X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Możecie spojrzeć na mój wykres? Myślicie że ten dzisiejszy spadek to może być owulka? Jakoś za szybko by było ale w ogóle ten wykres jakiś dziwny i śluz rozciągliwy od razy po @...
    cześć kochana, całkiem możliwe, że to owulka. Różnie z cyklami bywa, czasem skracają się bez przyczyny. A dziurawca pijesz?.. albo coś bierzesz na cykle?

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej paticzka :)

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, musiasz odczekac aby jakies wnioski wyciagnac. a zeby nie stracic cyklu to zacznij juz <3 i tak co drugi dzien jak Cassie pisze :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    cześć kochana, całkiem możliwe, że to owulka. Różnie z cyklami bywa, czasem skracają się bez przyczyny. A dziurawca pijesz?.. albo coś bierzesz na cykle?
    Nic nie biorę kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Wiesz kochana ja bym się nie martwiła gdyby chodziło tylko o tempkę. Tylko że w tym cyklu miałam dłużej plamienie niż zawsze, bardzo się zdziwiłam bo zawsze 7 dnia wieczorem już nic nie było a w tym cyklu niespodzianka była i jeszcze trochę było rano 8 dnia. No i do tego ten śluz taki płodny jak nigdy i to od razu po @ :|
    Przykro mi w takim razie nie umiem Ci pomoc :( Przepraszam ale ja mam regularne cykle, krwawienie 4-5 dni owulacja zawsze miedzy 14a 17 dniem wszystko jak w zegarku

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki :) ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce :/
    Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
    Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30

Cassie lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Czarna, musiasz odczekac aby jakies wnioski wyciagnac. a zeby nie stracic cyklu to zacznij juz <3 i tak co drugi dzien jak Cassie pisze :)

Może i macie rację ale właśnie moja strategia na ten cykl miała być taka żeby przed samą owulką <3 codzień ;P

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc :)
    Ja dzisiaj dola zlapalam bo mierzeniu temp...
    Zawsze mierze ok4.30 obudzilam sie o 3.30 zmierzylam 36,65, potem o 6 zierzylam 36,6, o 7 36,9... pomijam fakt ze drzemalam po kazdym mierzeniu.... wpisalam do wykresu ta z 3.30 nie wiem czy dobrze... ale dola lapie ze spada :( po wczorajszym wieczorze myslalam ze skonczy do nieba :(

Wroilam z zakupow, kupilam pasztet i galert :) od wczoraj za mma chodzi ;)

Ide nadrobic, cos zjesc a potem posiedze z Wami :)
    ej, nic się nie martw. U mnie też po owulacji raz rosła, raz spadała a jednak zielono. Zawsze jest nadzieja :) Już tak dziwne wykresy w galerii widziałam, które się na zielono kończyły... Poza tym Twoja nie spadła tak bardzo.. troszkę tylko.. A mierzyłaś o godzinę wcześniej niż zwykle, więc powinna być o 4.30 o 0,1 st wyżej niż o 3.30 gdybyś mierzyła normalnie.

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc stardust87 :*
    Jak sie czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    cześć dziewczynki :) ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce :/
    Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
    Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30
    czesc:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Landrynka, przykro mi że tak wyszło, no ale czasem niestety zdarzają się takie sytuacje i nic na to nie poradzisz. Główka do góry kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Cześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
    U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra :(
    Dziś temp . znów spadła :( ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł . :(
    czesc :*
    Oj meczysz go meczysz :D Oby coś z tego było :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula nie robię testów owu, chciałam zamówić dziś lub jutro, ale nie zdążą już przyjść dlatego w następnym cyklu zacznę robić

AniaR88 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja sie dzis lepiej czuje, noge mniej boli. Natomiast nadal nieczuje wogole jajnikow :( boje sie ze to cykl bezowulacyjny

tez sie ciesze ze dzis piatek :D
    czasem w ogóle ich nie czuć. Ja tak na prawdę dopóki nie zaczęłam się starać to w ogóle nie czułam jajników, a nie sądzę, żebym miała przez 12 lat bezowulacyjne cykle, a nagle jak się staram to owulka się pojawia :P Katha, a pijesz dziurawca albo wiesiołka wcinasz?..

Katha81 lubi tę wiadomość

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wy szybko piszecie

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka to i tak jest powoli, bywa że jeszcze szybciej :P

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Kasiula nie robię testów owu, chciałam zamówić dziś lub jutro, ale nie zdążą już przyjść dlatego w następnym cyklu zacznę robić

Rozumiem :) ale mam nadzieje ze juz w nastepnym cyklu nie bedziesz potrzebowała bo trzymam kciuki żeby zielona kropka sie pojawiła :)

preg.png
  • Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Może i macie rację ale właśnie moja strategia na ten cykl miała być taka żeby przed samą owulką <3 codzień ;P

rozumie Cie, ale sama wiem po sobie ze jak cos zaplanuje to niewychodzi ;)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Rozumiem :) ale mam nadzieje ze juz w nastepnym cyklu nie bedziesz potrzebowała bo trzymam kciuki żeby zielona kropka sie pojawiła :)

No ja właśnie też mam taką nadzieję ;)

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co sadzicie o mym wykresie

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ