X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a powiedz juz nie mierzysz temp? bo patrzylam na wykresik i od kilku dni juz nie znaczysz?
    a bo się budzę wcześniej z reguły, a nie chcę się stresować, że mi spada :P Ale jak się budzę o 6.30 to mierzę :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Cukiereczku, nie martw się. Ja też miałam zawsze cykle 28 dniowe, czyli owu powinnam mieć max 14dc, a tu co? Chyba 19 miałam, z tego co pamiętam.
    Ja mam dłuższe niż 28 dni . Nie wiem już co myśleć . Nawet dni płodne się nie pokazały

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś paskudna pogoda szok :(

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a na jakie zapachy cie mdli? masz juz tak ze jak otwierasz lodówke to odzuca Cie ilośc roznych zapochów?
    oj lodówka to standard :P I surowe mięso. I karma dla psów :P o dziwo w ogóle mi perfumy nie przeszkadzają, ani papierosy czy alkohol. W sensie zapachy, bo oczywiście nie palę i nie piję :P Żeby jasność była :P

AniaR88, Katha81 lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Patrzac na wykresy w galerii to dopiero mozna dola dostac... tyle piekych wykrseow konczy sie @ szok
    ale ile też kończy się na zielono, a nic przez cały wykres na to nie wskazuje.. Mnie tam one zawsze pocieszały :P

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka zaznacz <3 nawet jak facet nie dochodzi to ma przeciez plyn preejakulacyjny i czasem to wystarczy zeby doszlo do zaplodnienia ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a bo się budzę wcześniej z reguły, a nie chcę się stresować, że mi spada :P Ale jak się budzę o 6.30 to mierzę :)
    rozumiem :)Ciesze sie, że jestes:) Tyle sie od ciebie mozemy dowiedzieć. Pewnie juz Cie to meczy ale teraz chyba jestes jedyna na tym forum w ciązy :) Z czego niezmiernie sie cieszymy ale ja licze, że niebawem tez to sie zmieni i bedzie nas wiecej :D

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    stardust pytanie: umiesz umyc zęby? albo masz odruch wymiotny?
    ehehe... zęby bez problemu myję. Odruchu wymiotnego nie mam, bo od 12 roku życia z bulimią się zmagałam do niedawna więc u mnie on już w ogóle nie występuje. Ale mdli mnie na zapachy różne. No i w samochodzie jak trzęsie.

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No też prawda ale nie robię sobie specjalnie jakiejś nadzieli . To mam zaznaczyc serduszko na wykresie czy nie ?
    Ja pije tego dziurawca i powiem wam ze mi posmakował :D
    ja bym zaznaczyła. seks to seks :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    rozumiem :)Ciesze sie, że jestes:) Tyle sie od ciebie mozemy dowiedzieć. Pewnie juz Cie to meczy ale teraz chyba jestes jedyna na tym forum w ciązy :) Z czego niezmiernie sie cieszymy ale ja licze, że niebawem tez to sie zmieni i bedzie nas wiecej :D
    absolutnie mnie to nie męczy :) pytajcie ile chcecie, mam nadzieję, że nie wprowadzę w błąd. A poza tym przynajmniej mam co robić jak Was czytam i piszę, bo przez ten wiatr tv nawala, bo głupia antena się buja. A w domu i tak prawię nic nie robię, bo wystarczy, że odkurzę i takiej zadyszki dostaję jakbym maraton przebiegła. Więc sobie siedzę i piszę i czytam :)

Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust pytam bo to byl pierwsza oznaka ciazy na dlugo zanim zrobilam test z pierwszym dzieckiem i trzymalo do konca... mycie zebow pozostalo tylko pasta dla dzieci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze sie ze wrocilas :)

stardust87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    absolutnie mnie to nie męczy :) pytajcie ile chcecie, mam nadzieję, że nie wprowadzę w błąd. A poza tym przynajmniej mam co robić jak Was czytam i piszę, bo przez ten wiatr tv nawala, bo głupia antena się buja. A w domu i tak prawię nic nie robię, bo wystarczy, że odkurzę i takiej zadyszki dostaję jakbym maraton przebiegła. Więc sobie siedzę i piszę i czytam :)
    :* <3

stardust87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie co dzis na obiad? :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Stardust pytam bo to byl pierwsza oznaka ciazy na dlugo zanim zrobilam test z pierwszym dzieckiem i trzymalo do konca... mycie zebow pozostalo tylko pasta dla dzieci ;)
    ehehe... ale z powodu mięty? czy czegoś w buzi? Jakkolwiek to brzmi :P

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Cassie co dzis na obiad? :)
    tylko błagam, żadne pieczone mięso :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:) trzeba bylo Was nadrobić:)
    u mnie tez wiatrzycho i w nocy. Pogoda wstrętna.
    Czarna- wydaje mi się Kochana,że mało danych
    Landrynko- nie martw. Ja niedawno przechodziłam inną troszkę sytuację, ale ppodobna. I przekonałam, że nic na siłę, wystarczyły 2 dni przerwy i było o niebo lepiej:)
    Stardust-fajnie,ze jesteś:)
    I W ogóle cieszę, że jesteście tutaj od rana:)

AniaR88, stardust87, Cassie, Ewelina23, Czarna94, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    tylko błagam, żadne pieczone mięso :P
    to w ogole nie jesz miesa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    hej dziewczynki:) trzeba bylo Was nadrobić:)
    u mnie tez wiatrzycho i w nocy. Pogoda wstrętna.
    Czarna- wydaje mi się Kochana,że mało danych
    Landrynko- nie martw. Ja niedawno przechodziłam inną troszkę sytuację, ale ppodobna. I przekonałam, że nic na siłę, wystarczyły 2 dni przerwy i było o niebo lepiej:)
    Stardust-fajnie,ze jesteś:)
    I W ogóle cieszę, że jesteście tutaj od rana:)

cześć :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadnych rewelacji dzisiaj nie bedzie ;) zostaly mi schabowe z wczorajszego obiadu (specjalnie na dwa ni natluklam), mizeria tez mi zostala. dorobie jakies prazone ziemniaczki albo gotowane ziemniaczki z koperkiem i obiad bez wysilku ;)

Stardust z powodu zapachu/smaku miety. Nie umialam umyc zebow... oczywiscie mylam ale albo Ajona (w aptece mozna kupic, bezsmakowa) albo pasta do dzieci owocowa ;)

Miska0811 lubi tę wiadomość

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ