Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Ja duomox na anginę kiedyś brałam. Ale na gorączkę to nie wiem. A w ulotce nie ma napisane?.. Ogólnie to antybiotyk o dużym spektrum działania, więc może na gorączkę też pomoże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to zaznaczę .
Ewelinko cześć :* nie usuwaj konta :* Mi do tej pory nie wyznaczyło nawet dni płodnych a mam 12dc ale zostanę bo wy tu jesteście :*
Mojego A. chyba też powoli choróbsko bierze , bo wczoraj w nocy tak się z niego lał pot , cały mokry był i gardło do zaczyna boleć .Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:zaraz poczytam on antybiotyk bral ten jak spuchl od zeba i mu pomoglo to i moze pomoze
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:No to zaznaczę .
Ewelinko cześć :* nie usuwaj konta :* Mi do tej pory nie wyznaczyło nawet dni płodnych a mam 12dc ale zostanę bo wy tu jesteście :*
Mojego A. chyba też powoli choróbsko bierze , bo wczoraj w nocy tak się z niego lał pot , cały mokry był i gardło do zaczyna boleć .
to dobrze,ze jestes:)
Kochana to tylko progam. Najlepiej "wsłuchać" się i zaobserwować swój organizm.
Landrynka, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia ja tez w polsce mialam duomox prawie przy kazdej chorobie tak mnie moja lekarka raczyla .
Tu nie ma tyle rzeczy tak jak w polsce . bo w polsce wchodze do apteki wychodze z pelna siata a tu duzo rzeczy niewiem jakie ma dzialanie .
To z lekow sa strasznie ubodzy . Dobrze ze duomox , aspiryna i cos tam jeszcze przyszlo nam z polski -
AniaR88 wrote:nie zlosc sie ale musze to napisac bol zeba jest bakteryjny a grypa wirusowa. Antybiotyki nie sa wirusobójcze tylko bakteriobójcze. Nie wiem czy na grype pomoze. Chyba ze on ma jakies bakteryjne zapalenie a nie grype
Jeśli kaszle i ma katar i niższa temp to to przeziębienie będzie, a na to antybiotyk już może pomóc.AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:No to zaznaczę .
Mojego A. chyba też powoli choróbsko bierze , bo wczoraj w nocy tak się z niego lał pot , cały mokry był i gardło do zaczyna boleć . -
stardust87 wrote:a bo ja od dziurawca to już zaraz po @ zaczęłam jajniki czuć w tym cyklu. Wcześniej to tylko mnie jakoś dzień, dwa pobolewały. A ten niepokalanek to działanie ma takie jak zioła ojca sroki? bo szczerze, nie znam.
nieznam ziol ojca sroki, a niepokalanek reguluje ponoc cykl. Moja ginka mi go przepisala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A bardzo dużą ma tą gorączkę? Bo przy grypie to tak pow. 38 podobno. No i ból w kościach. Ból oczu. I wtedy antybiotyk niewiele zdziała rzeczywiście.
Jeśli kaszle i ma katar i niższa temp to to przeziębienie będzie, a na to antybiotyk już może pomóc. -
nick nieaktualny