X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:
    jak wy szybko piszecie

paticzka nie pamietam czy byłaś wczoraj wieczorem ale wczoraj to sie działo i strony leciały moment, że nie nadążałam z czytaniem a dziś to jest jeszcze w miare

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    rozumie Cie, ale sama wiem po sobie ze jak cos zaplanuje to niewychodzi ;)

Oj tak , u mnie też zawsze tak jest

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Kasiula nie robię testów owu, chciałam zamówić dziś lub jutro, ale nie zdążą już przyjść dlatego w następnym cyklu zacznę robić
    wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Cześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
    U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra :(
    Dziś temp . znów spadła :( ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł . :(

czesc Landrynka,
    czasem tak bywa... pozdrawiam

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:
    dziewczyny co sadzicie o mym wykresie
    takie dlugie cykle masz zazwyczaj?

• paticzka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam tylko na chwile

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:

Kochana a ile dni masz zawsze cykle? I masz termometr z jednym miejscem po przecinku?

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Cześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
    U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra :(
    Dziś temp . znów spadła :( ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł . :(
    kochana, jak mogłabyś nam przeszkadzać!? Z facetami to już czasem tak jest. Mój też w tym cyklu często nie mógł dojść - zmęczenie, presja. I do tego za każdym razem stres czy teraz się uda. Pierwszy raz coś takiego miał. I bardzo to przeżywał. Ale jakoś się udało :) Trochę cierpliwości dla naszych panów, zero wyrzutów i dużo miłości, a będzie lepiej :)

AniaR88 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Nic nie biorę kochana
    to ciekawe. Bo wiem, że dziurawiec może przyspieszyć, ale skoro nie bierzesz nic. No ale nie ma co myśleć tylko serduszkować, na wszelki wypadek :)

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem

Ja właśnie też mam zamiar zacząć brać. A jaki Ty ten olej z wiesiołka bierzesz, bo ja nie wiem jaki kupić. Może ten Oeparol ?

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:

jak długie masz cykle ?

preg.png
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    cześć dziewczynki :) ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce :/
    Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
    Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30
    cześć Kasiula :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    kochana, jak mogłabyś nam przeszkadzać!? Z facetami to już czasem tak jest. Mój też w tym cyklu często nie mógł dojść - zmęczenie, presja. I do tego za każdym razem stres czy teraz się uda. Pierwszy raz coś takiego miał. I bardzo to przeżywał. Ale jakoś się udało :) Trochę cierpliwości dla naszych panów, zero wyrzutów i dużo miłości, a będzie lepiej :)
    Kochana? A nadal w ciazy przyswajasz sobie dziurawca i wiesiołka?

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    czasem w ogóle ich nie czuć. Ja tak na prawdę dopóki nie zaczęłam się starać to w ogóle nie czułam jajników, a nie sądzę, żebym miała przez 12 lat bezowulacyjne cykle, a nagle jak się staram to owulka się pojawia :P Katha, a pijesz dziurawca albo wiesiołka wcinasz?..

Witam stardust :)

wcinam wiesiolka 2 cykl i przez to sluz plodny mi sie wydluzyl. I biore tez niepokalanka na uregulowanie cyklu

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • paticzka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak brałam lutke to nie bo brałam od 16 dc do 25 a za 1 dzien dostawałam okres gura 4 dni opużnienie ale w tym miesiacu lutki nie brałam na swa odpowiedzialnośc chciałam zobaczyc bo ktos mi powiedziała ze moge ce owulke blokowac ze zawczesno brałam lutke

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    cześc stardust87 :*
    Jak sie czujesz?
    dziś? Masakra! Od rana mnie tak mdli, że aż płakać mi się chce :P Na szczęście kawa trochę pomogła, ale ile kawy można pić?.. szczególnie, że lepiej by było jakbym w ogóle jej nie piła.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    to ciekawe. Bo wiem, że dziurawiec może przyspieszyć, ale skoro nie bierzesz nic. No ale nie ma co myśleć tylko serduszkować, na wszelki wypadek :)

Wczoraj mój chciał a ja nie miałam ochoty i teraz mam wyrzuty sumienia że tu może owulka a ja nie chciałam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Ja właśnie też mam zamiar zacząć brać. A jaki Ty ten olej z wiesiołka bierzesz, bo ja nie wiem jaki kupić. Może ten Oeparol ?
    ja kupilaz zwykly Oeparol bo nie bylo tego femina. Ale myśle ze Oeparol femina bedzie lepszy, a dziurawiec w formie torebek jak herbata

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ktorym jeszcze czsc nie powiedzialam ;)

paticzka kiedy testujesz?

stardust obys miala racje ;)

Wiecie co ale psychika plata figle... oiecalam sobie na luzie, bez stresu, bedzie co ma byc itd... a teraz z kazdym dniem mam wiekszego stresa...

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    paticzka to i tak jest powoli, bywa że jeszcze szybciej :P
    właśnie to samo chciałam napisać :P

‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ