Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie wrote:Czesc edytka my sie jeszcze nie znamy
stardust wiem ze analiza owulacji nie byla z Twojej strony obrazliwa ani nic z tych rzeczy. Ja to poprostu dobilo. Wiesz jak to jest, dlugi cykl, nadzieje a tu ktos mowi bezowulacyjny.
Powiem Ci szczerze ze ja widzac koncowke wykresu typowego na @ albo cykl bezowulacyjny nie komentuje juz tego bo wiem to to taki noz w serce (chyba mnie rozumiesz).
Paticzka na pewno wroci!
Zjadlam sniadanko
Nie mam dzisiaj nic do roboty co bardzo mnie cieszynatasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
dzis sobota wiec troche luzniej nie trzeba isc do pracy...corka poki co zajeta pieskiem i bajkami moja druga polowka w pracy wiec zostaje tylko posprzatac(najgorzej bedzie z kuchnia moj ukochany wczoraj robil kolacje masakra...)no i zakupy
Cassie lubi tę wiadomość
edytka -
edytka wrote:hej niestety tak sie zlozylo ze wiekszosci nie znam moja wina...postaram sie to nadrobic
edytka, natasza82, Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:e, słabo. rzygać mi się chce
Dziewczyny czemu mi nie wykryło dni płodnych ? Zaznaczyłam szyjkę jaką mam a nie wykryło a chyba jak jest nisko miekka i otwarta to dni płodne czy nie ?edytka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedytko widzialam Twoj wykres pieknie pnie sie do gory
stardust nie pomylilam sie i weszlam na Twoj profil
Wiesz ja jestem bardzo szczera, czasem do bolu ale jak widze ze dziewczyna marzy ze jej wykres zakonczy sie zielonym a tu widac ze np. tempka leci w dol jak szalona a ona ma nadzieje ze jutro odbije to nie chce bardzie dobijac. Samo czerwone na papierze toaletowym to wystarzajace dobicie.
Nie mysl juz o tym. Kazda z Nas jest inna jedna twardsza druga kruszy sie jak platki sniegu. Przez neta tego nie wybadasz.
Landrynka pieknie ze nosisz mezowi sniadanie do pracy to sie ceniedytka lubi tę wiadomość
-
Landrynka wrote:Uroki ciąży kochana :*
Dziewczyny czemu mi nie wykryło dni płodnych ? Zaznaczyłam szyjkę jaką mam a nie wykryło a chyba jak jest nisko miekka i otwarta to dni płodne czy nie ? -
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Uroki ciąży kochana :*
Dziewczyny czemu mi nie wykryło dni płodnych ? Zaznaczyłam szyjkę jaką mam a nie wykryło a chyba jak jest nisko miekka i otwarta to dni płodne czy nie ?
Ovuf zaznacza nie po szyjce a po sluzie. Jesli wpiszesz sluz wodnisty albo rozciagliwy to od razu masz plodne. -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:edytko widzialam Twoj wykres pieknie pnie sie do gory
stardust nie pomylilam sie i weszlam na Twoj profil
Wiesz ja jestem bardzo szczera, czasem do bolu ale jak widze ze dziewczyna marzy ze jej wykres zakonczy sie zielonym a tu widac ze np. tempka leci w dol jak szalona a ona ma nadzieje ze jutro odbije to nie chce bardzie dobijac. Samo czerwone na papierze toaletowym to wystarzajace dobicie.
Nie mysl juz o tym. Kazda z Nas jest inna jedna twardsza druga kruszy sie jak platki sniegu. Przez neta tego nie wybadasz.
Landrynka pieknie ze nosisz mezowi sniadanie do pracy to sie ceniCassie lubi tę wiadomość
-
czesc dzewczynki
Stardust wysłałm Ci linka na FB jak bedziesz dodaj mnie do znajmoych bedzie mi miło
Aniu tak Kasia S to ja
Edytka twój wykres jest obiecujący
To przykre ze powoli sie wykruszają dziewczyny ale ja tam zostaje i nie zamierzam sie stąd ruszać
Stardust nie denerwuj sie tym co powiedziałaś Paticzce moim zdaniem chciałaś dobrze ja tez chyba coś jej napisałam już nie pamietam ale jeśli ją zabolało to przepraszam. ja jak chce zeby ktos zerknął na mój wykres to chce szczerych odpowiedzi nawet jak bedą bolały ale co mam sobie głupią robić nadzieje jak jest kiepsko to juz wole znać prawde co prawda nie wszyscy są tacy jak jaedytka, natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
mam kolezanke jest w 11tyg ciazy i ona tez bez przerwy chodzi i narzeka ze jej sie zbiera na wymioty drazni ja kazdy zapach ostatnio wyskoczyla do mnie z tekstem ze pachne wiatrem i to mocno :)nawet to jej przeszkadzalo
natasza82 lubi tę wiadomość
edytka -
00monika00 wrote:zbadałam sobie pierwszy raz szyjkę dzisiaj z rana, obserwacje:
- mięciutka
- wysoko
- chyba otwarta bo jakbym się uparła i wysiliła palucha to bym "wlazła" dalej
czyli jak??
myślicie, że dobry znak? -
Kasiula09 wrote:czesc dzewczynki
Stardust wysłałm Ci linka na FB jak bedziesz dodaj mnie do znajmoych bedzie mi miło
Aniu tak Kasia S to ja
Edytka twój wykres jest obiecujący
To przykre ze powoli sie wykruszają dziewczyny ale ja tam zostaje i nie zamierzam sie stąd ruszać
Stardust nie denerwuj sie tym co powiedziałaś Paticzce moim zdaniem chciałaś dobrze ja tez chyba coś jej napisałam już nie pamietam ale jeśli ją zabolało to przepraszam. ja jak chce zeby ktos zerknął na mój wykres to chce szczerych odpowiedzi nawet jak bedą bolały ale co mam sobie głupią robić nadzieje jak jest kiepsko to juz wole znać prawde co prawda nie wszyscy są tacy jak jaKasiula09 lubi tę wiadomość
-
edytka wrote:mam kolezanke jest w 11tyg ciazy i ona tez bez przerwy chodzi i narzeka ze jej sie zbiera na wymioty drazni ja kazdy zapach ostatnio wyskoczyla do mnie z tekstem ze pachne wiatrem i to mocno :)nawet to jej przeszkadzalo
edytka lubi tę wiadomość