Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna94 wrote:Wczoraj mój chciał a ja nie miałam ochoty i teraz mam wyrzuty sumienia że tu może owulka a ja nie chciałam
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki to nie tak że go męczę . Jak bym wiedziała że tak będzie to nie robilibyśmy tego . Nie ma do niego żalu ani nic bo wiem że był zmęczony ale szkoda mi się go zrobiło bo bardzo się starał mimo wszystko .
Mam nadzieję że jeszcze ten cykl nie jest stracony .
Stardust jak się czujesz kochana ? -
Cassie wrote:Czesc dziewczyny ktorym jeszcze czsc nie powiedzialam
paticzka kiedy testujesz?
stardust obys miala racje
Wiecie co ale psychika plata figle... oiecalam sobie na luzie, bez stresu, bedzie co ma byc itd... a teraz z kazdym dniem mam wiekszego stresa...Cassie lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:czytalam gdzies ze filizanka slabej z rana nie szkodzi fasolce Kiedy masz wizyte u lekarza zeby ogladnac Wasze "dzieło"
AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:kochana najlepiej jak byś w ogóle nie piła, a jak nie możesz wytrzymać to chyba nie wiecej jak jedną
Miałam nadzieję, że mnie odrzuci od kawy, ale niestety jest wręcz przeciwnie - na mdłości mi pomaga z rana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:tylko jedną piję poza tym moja kawa to raczej mleko z kawą niż kawa z mlekiem. Z niecałej łyżeczki i pół na pół z mlekiem wiem, że nie powinnam, ale na ovu pisali, że można 200mg kofeiny dziennie, a tyle jest w 2 filiżankach kawy mniej więcej..
Miałam nadzieję, że mnie odrzuci od kawy, ale niestety jest wręcz przeciwnie - na mdłości mi pomaga z rana -
paticzka wrote:testów na owulke nie robiłam nigdy
-
Czarna94 wrote:Ktoś tu gdzieś pisał że dziurawca nie wolno w ciąży
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Dziewczynki to nie tak że go męczę . Jak bym wiedziała że tak będzie to nie robilibyśmy tego . Nie ma do niego żalu ani nic bo wiem że był zmęczony ale szkoda mi się go zrobiło bo bardzo się starał mimo wszystko .
Mam nadzieję że jeszcze ten cykl nie jest stracony .
Stardust jak się czujesz kochana ?Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Kurde u mnie nic się nie dzieje . Detektor nie pokazuje wgl dni płodnych ani nic a tu już 12dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Wiesz kochana, nawet jak facet do końca nie dojdzie, to zawsze coś w trakcie z niego wycieka Często jest tak, że to wystarczy. Mnóstwo się mówi o tym, że dziewczyny zachodzą w ciążę chociaż facet zdążył wyjąć (stosunek przerywany? tak to się nazywa?). Więc to niekoniecznie stracony cykl
Ja pije tego dziurawca i powiem wam ze mi posmakowałWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 10:03