X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    o ta owulke zeby sama wyznaczyla tak samo mi mowilas ale cos zle zrobilam i mi net cos dzis muli

aa no tak

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Ja duomox na anginę kiedyś brałam. Ale na gorączkę to nie wiem. A w ulotce nie ma napisane?.. Ogólnie to antybiotyk o dużym spektrum działania, więc może na gorączkę też pomoże.
    zaraz poczytam on antybiotyk bral ten jak spuchl od zeba i mu pomoglo to i moze pomoze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    o ta owulke zeby sama wyznaczyla tak samo mi mowilas ale cos zle zrobilam i mi net cos dzis muli
    moim zdaniem owu mialas 15 dc a na jaki dzien ci wyznaczyl program?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Miska :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

Ja tez obstawiam 15dc

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaznaczę <3.
    Ewelinko cześć :* nie usuwaj konta :* Mi do tej pory nie wyznaczyło nawet dni płodnych a mam 12dc ale zostanę bo wy tu jesteście :*
    Mojego A. chyba też powoli choróbsko bierze , bo wczoraj w nocy tak się z niego lał pot , cały mokry był i gardło do zaczyna boleć .

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    na 18 i to jeszcze przerywanymi :/

Kochane po malu bo nie wyrabiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zaraz poczytam on antybiotyk bral ten jak spuchl od zeba i mu pomoglo to i moze pomoze
    nie zlosc sie ale musze to napisac :) bol zeba jest bakteryjny a grypa wirusowa. Antybiotyki nie sa wirusobójcze tylko bakteriobójcze. Nie wiem czy na grype pomoze. Chyba ze on ma jakies bakteryjne zapalenie a nie grype :)

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Kochane po malu bo nie wyrabiam :)
    ehehe, a bo tu każda chętna do pomocy :P

AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No to zaznaczę <3.
    Ewelinko cześć :* nie usuwaj konta :* Mi do tej pory nie wyznaczyło nawet dni płodnych a mam 12dc ale zostanę bo wy tu jesteście :*
    Mojego A. chyba też powoli choróbsko bierze , bo wczoraj w nocy tak się z niego lał pot , cały mokry był i gardło do zaczyna boleć .

to dobrze,ze jestes:)
    Kochana to tylko progam. Najlepiej "wsłuchać" się i zaobserwować swój organizm.

Landrynka, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tez w polsce mialam duomox prawie przy kazdej chorobie tak mnie moja lekarka raczyla .

Tu nie ma tyle rzeczy tak jak w polsce . bo w polsce wchodze do apteki wychodze z pelna siata a tu duzo rzeczy niewiem jakie ma dzialanie .
    To z lekow sa strasznie ubodzy . Dobrze ze duomox , aspiryna i cos tam jeszcze przyszlo nam z polski

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    nie zlosc sie ale musze to napisac :) bol zeba jest bakteryjny a grypa wirusowa. Antybiotyki nie sa wirusobójcze tylko bakteriobójcze. Nie wiem czy na grype pomoze. Chyba ze on ma jakies bakteryjne zapalenie a nie grype :)
    A bardzo dużą ma tą gorączkę? Bo przy grypie to tak pow. 38 podobno. No i ból w kościach. Ból oczu. I wtedy antybiotyk niewiele zdziała rzeczywiście.
    Jeśli kaszle i ma katar i niższa temp to to przeziębienie będzie, a na to antybiotyk już może pomóc.

AniaR88 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Moim zdaniem jestes 6 dzien po owu dzis

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ehehe, a bo tu każda chętna do pomocy :P
    Wiem i dziekuje Wam za to <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to dobrze,ze jestes:)
    Kochana to tylko progam. Najlepiej "wsłuchać" się i zaobserwować swój organizm.
    Dokładnie , dziś nie miałam żadnego śluzu :/ dziwne
    Do tego temp mi znów spadła
    Gonicie kochane gonicie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    No to zaznaczę <3.
    o masz cos musi panowac w powietrzu . u nas na dodatek te silne wiatry

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a bo ja od dziurawca to już zaraz po @ zaczęłam jajniki czuć w tym cyklu. Wcześniej to tylko mnie jakoś dzień, dwa pobolewały. A ten niepokalanek to działanie ma takie jak zioła ojca sroki? bo szczerze, nie znam.

nieznam ziol ojca sroki, a niepokalanek reguluje ponoc cykl. Moja ginka mi go przepisala

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Moim zdaniem jestes 6 dzien po owu dzis
    no wyznaczylam na 16 dc . ale nie tak jak ovu wyznaczyl jeszcze niepewnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A bardzo dużą ma tą gorączkę? Bo przy grypie to tak pow. 38 podobno. No i ból w kościach. Ból oczu. I wtedy antybiotyk niewiele zdziała rzeczywiście.
    Jeśli kaszle i ma katar i niższa temp to to przeziębienie będzie, a na to antybiotyk już może pomóc.
    Ja mam do Ciebie jeszcze pytanie :) mialaś po owu mlecznobiały kremowy sluz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Ja mam do Ciebie jeszcze pytanie :) mialaś po owu mlecznobiały kremowy sluz?

też jestem ciekawa

‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ