Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paticzka wrote:dziewczyny co sadzicie o mym wykresie
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:dziś? Masakra! Od rana mnie tak mdli, że aż płakać mi się chce Na szczęście kawa trochę pomogła, ale ile kawy można pić?.. szczególnie, że lepiej by było jakbym w ogóle jej nie piła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:wracajac do picia dziurawca i wiesiołka. Od tego cyklu zaczełam pic dziurawca i do dnia przewidywanej przeze mnie owu w tabletkavh bralam olej z wiesiolka moze to pomoglo i ten wykres teraz mam lepszy... nie wiem
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:dziś? Masakra! Od rana mnie tak mdli, że aż płakać mi się chce Na szczęście kawa trochę pomogła, ale ile kawy można pić?.. szczególnie, że lepiej by było jakbym w ogóle jej nie piła.
kochana najlepiej jak byś w ogóle nie piła, a jak nie możesz wytrzymać to chyba nie wiecej jak jedną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:Kochana? A nadal w ciazy przyswajasz sobie dziurawca i wiesiołka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:nie nie, absolutnie. Wiesiołka nie wolno po owulacji, bo powoduje skurcze macicy i może dojść do poronienia albo problemów z zagnieżdżeniem. A dziurawca jakoś na równi z wiesiołkiem przestałam pić. Tak jakoś ok owulacji. Na wykresie mam pozaznaczane jak chcesz zobaczyć
-
Katha81 wrote:Witam stardust
wcinam wiesiolka 2 cykl i przez to sluz plodny mi sie wydluzyl. I biore tez niepokalanka na uregulowanie cyklu -
nick nieaktualnystardust87 wrote:nie nie, absolutnie. Wiesiołka nie wolno po owulacji, bo powoduje skurcze macicy i może dojść do poronienia albo problemów z zagnieżdżeniem. A dziurawca jakoś na równi z wiesiołkiem przestałam pić. Tak jakoś ok owulacji. Na wykresie mam pozaznaczane jak chcesz zobaczyć
Ktoś tu gdzieś pisał że dziurawca nie wolno w ciąży -
paticzka wrote:jak brałam lutke to nie bo brałam od 16 dc do 25 a za 1 dzien dostawałam okres gura 4 dni opużnienie ale w tym miesiacu lutki nie brałam na swa odpowiedzialnośc chciałam zobaczyc bo ktos mi powiedziała ze moge ce owulke blokowac ze zawczesno brałam lutke
-
nick nieaktualny