X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc edytka my sie jeszcze nie znamy ;)

stardust wiem ze analiza owulacji nie byla z Twojej strony obrazliwa ani nic z tych rzeczy. Ja to poprostu dobilo. Wiesz jak to jest, dlugi cykl, nadzieje a tu ktos mowi bezowulacyjny.
    Powiem Ci szczerze ze ja widzac koncowke wykresu typowego na @ albo cykl bezowulacyjny nie komentuje juz tego bo wiem to to taki noz w serce (chyba mnie rozumiesz).
    Paticzka na pewno wroci!

Zjadlam sniadanko :)
    Nie mam dzisiaj nic do roboty co bardzo mnie cieszy :)
    no tak, rozumiem w 100%. Ale z drugiej strony nic nie mówić? jak ktoś pyta, a ona pytała, to nie odpowiadać? Albo pisać "będzie super, ciąża jak nic!" skoro ma się wątpliwości? Bo ja jak pytałam o mój wykres to liczyłam na szczere odpowiedzi, a nie na sztuczne pocieszenie, które mnie tylko nakręcało niepotrzebnie.

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Stardust ale Ty sliczna jestes <3
    a pff... zartujesz sobie ze mnie? Chyba nie na moje konto weszłaś :P

natasza82 lubi tę wiadomość

• edytka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis sobota wiec troche luzniej nie trzeba isc do pracy...corka poki co zajeta pieskiem i bajkami moja druga polowka w pracy wiec zostaje tylko posprzatac(najgorzej bedzie z kuchnia moj ukochany wczoraj robil kolacje masakra...)no i zakupy :)

Cassie lubi tę wiadomość

edytka :)
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytka wrote:
    hej niestety tak sie zlozylo ze wiekszosci nie znam moja wina...postaram sie to nadrobic :)
    ale wszystkie jak rodzina i za chwilę będziesz znała jak siostry :)

edytka, natasza82, Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust a jak ty się kochana czujesz ?

• edytka Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy moge miec do Was prosbe o zerkniecie na moj wykres?44f509f3eb3703c21b41195a57358f5a.png

• edytka Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zauwazylam :)fajnie jest miec takie osoby z ktorymi mozna sobie przy porannej kawce popisac :)

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytka wrote:
    czy moge miec do Was prosbe o zerkniecie na moj wykres?44f509f3eb3703c21b41195a57358f5a.png
    ja już zerknęłam dobrze sie zapowiada :)

edytka lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Stardust a jak ty się kochana czujesz ?
    e, słabo. rzygać mi się chce :P

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    e, słabo. rzygać mi się chce :P
    Uroki ciąży :D kochana :*

Dziewczyny czemu mi nie wykryło dni płodnych ? Zaznaczyłam szyjkę jaką mam a nie wykryło a chyba jak jest nisko miekka i otwarta to dni płodne czy nie ?

edytka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytko widzialam Twoj wykres :) pieknie pnie sie do gory :)

stardust nie pomylilam sie i weszlam na Twoj profil :D
    Wiesz ja jestem bardzo szczera, czasem do bolu ale jak widze ze dziewczyna marzy ze jej wykres zakonczy sie zielonym a tu widac ze np. tempka leci w dol jak szalona a ona ma nadzieje ze jutro odbije to nie chce bardzie dobijac. Samo czerwone na papierze toaletowym to wystarzajace dobicie.
    Nie mysl juz o tym. Kazda z Nas jest inna jedna twardsza druga kruszy sie jak platki sniegu. Przez neta tego nie wybadasz.

Landrynka :) pieknie ze nosisz mezowi sniadanie do pracy :) to sie ceni :)

edytka lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Dziewczyny czemu mi nie wykryło dni płodnych ? Zaznaczyłam szyjkę jaką mam a nie wykryło a chyba jak jest nisko miekka i otwarta to dni płodne czy nie ?
    na dni płodne jest wysoko, miękka i otwarta z tego co pamiętam chyba. Ale ja już niczego nie jestem pewna :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Ovuf zaznacza nie po szyjce a po sluzie. Jesli wpiszesz sluz wodnisty albo rozciagliwy to od razu masz plodne.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę, nic tu po mnie..

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    edytko widzialam Twoj wykres :) pieknie pnie sie do gory :)

stardust nie pomylilam sie i weszlam na Twoj profil :D
    Wiesz ja jestem bardzo szczera, czasem do bolu ale jak widze ze dziewczyna marzy ze jej wykres zakonczy sie zielonym a tu widac ze np. tempka leci w dol jak szalona a ona ma nadzieje ze jutro odbije to nie chce bardzie dobijac. Samo czerwone na papierze toaletowym to wystarzajace dobicie.
    Nie mysl juz o tym. Kazda z Nas jest inna jedna twardsza druga kruszy sie jak platki sniegu. Przez neta tego nie wybadasz.

Landrynka :) pieknie ze nosisz mezowi sniadanie do pracy :) to sie ceni :)
    Ja wiem, po prostu mi przykro, że przeze mnie odeszła. Tym bardziej, że nic złego nie miałam na myśli. Mam nadzieję, że wróci.

Cassie lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dzewczynki :)
    Stardust wysłałm Ci linka na FB jak bedziesz dodaj mnie do znajmoych bedzie mi miło :)
    Aniu tak Kasia S to ja :)
    Edytka twój wykres jest obiecujący :)
    To przykre ze powoli sie wykruszają dziewczyny :( ale ja tam zostaje i nie zamierzam sie stąd ruszać :)
    Stardust nie denerwuj sie tym co powiedziałaś Paticzce moim zdaniem chciałaś dobrze :) ja tez chyba coś jej napisałam już nie pamietam ale jeśli ją zabolało to przepraszam. ja jak chce zeby ktos zerknął na mój wykres to chce szczerych odpowiedzi nawet jak bedą bolały ale co mam sobie głupią robić nadzieje jak jest kiepsko to juz wole znać prawde co prawda nie wszyscy są tacy jak ja

edytka, natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

preg.png
  • edytka Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kolezanke jest w 11tyg ciazy i ona tez bez przerwy chodzi i narzeka ze jej sie zbiera na wymioty drazni ja kazdy zapach ostatnio wyskoczyla do mnie z tekstem ze pachne wiatrem i to mocno :)nawet to jej przeszkadzalo :)

natasza82 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    zbadałam sobie pierwszy raz szyjkę dzisiaj z rana, obserwacje:
    - mięciutka
    - wysoko
    - chyba otwarta bo jakbym się uparła i wysiliła palucha to bym "wlazła" dalej

czyli jak??

myślicie, że dobry znak?
    ja myżle , że już działaj kochana :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    czesc dzewczynki :)
    Stardust wysłałm Ci linka na FB jak bedziesz dodaj mnie do znajmoych bedzie mi miło :)
    Aniu tak Kasia S to ja :)
    Edytka twój wykres jest obiecujący :)
    To przykre ze powoli sie wykruszają dziewczyny :( ale ja tam zostaje i nie zamierzam sie stąd ruszać :)
    Stardust nie denerwuj sie tym co powiedziałaś Paticzce moim zdaniem chciałaś dobrze :) ja tez chyba coś jej napisałam już nie pamietam ale jeśli ją zabolało to przepraszam. ja jak chce zeby ktos zerknął na mój wykres to chce szczerych odpowiedzi nawet jak bedą bolały ale co mam sobie głupią robić nadzieje jak jest kiepsko to juz wole znać prawde co prawda nie wszyscy są tacy jak ja
    dodałam :) podobna jesteś na profilówce, to tej aktorki co we "wszystkich wcieleniach Tary" grała... Uwielbiam ją :)

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytka wrote:
    mam kolezanke jest w 11tyg ciazy i ona tez bez przerwy chodzi i narzeka ze jej sie zbiera na wymioty drazni ja kazdy zapach ostatnio wyskoczyla do mnie z tekstem ze pachne wiatrem i to mocno :)nawet to jej przeszkadzalo :)
    eheheh... no, też tak mam. A najgorzej jak lodówkę otwieram :( masakra.

edytka lubi tę wiadomość

‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ