Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna94 wrote:Hej Katha
Ania mnie martwi ten mój wykres i to, że za każdym razem jak o coś zapytam to odpowiada mi jedna osoba i na tym się kończy i niczego więcej się nie dowiaduję. A chciałabym poznać więcej opinii, no ale cóż...
Czarna, mi jest ciezko cos powiedziec bo niewidzilam twoich innych wykresowWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 09:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Kochanie ja sie nie znam i powiem Ci tak: ten cykl teraz to pierwszy taki bardziej "ksiazkowy" a to moj wczesniejszy:
https://ovufriend.pl/wykres,00c28e6fa28388c33fd43f0a1532c44b.html
zobacz jakie mialam dziwadła z temp
No faktycznie miałaś góry i doliny... Tylko u mnie wcześniejszy bardziej normalnie wyglądał owulka normalnie była w 16 dniu... -
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:No faktycznie miałaś góry i doliny... Tylko u mnie wcześniejszy bardziej normalnie wyglądał owulka normalnie była w 16 dniu...
-
nick nieaktualnyCzarna widzialam Twoj wykres ale tez nic z niego nie wnioskuje, za malo danych jeszcze. Przy 28dniowych cyklach owulka jest ok 12-15 dzien. Zaraz po @ musialabys miec cykle krotsze niz 25.
Poczekaj kilka dni i bedziesz widziala co sie dzieje.
To moj poprzedni wykres
Galert zjedzonyCzarna94, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Katha ja nigdy nie czuję ani jajników ani niczego Może po prostu w tym cyklu tak Ci się trafiło.
Tylko że ja mam normalne cykle zawsze 28 dni i nigdy ni miałam tak od razu takiego śluzu, no i to plamienie dłużej miałam... A tempka też wariuje
hmm.. no to plamienie dziwne. A bierzesz moze jakies leki lub suplementy od niedawna? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ania dopiero zaczęłam, teraz to mój drugi.
Cassie martwi mnie to, bo nie wiem kiedy żeby nie stracić tego cyklu ;/Katha81, Cassie, Czarna94 lubią tę wiadomość
-
Czarna94 wrote:Ania dopiero zaczęłam, teraz to mój drugi.
Cassie martwi mnie to, bo nie wiem kiedy żeby nie stracić tego cyklu ;/
moim zdanie to troche trwa zanim poznasz swoj organizm i cykl. Ja mam 4 cykl z owu i tez jeszcze zastanawiaja mnie niektore moje objawy i temperatury. Mysle ze stres z tym zwiazany rowniez moze na cykl wpywacCzarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale nam robisz codziennie smaki na cos innego
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:to moj 11 cykl obserwowany ogolnie a 3 z tu. I powiem ci tak ze wszystkie 10 wczesniejszych wygladało tak jak ten co ci pokazalam. Ten jest pierwszy "normalny" Przez te 8 cykli co sama zapisywalam sobie duzo sie nauczylam sama o sobie dlatego nie martw sie to 2 Twoj cykl wiec nie wiesz ktory jest bardziej powtarzajacy sie u ciebie. Moze taki jak u mnie lekko poje***y
Wiesz kochana ja bym się nie martwiła gdyby chodziło tylko o tempkę. Tylko że w tym cyklu miałam dłużej plamienie niż zawsze, bardzo się zdziwiłam bo zawsze 7 dnia wieczorem już nic nie było a w tym cyklu niespodzianka była i jeszcze trochę było rano 8 dnia. No i do tego ten śluz taki płodny jak nigdy i to od razu po @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra
Dziś temp . znów spadła ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł .