X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Ja tylko na studiach mieszkalam w miescie ale te 3 lata to byl dla mnie horror. Jak tylko moglam to do domu jechalam. Duze sie w miescie moze dlatego tez ze jestem alergiczka i czasami mam dusznosci o co w miescie nie trudno bo dym spaliny smog itp a na mojej wiosce pieknej znanej w calej polsce co sie tymbark zwie czysciutko pieknie bylo :)

fajnie,fajnie:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zadzwonilam tam jak skaczylam z tata . Nie ma wolnych miejsc . jedynie na jeden dzien 14 bo od 15 jest juz pozajmowane . Wiec zapytalam czy moga mi zwrocic pieniadzw . Ma do mnie oddzwonic za chwile . bo nie oplaca sie jechac 13 pod wieczor zeby 14 wrocic i nic nie zwiedzic

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja chyba wole przeprowadzic niz gnic w tym "miescie", i mieszkanie w bloku. Ludzie wszędzie wtrącają, gapią się...sąsiedzi wcale nie aż tak przyjaźni.
    Mój ma gospodarstwo sadownicze - sady, jabłuszka.. plus firmę,która zajmuję się produkcją koncentratu jabłkowego- narazie właścicielem jest ojciec - o którym wolę nie wspominać:)
    cudownie! :) my też mamy sad, ale taki nieduży i na własne potrzeby. Jak się na wieś wyprowadzałam to cała rodzina się śmiała, że jak to bez sklepów i że "wieśniarą" będę, a teraz wiosną, latem to co weekend są, leżą w ogrodzie, w sadzie owoce zbierają... jaja świeże od kurek chcą.. gamonie.. :P

Miska0811, Jackie, AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    cudownie! :) my też mamy sad, ale taki nieduży i na własne potrzeby. Jak się na wieś wyprowadzałam to cała rodzina się śmiała, że jak to bez sklepów i że "wieśniarą" będę, a teraz wiosną, latem to co weekend są, leżą w ogrodzie, w sadzie owoce zbierają... jaja świeże od kurek chcą.. gamonie.. :P

a widzisz:):)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jestem zadzwonilam tam jak skaczylam z tata . Nie ma wolnych miejsc . jedynie na jeden dzien 14 bo od 15 jest juz pozajmowane . Wiec zapytalam czy moga mi zwrocic pieniadzw . Ma do mnie oddzwonic za chwile . bo nie oplaca sie jechac 13 pod wieczor zeby 14 wrocic i nic nie zwiedzic
    oby Ci oddali

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

sadów akurat sporo mają hektarów. Na potrzeby swojego gospodarstwa-eksportów jak i dla firmy. Ale pięknie wyglądsają sady majową porą...cudnie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ze mnie tez sie smiali co ty tam bedziesz robic jak ty w polu nie nauczona alergiczka na siano itp.... ale zyje cale lato i sianokosy za mna nic mi nie bylo :)

stardust87, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    oby Ci oddali
    oby to z naszej winy wiec niewiem jak to bedzie co innego jak by z winy hotelu . Nie dziwie sie ze nie maja miejsc bo jak ogladalam co mozna zwiedzic to az jestem zla

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

no bez sensu:( a na jakiś inny termin nie można jeszcze przesunąć?
    Albo znaleźć jakieś inne miejsce w ostatecznosci?

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Teraz takie swojskie klimaty to skarb!:) Mój dom rodzinny też jest na obrzeżach, może nie typowa wieś...ale zimą lisy, sarenki, zajączki, bażanty. Uwielbiam tam jeźdźić a latem wygrzewać się na tarasie:)

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oby to z naszej winy wiec niewiem jak to bedzie co innego jak by z winy hotelu . Nie dziwie sie ze nie maja miejsc bo jak ogladalam co mozna zwiedzic to az jestem zla

ale przecież nie przewidzieliście tego, że akurat P się rozchoruje na maxa. Takie sytuacje się zdarzają i powinni to też zrozumieć troszkę.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    sadów akurat sporo mają hektarów. Na potrzeby swojego gospodarstwa-eksportów jak i dla firmy. Ale pięknie wyglądsają sady majową porą...cudnie:)
    oj tak... jabłonie i wiśnie są cudowne wiosną.. i jak pachną... :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

tęsknie za majem:)

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, zmykam, bo oczy mi się zamykają same. Do zobaczenia później :*

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

i powiem Wam, że wymarzyłam sobie sesje brzuszkową w sadzie:) Stardust Ty już na pewniaka z brzuszkiem!!! :)więc niech Ci ktoś zrobi pamiątkę:)piękny plener!!!!

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no bez sensu:( a na jakiś inny termin nie można jeszcze przesunąć?
    Albo znaleźć jakieś inne miejsce w ostatecznosci?
    to i tak musza mi zwrocic pieniadze zeby zamowic hotel . A na 14 wychodzi akurat na weekend i mam wolne i pozniej niewiem jak bede pracowala . najwyzej zamowimy chotel blizej terminu ktorego bedziemy chcieli jechac

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

pa:*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Buzka :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    odpocznij kochana:*

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane muszę zmykać, praca wzywa ech...:( okropnie mi się nie chcę. Jeszcze jutro wypada mi sobota pracująca, ale dół... Piątek popołudniu, weekendu początek a ja do pracy...:(
    Buziaki kochane, trzymajcie się!:*

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

‹‹ 443 444 445 446 447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ