X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kochane przepraszam ale rozmawiam z tata przez tel bo do francji leci . I za chwile musze zadzwonic o nowy termin do hotelu
    nie ma za co. czekamy na Ciebie :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale odwaliłam.......
    usunęłam z wykresu obserwacje szyjki. Od 4 dni zapisywałam, ale poprostu tak, żeby było. Bo napewno ta obserwacja nie była dokładna. Po usunięciu program mi przesunął owulację... z 17 na 16 znów ponownie:P ja to jak się dotknę do czegoś to hej...:]

Cassie lubi tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    :* wiem ale "dzieci z tego nie bedzie"
    no niestety tutaj nie pomożemy za bardzo;) ale wierzę, że się Wam uda teraz:):):)

AniaR88 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    usunęłam z wykresu obserwacje szyjki. Od 4 dni zapisywałam, ale poprostu tak, żeby było. Bo napewno ta obserwacja nie była dokładna. Po usunięciu program mi przesunął owulację... z 17 na 16 znów ponownie:P ja to jak się dotknę do czegoś to hej...:]
    dlatego ja nie zapisuje na wykresie moich obserwacji szyjki bo nie wiem czy dobrze to "sprawdzam"

Cassie lubi tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:

Nic się nie martw kochana, mi zawsze wszystko leci z rąk. A dzień bez wylanej kawy, to dzień stracony! ;)

stardust87 lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    dlatego ja nie zapisuje na wykresie moich obserwacji szyjki bo nie wiem czy dobrze to "sprawdzam"

nie wiem co mnie podkusiło:)

Cassie lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka bardzo mi przykro że jednak P nie wyzdrowiał ale mam nadzieje ze przełożą wam bez problemu i nie bedziecie musieli dopłacać :/
    A w ogóle to cześć z którymi sie jeszcze dzis nie widziałam :)
    dziewczyny ale piszecie dużo zostawić was na chwile to już 10 stron do nadrabiania :/

Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość

preg.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Tak, tak póki możesz;) Mojej kuzynce wszyscy tak mówili, ale ich nie słuchała. Po urodzeniu stwierdziła, że była głupia:)
    no, ja to mam bardzo dobrze, bo mogę właściwie cały dzień leżeć :) szczególnie, że jest zima więc pracy w polu nie ma, remontujemy oborę więc zwierzęta są tylko u teścia i mąż sam ogarnia, a kurki się same sobą zajmują :P
    Jeny, jak tak czytam co napisałam to jak taka baba ze wsi :P Aż śmiać mi się chcę, bo przez 25 lat w mieście mieszkałam, a teraz "wsiowa baba" jestem :P

Cassie, Jackie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja powiem Ci w ten sposob: moj maz od czasu jak jestesmy razem wyjezdzal za granice do pracy. Nie bylo go z poczatku po 2-3 miesiace. Poltora w domu i znowu az urodzil sie starszy syn. Po jego urodzeniu jezdzil 2-3 tygodnie Niemcy, tydzien-dwa Polska i tak do 2011 roku. Dwojke zmajstrowalismy a wiecej go nie bylo niz byl ;) Wiec glow do gory :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    no, ja to mam bardzo dobrze, bo mogę właściwie cały dzień leżeć :) szczególnie, że jest zima więc pracy w polu nie ma, remontujemy oborę więc zwierzęta są tylko u teścia i mąż sam ogarnia, a kurki się same sobą zajmują :P
    Jeny, jak tak czytam co napisałam to jak taka baba ze wsi :P Aż śmiać mi się chcę, bo przez 25 lat w mieście mieszkałam, a teraz "wsiowa baba" jestem :P

kochana ja tez z "miasta" przechodzę na wieś:) do gospodarstwa itd itd:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Ewelinka bardzo mi przykro że jednak P nie wyzdrowiał ale mam nadzieje ze przełożą wam bez problemu i nie bedziecie musieli dopłacać :/
    A w ogóle to cześć z którymi sie jeszcze dzis nie widziałam :)
    dziewczyny ale piszecie dużo zostawić was na chwile to już 10 stron do nadrabiania :/

hej Kasiula:)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam dodać Aniu przykro mi że mąż jeszcze musi zostać ale mysle ze uda wam sie w tym cyklu :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    A zapomniałam dodać Aniu przykro mi że mąż jeszcze musi zostać ale mysle ze uda wam sie w tym cyklu :)

uda sie uda!!!!

Cassie, Sylvka, AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust ale takie gospodarstwo to skarb :)
    Wiem ze roboty co niemiara ale jednak duza przestrzen i wszystko swojskie :)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Jeśli tylko masz możliwości, to odpoczywaj ile wlezie:*

Jackie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ja mieszkalam przez 25 na wsi ale dopiero jak sie do meza przenioslam to wies jest. Na szczescie tesciowa juz nie ma na tyle sily zeby sie zajmowac wiec sprzedala co miala i teraz ma tylko 10 kur. Nie wiem czy wam mowilam ale moj Mirek to jest 23 lata mlodszy od najstarszego brata tak wiec moja tesciowa ma 72 lata juz :D

Jackie, Cassie, Czarna94 lubią tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    uda sie uda!!!!
    też to czuję:D

AniaR88, stardust87, Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    stardust ale takie gospodarstwo to skarb :)
    Wiem ze roboty co niemiara ale jednak duza przestrzen i wszystko swojskie :)
    a pewnie, że skarb :) szczególnie nasz, dobrze zmechanizowane, da się wyżyć :) No a poza tym ja zootechnik jestem więc wieś i zwierzęta to mój żywioł. za nic nie wróciłabym do miasta. Jak do Torunia jedziemy na zakupy czy coś to ja chora jestem :P

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ja mieszkalam przez 25 na wsi ale dopiero jak sie do meza przenioslam to wies jest. Na szczescie tesciowa juz nie ma na tyle sily zeby sie zajmowac wiec sprzedala co miala i teraz ma tylko 10 kur. Nie wiem czy wam mowilam ale moj Mirek to jest 23 lata mlodszy od najstarszego brata tak wiec moja tesciowa ma 72 lata juz :D

ja chyba wole przeprowadzic niz gnic w tym "miescie", i mieszkanie w bloku. Ludzie wszędzie wtrącają, gapią się...sąsiedzi wcale nie aż tak przyjaźni.
    Mój ma gospodarstwo sadownicze - sady, jabłuszka.. plus firmę,która zajmuję się produkcją koncentratu jabłkowego- narazie właścicielem jest ojciec - o którym wolę nie wspominać:)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    a pewnie, że skarb :) szczególnie nasz, dobrze zmechanizowane, da się wyżyć :) No a poza tym ja zootechnik jestem więc wieś i zwierzęta to mój żywioł. za nic nie wróciłabym do miasta. Jak do Torunia jedziemy na zakupy czy coś to ja chora jestem :P
    Ja tylko na studiach mieszkalam w miescie ale te 3 lata to byl dla mnie horror. Jak tylko moglam to do domu jechalam. Duze sie w miescie moze dlatego tez ze jestem alergiczka i czasami mam dusznosci o co w miescie nie trudno bo dym spaliny smog itp a na mojej wiosce pieknej znanej w calej polsce co sie tymbark zwie czysciutko pieknie bylo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:51

stardust87, Cassie lubią tę wiadomość

‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ