Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna94 wrote:Możecie spojrzeć na mój wykres? Myślicie że ten dzisiejszy spadek to może być owulka? Jakoś za szybko by było ale w ogóle ten wykres jakiś dziwny i śluz rozciągliwy od razy po @...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Wiesz kochana ja bym się nie martwiła gdyby chodziło tylko o tempkę. Tylko że w tym cyklu miałam dłużej plamienie niż zawsze, bardzo się zdziwiłam bo zawsze 7 dnia wieczorem już nic nie było a w tym cyklu niespodzianka była i jeszcze trochę było rano 8 dnia. No i do tego ten śluz taki płodny jak nigdy i to od razu po @
-
cześć dziewczynki ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce
Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Czarna, musiasz odczekac aby jakies wnioski wyciagnac. a zeby nie stracic cyklu to zacznij juz i tak co drugi dzien jak Cassie pisze
Może i macie rację ale właśnie moja strategia na ten cykl miała być taka żeby przed samą owulką codzień ;PCassie lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Czesc
Ja dzisiaj dola zlapalam bo mierzeniu temp...
Zawsze mierze ok4.30 obudzilam sie o 3.30 zmierzylam 36,65, potem o 6 zierzylam 36,6, o 7 36,9... pomijam fakt ze drzemalam po kazdym mierzeniu.... wpisalam do wykresu ta z 3.30 nie wiem czy dobrze... ale dola lapie ze spada po wczorajszym wieczorze myslalam ze skonczy do nieba
Wroilam z zakupow, kupilam pasztet i galert od wczoraj za mma chodzi
Ide nadrobic, cos zjesc a potem posiedze z WamiCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:cześć dziewczynki ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce
Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Cześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra
Dziś temp . znów spadła ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł .
Oj meczysz go meczysz Oby coś z tego było -
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:ja sie dzis lepiej czuje, noge mniej boli. Natomiast nadal nieczuje wogole jajnikow boje sie ze to cykl bezowulacyjny
tez sie ciesze ze dzis piatekKatha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Kasiula nie robię testów owu, chciałam zamówić dziś lub jutro, ale nie zdążą już przyjść dlatego w następnym cyklu zacznę robić
Rozumiem ale mam nadzieje ze juz w nastepnym cyklu nie bedziesz potrzebowała bo trzymam kciuki żeby zielona kropka sie pojawiła -
nick nieaktualny