X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Możecie spojrzeć na mój wykres? Myślicie że ten dzisiejszy spadek to może być owulka? Jakoś za szybko by było ale w ogóle ten wykres jakiś dziwny i śluz rozciągliwy od razy po @...
    cześć kochana, całkiem możliwe, że to owulka. Różnie z cyklami bywa, czasem skracają się bez przyczyny. A dziurawca pijesz?.. albo coś bierzesz na cykle?

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej paticzka :)

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, musiasz odczekac aby jakies wnioski wyciagnac. a zeby nie stracic cyklu to zacznij juz <3 i tak co drugi dzien jak Cassie pisze :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    cześć kochana, całkiem możliwe, że to owulka. Różnie z cyklami bywa, czasem skracają się bez przyczyny. A dziurawca pijesz?.. albo coś bierzesz na cykle?
    Nic nie biorę kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Wiesz kochana ja bym się nie martwiła gdyby chodziło tylko o tempkę. Tylko że w tym cyklu miałam dłużej plamienie niż zawsze, bardzo się zdziwiłam bo zawsze 7 dnia wieczorem już nic nie było a w tym cyklu niespodzianka była i jeszcze trochę było rano 8 dnia. No i do tego ten śluz taki płodny jak nigdy i to od razu po @ :|
    Przykro mi w takim razie nie umiem Ci pomoc :( Przepraszam ale ja mam regularne cykle, krwawienie 4-5 dni owulacja zawsze miedzy 14a 17 dniem wszystko jak w zegarku

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki :) ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce :/
    Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
    Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30

Cassie lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Czarna, musiasz odczekac aby jakies wnioski wyciagnac. a zeby nie stracic cyklu to zacznij juz <3 i tak co drugi dzien jak Cassie pisze :)

Może i macie rację ale właśnie moja strategia na ten cykl miała być taka żeby przed samą owulką <3 codzień ;P

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc :)
    Ja dzisiaj dola zlapalam bo mierzeniu temp...
    Zawsze mierze ok4.30 obudzilam sie o 3.30 zmierzylam 36,65, potem o 6 zierzylam 36,6, o 7 36,9... pomijam fakt ze drzemalam po kazdym mierzeniu.... wpisalam do wykresu ta z 3.30 nie wiem czy dobrze... ale dola lapie ze spada :( po wczorajszym wieczorze myslalam ze skonczy do nieba :(

Wroilam z zakupow, kupilam pasztet i galert :) od wczoraj za mma chodzi ;)

Ide nadrobic, cos zjesc a potem posiedze z Wami :)
    ej, nic się nie martw. U mnie też po owulacji raz rosła, raz spadała a jednak zielono. Zawsze jest nadzieja :) Już tak dziwne wykresy w galerii widziałam, które się na zielono kończyły... Poza tym Twoja nie spadła tak bardzo.. troszkę tylko.. A mierzyłaś o godzinę wcześniej niż zwykle, więc powinna być o 4.30 o 0,1 st wyżej niż o 3.30 gdybyś mierzyła normalnie.

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc stardust87 :*
    Jak sie czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    cześć dziewczynki :) ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce :/
    Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
    Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30
    czesc:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Landrynka, przykro mi że tak wyszło, no ale czasem niestety zdarzają się takie sytuacje i nic na to nie poradzisz. Główka do góry kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Cześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
    U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra :(
    Dziś temp . znów spadła :( ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł . :(
    czesc :*
    Oj meczysz go meczysz :D Oby coś z tego było :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula nie robię testów owu, chciałam zamówić dziś lub jutro, ale nie zdążą już przyjść dlatego w następnym cyklu zacznę robić

AniaR88 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja sie dzis lepiej czuje, noge mniej boli. Natomiast nadal nieczuje wogole jajnikow :( boje sie ze to cykl bezowulacyjny

tez sie ciesze ze dzis piatek :D
    czasem w ogóle ich nie czuć. Ja tak na prawdę dopóki nie zaczęłam się starać to w ogóle nie czułam jajników, a nie sądzę, żebym miała przez 12 lat bezowulacyjne cykle, a nagle jak się staram to owulka się pojawia :P Katha, a pijesz dziurawca albo wiesiołka wcinasz?..

Katha81 lubi tę wiadomość

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wy szybko piszecie

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka to i tak jest powoli, bywa że jeszcze szybciej :P

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Kasiula nie robię testów owu, chciałam zamówić dziś lub jutro, ale nie zdążą już przyjść dlatego w następnym cyklu zacznę robić

Rozumiem :) ale mam nadzieje ze juz w nastepnym cyklu nie bedziesz potrzebowała bo trzymam kciuki żeby zielona kropka sie pojawiła :)

age.png
  • Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Może i macie rację ale właśnie moja strategia na ten cykl miała być taka żeby przed samą owulką <3 codzień ;P

rozumie Cie, ale sama wiem po sobie ze jak cos zaplanuje to niewychodzi ;)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Rozumiem :) ale mam nadzieje ze juz w nastepnym cyklu nie bedziesz potrzebowała bo trzymam kciuki żeby zielona kropka sie pojawiła :)

No ja właśnie też mam taką nadzieję ;)

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co sadzicie o mym wykresie

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ