Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ale co ty chcesz od swojej? przecież jest wszystko w porządku. zobaczysz, że za kilka dni ovu Ci krechę postawi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:no ja innych objawów typu katar, kaszel nie ma to to grypa może być. A wtedy antybiotyk rzeczywiście nic nie da. Na grypę najlepiej dużo płynów, witamina C i przepocić trzeba..
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:dobry znak jakbym ja miała normalny śluz w czasie cyklu a nie suszę to pewnie też by mnie długo przed @ zalewało. W pierwszej tak miałam. Ale nie chcę Cię nakręcać, bo różnie bywa...
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:nie nakrecam sie ale juz wymyslilam ze jak sie udalo to tylko dzieki temu zelikowi o ktorym mi powiedzialas. I chyba wtedy to bede musiala ci wyslac do domu ciezarowke sałaty w podziekowaniach
a Kochane gdzie ten żelik Wy zamawiałyście??? Dostępny on jest w aptekach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:17
-
nick nieaktualnyAniu przed owulacja bolal mnie caly czas lewy jajnik, w poprzednim cyklu prawy. Teraz mnie boli prawy
Moj sluz zmienil konsystencje... na majtkach (czarna bielizna) jest biala plama a jak sie podcieram albo pogmeram (jakkolwiek to brzmi) to jest on przezroczysty jak szklo ale sie nie ciagnie). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a Kochane gdzie ten żelik Wy zamawiałyście??? Dostępny on jest w aptekach?
-
Landrynka wrote:Boje się bo w zeszłym cyklu też miałam ciągle taką niską temp. co to jest 36.3 jak wy macie takie wysokie a potem jeszcze wam wzrastają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:ja zamawialam przez apteke z lodzi 89 zl dalam ale wiem ze mozna w necie zamowic taniej tylko ze mi byl potrzebny zaraz bo owulka na dniach miala byc i miedzy tymi swietami wszystkimi nie przyszla by mi przesylka
rozumiem:) dziękuję -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:No to nie bede dawala mu antybiotyku a pic duzo pije
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Aniu przed owulacja bolal mnie caly czas lewy jajnik, w poprzednim cyklu prawy. Teraz mnie boli prawy
Moj sluz zmienil konsystencje... na majtkach (czarna bielizna) jest biala plama a jak sie podcieram albo pogmeram (jakkolwiek to brzmi) to jest on przezroczysty jak szklo ale sie nie ciagnie).Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:a widziałaś moje przed owulacją? 36.20. Po owulacji też jakoś szalona nie rosła zbyt szybko...
popatrzmy na wykres Stardust:) wzloty i upadki:) a jednak niespodzianeczka, więc Landrynko nie martw, za wcześniestardust87, Cassie lubią tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:nie nakrecam sie ale juz wymyslilam ze jak sie udalo to tylko dzieki temu zelikowi o ktorym mi powiedzialas. I chyba wtedy to bede musiala ci wyslac do domu ciezarowke sałaty w podziekowaniach
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny