Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A bardzo dużą ma tą gorączkę? Bo przy grypie to tak pow. 38 podobno. No i ból w kościach. Ból oczu. I wtedy antybiotyk niewiele zdziała rzeczywiście.
Jeśli kaszle i ma katar i niższa temp to to przeziębienie będzie, a na to antybiotyk już może pomóc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinko a masz moze czopki w domu?
U Nas zawsze czopki ida w ruch przy grypie, temperaturze. Do tego wysmarowac klate WickVaporub.
Antybiotykow nie pozwalam przepisywac ani sobie anie dzieciakom, to jest jak dla mnie ostatecznosc.
Owulacje mialam z lewego jajnika a prawy sie odzywa...
I tak ogolnie lenia zlapalam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:05
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Dokładnie , dziś nie miałam żadnego śluzu dziwne
Do tego temp mi znów spadła
Gonicie kochane gonicieAniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelinko a masz moze czopki w domu?
U Nas zawsze czopki ida w ruch przy grypie, temperaturze. Do tego wysmarowac klate WickVaporub.
Antybiotykow nie pozwalam przepisywac ani sobie anie dzieciakom, to jest jak dla mnie ostatecznosc.
Owulacje mialam z lewego jajnika a prawy sie odzywa...
I tak ogolnie lenia zlapalam... -
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:nieznam ziol ojca sroki, a niepokalanek reguluje ponoc cykl. Moja ginka mi go przepisala
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ja to nie miałam żadnego śluzu przez cały cykl. a teraz kiedy niepotrzebny to się pojawił A moja tempka też szła w dół i w dół.. Ja to już ten cykl przez tą temp na straty spisałam. Jak sobie poczytasz moje notatki na wykresie to zobaczysz śmieć mi się teraz chce jak je czytam
Miska0811, stardust87 lubią tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:Ja mam do Ciebie jeszcze pytanie mialaś po owu mlecznobiały kremowy sluz?
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:wczoraj mial 38,97 a dzis rano jak mierzyl mial 38,62
AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ja to nie miałam żadnego śluzu przez cały cykl. a teraz kiedy niepotrzebny to się pojawił A moja tempka też szła w dół i w dół.. Ja to już ten cykl przez tą temp na straty spisałam. Jak sobie poczytasz moje notatki na wykresie to zobaczysz śmieć mi się teraz chce jak je czytam
-
AniaR88 wrote:bo mnie zalewa taki od wczoraj a do @ troche daleko, zreszta nigdy takiego nie mialam
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
Landrynka wrote:Kochana ty miałaś ładną temp . w porównaniu do mojej . U mnie to lipa jest , zobacz sobie . Dość ze mam niską temp. to jeszcze ten śluz i wgl .
-
nick nieaktualny