Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Kasiula nie robię testów owu, chciałam zamówić dziś lub jutro, ale nie zdążą już przyjść dlatego w następnym cyklu zacznę robić
-
Landrynka wrote:Cześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra
Dziś temp . znów spadła ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł .
czesc Landrynka,
czasem tak bywa... pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Cześć Kochane ? Nie przeszkadzam ?
U nas strasznie wieje a muszę iść teraz do sklepu masakra
Dziś temp . znów spadła ehh . Wczoraj serduszkowaliśmy ale mój nie doszedł . Mimo że widziałam że bardzo się starał nie dał rady ze zmęczenia . Wgl . nie potrzebnie to robiliśmy bo tylko jeszcze bardziej się potem zmęczył a rano do pracy szedł .AniaR88 lubi tę wiadomość
-
Czarna94 wrote:Nic nie biorę kochana
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem
Ja właśnie też mam zamiar zacząć brać. A jaki Ty ten olej z wiesiołka bierzesz, bo ja nie wiem jaki kupić. Może ten Oeparol ? -
Kasiula09 wrote:cześć dziewczynki ale u mnie pogoda szaro buro aż spać sie chce
Czarna ja nie pomogę z wykresem może owulka Ci sie zbliża a robisz sobie testy owu ?
Cassie mam nadzieje ze jutro tempka odbije u Ciebie, i ja tez bym wpisała tą z 3,30Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:kochana, jak mogłabyś nam przeszkadzać!? Z facetami to już czasem tak jest. Mój też w tym cyklu często nie mógł dojść - zmęczenie, presja. I do tego za każdym razem stres czy teraz się uda. Pierwszy raz coś takiego miał. I bardzo to przeżywał. Ale jakoś się udało Trochę cierpliwości dla naszych panów, zero wyrzutów i dużo miłości, a będzie lepiej
-
stardust87 wrote:czasem w ogóle ich nie czuć. Ja tak na prawdę dopóki nie zaczęłam się starać to w ogóle nie czułam jajników, a nie sądzę, żebym miała przez 12 lat bezowulacyjne cykle, a nagle jak się staram to owulka się pojawia Katha, a pijesz dziurawca albo wiesiołka wcinasz?..
Witam stardust
wcinam wiesiolka 2 cykl i przez to sluz plodny mi sie wydluzyl. I biore tez niepokalanka na uregulowanie cyklu -
jak brałam lutke to nie bo brałam od 16 dc do 25 a za 1 dzien dostawałam okres gura 4 dni opużnienie ale w tym miesiacu lutki nie brałam na swa odpowiedzialnośc chciałam zobaczyc bo ktos mi powiedziała ze moge ce owulke blokowac ze zawczesno brałam lutke
-
AniaR88 wrote:cześc stardust87 :*
Jak sie czujesz?AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:to ciekawe. Bo wiem, że dziurawiec może przyspieszyć, ale skoro nie bierzesz nic. No ale nie ma co myśleć tylko serduszkować, na wszelki wypadek
Wczoraj mój chciał a ja nie miałam ochoty i teraz mam wyrzuty sumienia że tu może owulka a ja nie chciałam -
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja właśnie też mam zamiar zacząć brać. A jaki Ty ten olej z wiesiołka bierzesz, bo ja nie wiem jaki kupić. Może ten Oeparol ?
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny ktorym jeszcze czsc nie powiedzialam
paticzka kiedy testujesz?
stardust obys miala racje
Wiecie co ale psychika plata figle... oiecalam sobie na luzie, bez stresu, bedzie co ma byc itd... a teraz z kazdym dniem mam wiekszego stresa...
AniaR88 lubi tę wiadomość