X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Ja tylko na studiach mieszkalam w miescie ale te 3 lata to byl dla mnie horror. Jak tylko moglam to do domu jechalam. Duze sie w miescie moze dlatego tez ze jestem alergiczka i czasami mam dusznosci o co w miescie nie trudno bo dym spaliny smog itp a na mojej wiosce pieknej znanej w calej polsce co sie tymbark zwie czysciutko pieknie bylo :)

fajnie,fajnie:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zadzwonilam tam jak skaczylam z tata . Nie ma wolnych miejsc . jedynie na jeden dzien 14 bo od 15 jest juz pozajmowane . Wiec zapytalam czy moga mi zwrocic pieniadzw . Ma do mnie oddzwonic za chwile . bo nie oplaca sie jechac 13 pod wieczor zeby 14 wrocic i nic nie zwiedzic

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja chyba wole przeprowadzic niz gnic w tym "miescie", i mieszkanie w bloku. Ludzie wszędzie wtrącają, gapią się...sąsiedzi wcale nie aż tak przyjaźni.
    Mój ma gospodarstwo sadownicze - sady, jabłuszka.. plus firmę,która zajmuję się produkcją koncentratu jabłkowego- narazie właścicielem jest ojciec - o którym wolę nie wspominać:)
    cudownie! :) my też mamy sad, ale taki nieduży i na własne potrzeby. Jak się na wieś wyprowadzałam to cała rodzina się śmiała, że jak to bez sklepów i że "wieśniarą" będę, a teraz wiosną, latem to co weekend są, leżą w ogrodzie, w sadzie owoce zbierają... jaja świeże od kurek chcą.. gamonie.. :P

Miska0811, Jackie, AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    cudownie! :) my też mamy sad, ale taki nieduży i na własne potrzeby. Jak się na wieś wyprowadzałam to cała rodzina się śmiała, że jak to bez sklepów i że "wieśniarą" będę, a teraz wiosną, latem to co weekend są, leżą w ogrodzie, w sadzie owoce zbierają... jaja świeże od kurek chcą.. gamonie.. :P

a widzisz:):)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jestem zadzwonilam tam jak skaczylam z tata . Nie ma wolnych miejsc . jedynie na jeden dzien 14 bo od 15 jest juz pozajmowane . Wiec zapytalam czy moga mi zwrocic pieniadzw . Ma do mnie oddzwonic za chwile . bo nie oplaca sie jechac 13 pod wieczor zeby 14 wrocic i nic nie zwiedzic
    oby Ci oddali

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

sadów akurat sporo mają hektarów. Na potrzeby swojego gospodarstwa-eksportów jak i dla firmy. Ale pięknie wyglądsają sady majową porą...cudnie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ze mnie tez sie smiali co ty tam bedziesz robic jak ty w polu nie nauczona alergiczka na siano itp.... ale zyje cale lato i sianokosy za mna nic mi nie bylo :)

stardust87, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    oby Ci oddali
    oby to z naszej winy wiec niewiem jak to bedzie co innego jak by z winy hotelu . Nie dziwie sie ze nie maja miejsc bo jak ogladalam co mozna zwiedzic to az jestem zla

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

no bez sensu:( a na jakiś inny termin nie można jeszcze przesunąć?
    Albo znaleźć jakieś inne miejsce w ostatecznosci?

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Teraz takie swojskie klimaty to skarb!:) Mój dom rodzinny też jest na obrzeżach, może nie typowa wieś...ale zimą lisy, sarenki, zajączki, bażanty. Uwielbiam tam jeźdźić a latem wygrzewać się na tarasie:)

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oby to z naszej winy wiec niewiem jak to bedzie co innego jak by z winy hotelu . Nie dziwie sie ze nie maja miejsc bo jak ogladalam co mozna zwiedzic to az jestem zla

ale przecież nie przewidzieliście tego, że akurat P się rozchoruje na maxa. Takie sytuacje się zdarzają i powinni to też zrozumieć troszkę.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    sadów akurat sporo mają hektarów. Na potrzeby swojego gospodarstwa-eksportów jak i dla firmy. Ale pięknie wyglądsają sady majową porą...cudnie:)
    oj tak... jabłonie i wiśnie są cudowne wiosną.. i jak pachną... :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

tęsknie za majem:)

Cassie lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, zmykam, bo oczy mi się zamykają same. Do zobaczenia później :*

Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

i powiem Wam, że wymarzyłam sobie sesje brzuszkową w sadzie:) Stardust Ty już na pewniaka z brzuszkiem!!! :)więc niech Ci ktoś zrobi pamiątkę:)piękny plener!!!!

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no bez sensu:( a na jakiś inny termin nie można jeszcze przesunąć?
    Albo znaleźć jakieś inne miejsce w ostatecznosci?
    to i tak musza mi zwrocic pieniadze zeby zamowic hotel . A na 14 wychodzi akurat na weekend i mam wolne i pozniej niewiem jak bede pracowala . najwyzej zamowimy chotel blizej terminu ktorego bedziemy chcieli jechac

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

pa:*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Buzka :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    odpocznij kochana:*

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane muszę zmykać, praca wzywa ech...:( okropnie mi się nie chcę. Jeszcze jutro wypada mi sobota pracująca, ale dół... Piątek popołudniu, weekendu początek a ja do pracy...:(
    Buziaki kochane, trzymajcie się!:*

Cassie lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

‹‹ 443 444 445 446 447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ