X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:
    testów na owulke nie robiłam nigdy

może zacznij robić od kolejnego cyklu jeśli w tym nic nie wyjdzie,

age.png
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Wczoraj mój chciał a ja nie miałam ochoty i teraz mam wyrzuty sumienia że tu może owulka a ja nie chciałam :P
    aj, nie denerwuj się. Jajo żyje spokojnie 24h w drogach rodnych, a poza tym owulka może być nawet do 3 dni po spadku temp :) Zupełnie nic straconego :)

Czarna94 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide poogladac wykresy w galerii ;)

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to nie tak że go męczę . Jak bym wiedziała że tak będzie to nie robilibyśmy tego . Nie ma do niego żalu ani nic bo wiem że był zmęczony ale szkoda mi się go zrobiło bo bardzo się starał mimo wszystko .
    Mam nadzieję że jeszcze ten cykl nie jest stracony .
    Stardust jak się czujesz kochana ?

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    dziewczyny muszę uciekać się ogarnąć ale pewnie niedługo wpadnę na chwilkę bo potem musimy lecieć na miasto póki Bogdan wolne ma :) Trzymajcie się :*

pa pa :)

age.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc dziewczyny ktorym jeszcze czsc nie powiedzialam ;)

paticzka kiedy testujesz?

stardust obys miala racje ;)

Wiecie co ale psychika plata figle... oiecalam sobie na luzie, bez stresu, bedzie co ma byc itd... a teraz z kazdym dniem mam wiekszego stresa...
    ehehe, chyba każda tak ma. Po małpie zawsze mówiłam "e, co ma być to będzie, zero stresu, a test zrobię dopiero jak mi się @ spóźni". I co? testowałam 3 dni przed terminem :P

Cassie lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja uciekam bede później :) pa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 09:52

Cassie lubi tę wiadomość

age.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czytalam gdzies ze filizanka slabej z rana nie szkodzi fasolce :) Kiedy masz wizyte u lekarza zeby ogladnac Wasze "dzieło" :)
    dzieło... ehehehe... 20 stycznia dopiero :) Ale jakoś szybko nawet mi leci ten czas :) Pewnie dlatego, że głownie śpię :P

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u mnie nic się nie dzieje . Detektor nie pokazuje wgl dni płodnych ani nic a tu już 12dc :(

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    kochana najlepiej jak byś w ogóle nie piła, a jak nie możesz wytrzymać to chyba nie wiecej jak jedną
    tylko jedną piję :) poza tym moja kawa to raczej mleko z kawą niż kawa z mlekiem. Z niecałej łyżeczki i pół na pół z mlekiem :P wiem, że nie powinnam, ale na ovu pisali, że można 200mg kofeiny dziennie, a tyle jest w 2 filiżankach kawy mniej więcej..
    Miałam nadzieję, że mnie odrzuci od kawy, ale niestety jest wręcz przeciwnie - na mdłości mi pomaga z rana :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    dzieło... ehehehe... 20 stycznia dopiero :) Ale jakoś szybko nawet mi leci ten czas :) Pewnie dlatego, że głownie śpię :P
    a powiedz juz nie mierzysz temp? bo patrzylam na wykresik i od kilku dni juz nie znaczysz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    tylko jedną piję :) poza tym moja kawa to raczej mleko z kawą niż kawa z mlekiem. Z niecałej łyżeczki i pół na pół z mlekiem :P wiem, że nie powinnam, ale na ovu pisali, że można 200mg kofeiny dziennie, a tyle jest w 2 filiżankach kawy mniej więcej..
    Miałam nadzieję, że mnie odrzuci od kawy, ale niestety jest wręcz przeciwnie - na mdłości mi pomaga z rana :P
    a na jakie zapachy cie mdli? masz juz tak ze jak otwierasz lodówke to odzuca Cie ilośc roznych zapochów?

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:
    testów na owulke nie robiłam nigdy
    testy i tak nic Ci nie powiedzą, bo one tylko pokazują, że organizm się do owulacji przygotowuje, a nie że owulacja faktycznie wystąpi. Najlepiej by było jakbyś po przewidywanej owulacji poszła do gin. na USG i on by Ci wtedy powiedział czy faktycznie była owulacja. No a najlepszy monitoring oczywiście.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Ktoś tu gdzieś pisał że dziurawca nie wolno w ciąży ;)
    całkiem możliwe :) to dobrze, że nie piję. Poza tym on za dobry nie jest, jak już swoje zrobił to z radością odstawiłam :P

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzac na wykresy w galerii to dopiero mozna dola dostac... tyle piekych wykrseow konczy sie @ szok

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Dziewczynki to nie tak że go męczę . Jak bym wiedziała że tak będzie to nie robilibyśmy tego . Nie ma do niego żalu ani nic bo wiem że był zmęczony ale szkoda mi się go zrobiło bo bardzo się starał mimo wszystko .
    Mam nadzieję że jeszcze ten cykl nie jest stracony .
    Stardust jak się czujesz kochana ?
    Wiesz kochana, nawet jak facet do końca nie dojdzie, to zawsze coś w trakcie z niego wycieka :P Często jest tak, że to wystarczy. Mnóstwo się mówi o tym, że dziewczyny zachodzą w ciążę chociaż facet zdążył wyjąć (stosunek przerywany? tak to się nazywa?). Więc to niekoniecznie stracony cykl :)

Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Patrzac na wykresy w galerii to dopiero mozna dola dostac... tyle piekych wykrseow konczy sie @ szok
    tez to widzialam :(

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Kurde u mnie nic się nie dzieje . Detektor nie pokazuje wgl dni płodnych ani nic a tu już 12dc :(
    Cukiereczku, nie martw się. Ja też miałam zawsze cykle 28 dniowe, czyli owu powinnam mieć max 14dc, a tu co? Chyba 19 miałam, z tego co pamiętam.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust pytanie: umiesz umyc zęby? albo masz odruch wymiotny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Wiesz kochana, nawet jak facet do końca nie dojdzie, to zawsze coś w trakcie z niego wycieka :P Często jest tak, że to wystarczy. Mnóstwo się mówi o tym, że dziewczyny zachodzą w ciążę chociaż facet zdążył wyjąć (stosunek przerywany? tak to się nazywa?). Więc to niekoniecznie stracony cykl :)
    No też prawda ale nie robię sobie specjalnie jakiejś nadzieli . To mam zaznaczyc serduszko na wykresie czy nie ?
    Ja pije tego dziurawca i powiem wam ze mi posmakował :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 10:03

‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ