Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Zadnych rewelacji dzisiaj nie bedzie zostaly mi schabowe z wczorajszego obiadu (specjalnie na dwa ni natluklam), mizeria tez mi zostala. dorobie jakies prazone ziemniaczki albo gotowane ziemniaczki z koperkiem i obiad bez wysilku
Stardust z powodu zapachu/smaku miety. Nie umialam umyc zebow... oczywiscie mylam ale albo Ajona (w aptece mozna kupic, bezsmakowa) albo pasta do dzieci owocowa
jestesmy tyle samo dni po owulacji kiedy testujesz? czekasz do @?Cassie lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:to w ogole nie jesz miesa?
-
Cassie wrote:Zadnych rewelacji dzisiaj nie bedzie zostaly mi schabowe z wczorajszego obiadu (specjalnie na dwa ni natluklam), mizeria tez mi zostala. dorobie jakies prazone ziemniaczki albo gotowane ziemniaczki z koperkiem i obiad bez wysilku
Stardust z powodu zapachu/smaku miety. Nie umialam umyc zebow... oczywiscie mylam ale albo Ajona (w aptece mozna kupic, bezsmakowa) albo pasta do dzieci owocowaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:smażone mogę. i polędwicę sopocką do kanapki. Ale na samą myśl o jakiejś kiełbasce czy nie daj Boże takiej pieczeni duszonej w sosie to umieram Za to ochotę na warzywa mam jak nigdy. Sałatę to mogłabym tak prostu z główki jeść jak jabłko
uroki ciąży mówisz:) -
nick nieaktualnystardust87 wrote:smażone mogę. i polędwicę sopocką do kanapki. Ale na samą myśl o jakiejś kiełbasce czy nie daj Boże takiej pieczeni duszonej w sosie to umieram Za to ochotę na warzywa mam jak nigdy. Sałatę to mogłabym tak prostu z główki jeść jak jabłko
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu owuf wyznazyl mi termin @ na 19.01, wg moich obliczen 17.01. testowanie na pewno nie od razu. Jesli @ nie przyjdzie do 26-27 to go zrobie. Nie mialam nigdy dluzszych cykli niz 35dni, po tym czasie test bedzie pewny No ale... najpierw @ musi sie zgubic po drodze na 9 miesiecy
Stardust dla mnie zapach surowego miesa w sklepie to byla tortura... nie umialam isc do miesnego na zakupy...
Po 3-4 miesiacach mieneloMiska0811 lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:Zachcianki D:D a powiedz zmienilas drastycznie ogolnie diete? jesz regularnie? cos specjalnego? czy jak masz ochote i na co masz ochote?
Jedyne czego pilnuję to żeby nie jeść różnych rzeczy z paczki - sosów, zup itd. choć czasem się skuszę.AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Aniu owuf wyznazyl mi termin @ na 19.01, wg moich obliczen 17.01. testowanie na pewno nie od razu. Jesli @ nie przyjdzie do 26-27 to go zrobie. Nie mialam nigdy dluzszych cykli niz 35dni, po tym czasie test bedzie pewny No ale... najpierw @ musi sie zgubic po drodze na 9 miesiecy
Stardust dla mnie zapach surowego miesa w sklepie to byla tortura... nie umialam isc do miesnego na zakupy...
Po 3-4 miesiacach mienelo
ja ten cykl bede miec max 29 dni bo oststnio byl 31 a mam na zmiane to zatestuje 21. chociaz zawsze mnie kusi wczesniejCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Aniu owuf wyznazyl mi termin @ na 19.01, wg moich obliczen 17.01. testowanie na pewno nie od razu. Jesli @ nie przyjdzie do 26-27 to go zrobie. Nie mialam nigdy dluzszych cykli niz 35dni, po tym czasie test bedzie pewny No ale... najpierw @ musi sie zgubic po drodze na 9 miesiecy
Po 3-4 miesiacach mienelo
ja nie cierpie zapachu mięcha wogóle, ogólnie... I jadam tylko pierś z kurczaka no i rzadko mięso mielone z indyka... Na samą myśl innych mi nie dorbze:)Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:wiesz, mi ciąża bardzo ułatwiła zmianę diety. Bo do tej pory uwielbiałam słodkości, ciasta, czekolady. Pochłaniałam w tonach. I napoje gazowane, szczególnie pepsi. A teraz to jest dla mnie za słodkie. Piję głównie wodę i to chyba ze 3 litry dziennie, bo bez przerwy mnie suszy Jem bardzo dużo warzyw, bo mam na nie ochotę. Ale też nie wariuję, jeżeli mam ochotę na coś niezdrowego to też po to sięgnę. Ale z reguły jest tak, że jak to zjem to mnie zemdli i już nie mam więcej na to ochoty - tak było wczoraj z pizza. Pewnie już nigdy jej nie zjem
Jedyne czego pilnuję to żeby nie jeść różnych rzeczy z paczki - sosów, zup itd. choć czasem się skuszę.
no to ładnie Kochana:) też tak chcę -
Cassie wrote:Aniu owuf wyznazyl mi termin @ na 19.01, wg moich obliczen 17.01. testowanie na pewno nie od razu. Jesli @ nie przyjdzie do 26-27 to go zrobie. Nie mialam nigdy dluzszych cykli niz 35dni, po tym czasie test bedzie pewny No ale... najpierw @ musi sie zgubic po drodze na 9 miesiecy
Po 3-4 miesiacach mienelo -
nick nieaktualnyCzesc Dziewczynki
Ja wstalam w zlym humorze . Bo juz w nocy wiedzialam ze nie pojedziemy nigdzie . Bo Piotrek goraczke mial a dzis z rana to samo
Nic mu nie pomaga na chwile i znow to samo jak bedzie mial jeszcze raz goraczke to nafaszeruje go antybiotykiem bo myslelismy ze to jedno dniowe bedzie .
Jeszcze ovu niepewnie mi wyznaczyl owulke i to na kiedy na 18dc co jest nie mozliwe
Ah w cholere te ovu usune bo myli sie na kazdym kroku
Milego dnia kochane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc Dziewczynki
Ja wstalam w zlym humorze . Bo juz w nocy wiedzialam ze nie pojedziemy nigdzie . Bo Piotrek goraczke mial a dzis z rana to samo
Nic mu nie pomaga na chwile i znow to samo jak bedzie mial jeszcze raz goraczke to nafaszeruje go antybiotykiem bo myslelismy ze to jedno dniowe bedzie .
Jeszcze ovu niepewnie mi wyznaczyl owulke i to na kiedy na 18dc co jest nie mozliwe
Milego dnia kochane -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc Dziewczynki
Milego dnia kochane
hej Ewelinka:*
Myślałam właśnie o Tobie.
Nie smuć...Przełóżcie to na spokojnie jeśli się da... Bo to bez sensu i niemożliwe jak tak mówisz. P wyzdrowieje i taki wypad o wiele przyjemniejszy.
Ovu nie wierz w 100proc! To program-pisałysmy. Na bank źle wyznaczył Ci owulkę, robiłaś testy, sama wiesz.
I nie usuwaj nic!!!! :*Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc Dziewczynki
Milego dnia kochaneEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:na pewno szybciej niż myślisz zobaczysz A rzyganie wcale nie jest takie fajne
domyślam się Kochaniutka:)
ja pamiętam uroki ciąży siostry. Ja po niej zmywałąm....:)chlastała ile się da i nie raz nie zdąrzała do WC. A był to 8-9 tydzien?