Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaR88 wrote:a powiedz juz nie mierzysz temp? bo patrzylam na wykresik i od kilku dni juz nie znaczysz?
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Cukiereczku, nie martw się. Ja też miałam zawsze cykle 28 dniowe, czyli owu powinnam mieć max 14dc, a tu co? Chyba 19 miałam, z tego co pamiętam.
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:a na jakie zapachy cie mdli? masz juz tak ze jak otwierasz lodówke to odzuca Cie ilośc roznych zapochów?
AniaR88, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Patrzac na wykresy w galerii to dopiero mozna dola dostac... tyle piekych wykrseow konczy sie @ szok
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:a bo się budzę wcześniej z reguły, a nie chcę się stresować, że mi spada Ale jak się budzę o 6.30 to mierzę
Cassie lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:stardust pytanie: umiesz umyc zęby? albo masz odruch wymiotny?
Cassie lubi tę wiadomość
-
Landrynka wrote:No też prawda ale nie robię sobie specjalnie jakiejś nadzieli . To mam zaznaczyc serduszko na wykresie czy nie ?
Ja pije tego dziurawca i powiem wam ze mi posmakowałAniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:rozumiem :)Ciesze sie, że jestes:) Tyle sie od ciebie mozemy dowiedzieć. Pewnie juz Cie to meczy ale teraz chyba jestes jedyna na tym forum w ciązy Z czego niezmiernie sie cieszymy ale ja licze, że niebawem tez to sie zmieni i bedzie nas wiecej
Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:absolutnie mnie to nie męczy pytajcie ile chcecie, mam nadzieję, że nie wprowadzę w błąd. A poza tym przynajmniej mam co robić jak Was czytam i piszę, bo przez ten wiatr tv nawala, bo głupia antena się buja. A w domu i tak prawię nic nie robię, bo wystarczy, że odkurzę i takiej zadyszki dostaję jakbym maraton przebiegła. Więc sobie siedzę i piszę i czytam
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Stardust pytam bo to byl pierwsza oznaka ciazy na dlugo zanim zrobilam test z pierwszym dzieckiem i trzymalo do konca... mycie zebow pozostalo tylko pasta dla dzieci
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki:) trzeba bylo Was nadrobić
u mnie tez wiatrzycho i w nocy. Pogoda wstrętna.
Czarna- wydaje mi się Kochana,że mało danych
Landrynko- nie martw. Ja niedawno przechodziłam inną troszkę sytuację, ale ppodobna. I przekonałam, że nic na siłę, wystarczyły 2 dni przerwy i było o niebo lepiej:)
Stardust-fajnie,ze jesteś
I W ogóle cieszę, że jesteście tutaj od rana:)AniaR88, stardust87, Cassie, Ewelina23, Czarna94, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:hej dziewczynki:) trzeba bylo Was nadrobić
u mnie tez wiatrzycho i w nocy. Pogoda wstrętna.
Czarna- wydaje mi się Kochana,że mało danych
Landrynko- nie martw. Ja niedawno przechodziłam inną troszkę sytuację, ale ppodobna. I przekonałam, że nic na siłę, wystarczyły 2 dni przerwy i było o niebo lepiej:)
Stardust-fajnie,ze jesteś
I W ogóle cieszę, że jesteście tutaj od rana:)
cześćEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZadnych rewelacji dzisiaj nie bedzie zostaly mi schabowe z wczorajszego obiadu (specjalnie na dwa ni natluklam), mizeria tez mi zostala. dorobie jakies prazone ziemniaczki albo gotowane ziemniaczki z koperkiem i obiad bez wysilku
Stardust z powodu zapachu/smaku miety. Nie umialam umyc zebow... oczywiscie mylam ale albo Ajona (w aptece mozna kupic, bezsmakowa) albo pasta do dzieci owocowaMiska0811 lubi tę wiadomość