Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Możecie spojrzeć na mój wykres? Myślicie że ten dzisiejszy spadek to może być owulka? Jakoś za szybko by było ale w ogóle ten wykres jakiś dziwny i śluz rozciągliwy od razy po @...
Ciezko powiedzieć czy to juz owulacja bo rzeczywiście masz dość nietypowy wykres -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc
Ja dzisiaj dola zlapalam bo mierzeniu temp...
Zawsze mierze ok4.30 obudzilam sie o 3.30 zmierzylam 36,65, potem o 6 zierzylam 36,6, o 7 36,9... pomijam fakt ze drzemalam po kazdym mierzeniu.... wpisalam do wykresu ta z 3.30 nie wiem czy dobrze... ale dola lapie ze spada po wczorajszym wieczorze myslalam ze skonczy do nieba
Wroilam z zakupow, kupilam pasztet i galert od wczoraj za mma chodzi
Ide nadrobic, cos zjesc a potem posiedze z Wami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Czesc
Ja dzisiaj dola zlapalam bo mierzeniu temp...
Zawsze mierze ok4.30 obudzilam sie o 3.30 zmierzylam 36,65, potem o 6 zierzylam 36,6, o 7 36,9... pomijam fakt ze drzemalam po kazdym mierzeniu.... wpisalam do wykresu ta z 3.30 nie wiem czy dobrze... ale dola lapie ze spada po wczorajszym wieczorze myslalam ze skonczy do nieba
Wroilam z zakupow, kupilam pasztet i galert od wczoraj za mma chodzi
Ide nadrobic, cos zjesc a potem posiedze z Wami
Mi tes spadła, ale taki spadek to jeszcze nic nie znaczy jutro podskoczy na pewno :*Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:czarna Słonce mam głupie pytanie ile Ty masz lat? Bo na poczatku wydawalo mi sie, ze pisalaz cos o 19 a na fb masz inna date w miejscu urodzin wpisana :D
Tak kochana mam 19 A na fb musiałam zmienić datę urodzenia żeby móc grać w pewną grę hahaAniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak sie dziś czujecie? Ja do 2 nie moglam spac przez ten wiatr chyba. Sama nie wiem bo to juz 3 noc z rzedu kiedy rzucam sie po lozku do poznych godzin i nie chce mi sie spac, a pozniej w ciagu dnia padam na twarz. Poza tym jajniki nadal bola teraz juz oba na raz. Zwariowac mozna:(
ale dzis piątek :D:D Miruś wraca!!!!Cassie, stardust87, 00monika00, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Jak sie dziś czujecie? Ja do 2 nie moglam spac przez ten wiatr chyba. Sama nie wiem bo to juz 3 noc z rzedu kiedy rzucam sie po lozku do poznych godzin i nie chce mi sie spac, a pozniej w ciagu dnia padam na twarz. Poza tym jajniki nadal bola teraz juz oba na raz. Zwariowac mozna:(
ale dzis piątek :D:D Miruś wraca!!!!
Może fasolka się czai i nie daje Ci spać To fajnie masz, że Mirek wraca Mój dzisiaj jeszcze wolne ma -
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Hej Katha
Ania mnie martwi ten mój wykres i to, że za każdym razem jak o coś zapytam to odpowiada mi jedna osoba i na tym się kończy i niczego więcej się nie dowiaduję. A chciałabym poznać więcej opinii, no ale cóż...
https://ovufriend.pl/wykres,00c28e6fa28388c33fd43f0a1532c44b.html
zobacz jakie mialam dziwadła z tempCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny