Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaR88 wrote:Dziewczynki a to prawda ze na poczatku ciazy sie zrzuca na wadze troche?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:kurcze nie dobrze. Ale grypa ma to do siebie ze jak jest to 3 dni trzyma i ciezko ja wczesniej wygonic Nie zaraź sie bo kto sie Wami wtedy zajmie?
dokładnie:( jakby rozchorował z 5 dni temu to pół biedy pewnie by wykurował,ale jak go Słońce rozłożyło wczoraj to nie ma szansy i takiego cudu:( -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:dokładnie:( jakby rozchorował z 5 dni temu to pół biedy pewnie by wykurował,ale jak go Słońce rozłożyło wczoraj to nie ma szansy i takiego cudu:(
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:kurcze nie dobrze. Ale grypa ma to do siebie ze jak jest to 3 dni trzyma i ciezko ja wczesniej wygonic Nie zaraź sie bo kto sie Wami wtedy zajmie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Kochane jak sie wyznacza owulke jak bym chciala sama wyznaczyc ?? bo nie moge na te bzdury patrzuc
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:staram sie siedziec w drugim pokoju ale nie moge jak ten bidulek tam lezy sam bo jak spi to niech sobie sam spi . No ale w nocy spie kolo niego wiec pewnie nie uniknione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:bral to samo . chyba antybiotyk mu dam .
Mam duomox moze byc czy nie bardzo ?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinko na samym dole tam gdzie wpisujesz temperature jest okienko zaawansowane wykrywanie owulacji - zmien. Jesli chcesz wyznaczyc owulke na dzien w ktorym wg Ciebie wystapila to kliknij na ten dzien i na nim zmien termin. Bez problemu to zrobisz.
A ta wogule to czesc
Nie zlosc sie, szkoda dnia na nerwyMiska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ewelinko na samym dole tam gdzie wpisujesz temperature jest okienko zaawansowane wykrywanie owulacji - zmien. Jesli chcesz wyznaczyc owulke na dzien w ktorym wg Ciebie wystapila to kliknij na ten dzien i na nim zmien termin. Bez problemu to zrobisz.
A ta wogule to czesc
Nie zlosc sie, szkoda dnia na nerwy
hej Cassie, witaj raz jeszcze:):*Cassie lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:bral to samo . chyba antybiotyk mu dam .
Mam duomox moze byc czy nie bardzo ?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny