcej się nie dowiaduję. A chciałabym poznać więcej opinii, no ale cóż...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Jak sie dziś czujecie? Ja do 2 nie moglam spac przez ten wiatr chyba. Sama nie wiem bo to juz 3 noc z rzedu kiedy rzucam sie po lozku do poznych godzin i nie chce mi sie spac, a pozniej w ciagu dnia padam na twarz. Poza tym jajniki nadal bola teraz juz oba na raz. Zwariowac mozna:(

ale dzis piątek :D:D:D Miruś wraca!!!! :)

Może fasolka się czai i nie daje Ci spać :) To fajnie masz, że Mirek wraca :) Mój dzisiaj jeszcze wolne ma :)

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dzis lepiej czuje, noge mniej boli. Natomiast nadal nieczuje wogole jajnikow :( boje sie ze to cykl bezowulacyjny

tez sie ciesze ze dzis piatek :D

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, niektore kobitki maja owulke zaraz po @ ale to przy krotkich cyklach

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej Katha :)
    Ania mnie martwi ten mój wykres i to, że za każdym razem jak o coś zapytam to odpowiada mi jedna osoba i na tym się kończy i niczego więcej się nie dowiaduję. A chciałabym poznać więcej opinii, no ale cóż...
    Kochanie ja sie nie znam i powiem Ci tak: ten cykl teraz to pierwszy taki bardziej "ksiazkowy" a to moj wczesniejszy:

https://ovufriend.pl/wykres,00c28e6fa28388c33fd43f0a1532c44b.html

zobacz jakie mialam dziwadła z temp

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha ja nigdy nie czuję ani jajników ani niczego :) Może po prostu w tym cyklu tak Ci się trafiło.
    Tylko że ja mam normalne cykle zawsze 28 dni i nigdy ni miałam tak od razu takiego śluzu, no i to plamienie dłużej miałam... A tempka też wariuje

‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ