Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska0811 wrote:a Kochane gdzie ten żelik Wy zamawiałyście??? Dostępny on jest w aptekach?
w internetowej aptece - Aleleki.pl czy jakoś tak. Rano zamówiłam, a następnego dnia już był u mnie w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Aniu przed owulacja bolal mnie caly czas lewy jajnik, w poprzednim cyklu prawy. Teraz mnie boli prawy
Moj sluz zmienil konsystencje... na majtkach (czarna bielizna) jest biala plama a jak sie podcieram albo pogmeram (jakkolwiek to brzmi) to jest on przezroczysty jak szklo ale sie nie ciagnie).AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ja pójdę do apteki i powiem żeby mi zamówiła
-
nick nieaktualnyhahha Aniu to to zabawnie zobaczymy co mi powie
Dziękuję Wam Kochane za wsparcie :* Troszkę mi się lepiej zrobiło :*
Kocham Was :*
A jak tam u was ? Jak się czujecie ?
Stardust ty jesteś najlepszym przykładem ze może się udac mimo wszystko
Hej Sylvka , również życzę miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:26
AniaR88, Sylvka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:ja dopiero w 3 zamowilam bo wszedzie slyszalam ze nie ma na hurtowni. Zeby bylo smieszniej to jedna baba myslala po skladzie ze to do smarowania twarzy a druga jak mi go dawala to po opakowaniu na ktorym jest dzidzia myslala ze to do smarowania dziecka... o rany boskie co ja sie nadenerwowalam. nikt nie wiedzial co to za zel i po co musialam im tłumaczyc... 2 raz to przez neta bym zamowila
hehe nieźle:) a bo kiedyś KOchane nie było takich wynalazków:) w ciąże zachodziło się hop siup:) a starsze babki pewnie dlatego nie wiedziały:P hehe smiesznie wyszłoCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:hahha Aniu to to zabawnie zobaczymy co mi powie
:)mnie główka boli... Chyba pogoda na mnie źle wpływa.
No i jajnik daje wkość kolejny dzień,ból mam też w okolicy tej intymnej swery jakby mnie rozrywało i jak na @ a do @ jeszcze daleko, i w ogóle dziś cała obolała. Nie ruszam dziś z łóżka ja knarazie.. -
Landrynka wrote:hahha Aniu to to zabawnie zobaczymy co mi powie
Stardust ty jesteś najlepszym przykładem ze może się udac mimo wszystko
Hej Sylvka , również życzę miłego dnia :*Miska0811, AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:u mnie? żyć nie umierać - siedzę w wyrku, na jednym kompie Wy, na drugim serial "Przyjaciele" i wcinam amerykańskie naleśniki z nutella i dżemem jagodowym
mniam mniam ......... ja sobie zaraz chyba id zroić znów naleśniki:) mam dzemik rowniez jagodowy, malinowy i brzoskiwniowy- wysłaś mojego T po zakupy.. a dokładnie po DZEM - 1 DZEM..wrócił z 3......AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:mniam mniam ......... ja sobie zaraz chyba id zroić znów naleśniki:) mam dzemik rowniez jagodowy, malinowy i brzoskiwniowy- wysłaś mojego T po zakupy.. a dokładnie po DZEM - 1 DZEM..wrócił z 3......
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! maz dzwonil ze zostaja na sobote w pracy! K**** no
Miska0811 lubi tę wiadomość