X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    o ta owulke zeby sama wyznaczyla tak samo mi mowilas ale cos zle zrobilam i mi net cos dzis muli

aa no tak

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Ja duomox na anginę kiedyś brałam. Ale na gorączkę to nie wiem. A w ulotce nie ma napisane?.. Ogólnie to antybiotyk o dużym spektrum działania, więc może na gorączkę też pomoże.
    zaraz poczytam on antybiotyk bral ten jak spuchl od zeba i mu pomoglo to i moze pomoze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    o ta owulke zeby sama wyznaczyla tak samo mi mowilas ale cos zle zrobilam i mi net cos dzis muli
    moim zdaniem owu mialas 15 dc a na jaki dzien ci wyznaczyl program?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Miska :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

Ja tez obstawiam 15dc

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaznaczę <3.
    Ewelinko cześć :* nie usuwaj konta :* Mi do tej pory nie wyznaczyło nawet dni płodnych a mam 12dc ale zostanę bo wy tu jesteście :*
    Mojego A. chyba też powoli choróbsko bierze , bo wczoraj w nocy tak się z niego lał pot , cały mokry był i gardło do zaczyna boleć .

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    na 18 i to jeszcze przerywanymi :/

Kochane po malu bo nie wyrabiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zaraz poczytam on antybiotyk bral ten jak spuchl od zeba i mu pomoglo to i moze pomoze
    nie zlosc sie ale musze to napisac :) bol zeba jest bakteryjny a grypa wirusowa. Antybiotyki nie sa wirusobójcze tylko bakteriobójcze. Nie wiem czy na grype pomoze. Chyba ze on ma jakies bakteryjne zapalenie a nie grype :)

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Kochane po malu bo nie wyrabiam :)
    ehehe, a bo tu każda chętna do pomocy :P

AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No to zaznaczę <3.
    Ewelinko cześć :* nie usuwaj konta :* Mi do tej pory nie wyznaczyło nawet dni płodnych a mam 12dc ale zostanę bo wy tu jesteście :*
    Mojego A. chyba też powoli choróbsko bierze , bo wczoraj w nocy tak się z niego lał pot , cały mokry był i gardło do zaczyna boleć .

to dobrze,ze jestes:)
    Kochana to tylko progam. Najlepiej "wsłuchać" się i zaobserwować swój organizm.

Landrynka, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tez w polsce mialam duomox prawie przy kazdej chorobie tak mnie moja lekarka raczyla .

Tu nie ma tyle rzeczy tak jak w polsce . bo w polsce wchodze do apteki wychodze z pelna siata a tu duzo rzeczy niewiem jakie ma dzialanie .
    To z lekow sa strasznie ubodzy . Dobrze ze duomox , aspiryna i cos tam jeszcze przyszlo nam z polski

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    nie zlosc sie ale musze to napisac :) bol zeba jest bakteryjny a grypa wirusowa. Antybiotyki nie sa wirusobójcze tylko bakteriobójcze. Nie wiem czy na grype pomoze. Chyba ze on ma jakies bakteryjne zapalenie a nie grype :)
    A bardzo dużą ma tą gorączkę? Bo przy grypie to tak pow. 38 podobno. No i ból w kościach. Ból oczu. I wtedy antybiotyk niewiele zdziała rzeczywiście.
    Jeśli kaszle i ma katar i niższa temp to to przeziębienie będzie, a na to antybiotyk już może pomóc.

AniaR88 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Moim zdaniem jestes 6 dzien po owu dzis

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ehehe, a bo tu każda chętna do pomocy :P
    Wiem i dziekuje Wam za to <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to dobrze,ze jestes:)
    Kochana to tylko progam. Najlepiej "wsłuchać" się i zaobserwować swój organizm.
    Dokładnie , dziś nie miałam żadnego śluzu :/ dziwne
    Do tego temp mi znów spadła
    Gonicie kochane gonicie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No to zaznaczę <3.
    o masz cos musi panowac w powietrzu . u nas na dodatek te silne wiatry

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a bo ja od dziurawca to już zaraz po @ zaczęłam jajniki czuć w tym cyklu. Wcześniej to tylko mnie jakoś dzień, dwa pobolewały. A ten niepokalanek to działanie ma takie jak zioła ojca sroki? bo szczerze, nie znam.

nieznam ziol ojca sroki, a niepokalanek reguluje ponoc cykl. Moja ginka mi go przepisala

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Moim zdaniem jestes 6 dzien po owu dzis
    no wyznaczylam na 16 dc . ale nie tak jak ovu wyznaczyl jeszcze niepewnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A bardzo dużą ma tą gorączkę? Bo przy grypie to tak pow. 38 podobno. No i ból w kościach. Ból oczu. I wtedy antybiotyk niewiele zdziała rzeczywiście.
    Jeśli kaszle i ma katar i niższa temp to to przeziębienie będzie, a na to antybiotyk już może pomóc.
    Ja mam do Ciebie jeszcze pytanie :) mialaś po owu mlecznobiały kremowy sluz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Ja mam do Ciebie jeszcze pytanie :) mialaś po owu mlecznobiały kremowy sluz?

też jestem ciekawa

‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ