Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:to o moją chodziło, nie ma co ukrywać. przeprosiłam. bab w ciąży się nie słucha, bo hormony szaleją. Ale tak czy inaczej biję się w pierś - moja wina
Nie wiedziałam, że to ją tak zaboli..Cassie, Katha81 lubią tę wiadomość
-
edytka wrote:ja nadal czekam...uzupelnilam wykres i zobaczymy chociaz nie wierze bo niby dlaczego akurat tym razem skoro 7 cykli nic...
edytka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry:)
ja samopoczuie???
widzę, że kolejna odeszła,co jest do choroby ciężkiej?!
Apeluję o pozostawanie na swoich miejscach:D:D:D:D nie odchodzenie nigdzie!!!
xxMoniaxx odzywała się???
Jackie, bolą mnie już kciuki ale trzymam dalej!natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbadałam sobie pierwszy raz szyjkę dzisiaj z rana, obserwacje:
- mięciutka
- wysoko
- chyba otwarta bo jakbym się uparła i wysiliła palucha to bym "wlazła" dalej
czyli jak??
myślicie, że dobry znak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:41
-
00monika00 wrote:dzień dobry:)
ja samopoczuie???
widzę, że kolejna odeszła,co jest do choroby ciężkiej?!
Apeluję o pozostawanie na swoich miejscach:D:D:D:D nie odchodzenie nigdzie!!!
xxMoniaxx odzywała się???
Jackie, bolą mnie już kciuki ale trzymam dalej! -
stardust87 wrote:ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że to nie było nic niemiłego ani złośliwego. po prostu zapytałam czy sprawdzała czy miała owulację w tym cyklu, bo tempki trochę tak wyglądały jakby ich nie było. Fakt, mogłam się ugryźć w język i nic nie mówić. Ale myślałam, że chciała znać różne opinie. Jak mi kiedyś ktoś zasugerował, że mogę mieć problemy z progesteronem na podstawie wykresu to się nie obrażała, tylko podziękowałam za sugestię i od razu sobie ten progesteron sprawdziłam. I byłam wdzięczna za pomysły.
Nie wiedziałam, że to ją tak zaboli.. -
nick nieaktualnyCzesc edytka my sie jeszcze nie znamy
stardust wiem ze analiza owulacji nie byla z Twojej strony obrazliwa ani nic z tych rzeczy. Ja to poprostu dobilo. Wiesz jak to jest, dlugi cykl, nadzieje a tu ktos mowi bezowulacyjny.
Powiem Ci szczerze ze ja widzac koncowke wykresu typowego na @ albo cykl bezowulacyjny nie komentuje juz tego bo wiem to to taki noz w serce (chyba mnie rozumiesz).
Paticzka na pewno wroci!
Zjadlam sniadanko
Nie mam dzisiaj nic do roboty co bardzo mnie cieszy
edytka, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam zanieść mojemu do pracy śniadanie
brzuszek mnie juz nie boli , ale łopatka bardzo
Ja sb dziś mierzyłam szyjkę i mam nisko , miękką , otwartą ale jak zaznaczyłam na wykresie to nie pojawiły mi się dni płodne .
Tak patrzę na was na fb i takie śliczne wszystkie jesteście :*
Widzę właśnie że od samego rana tutaj plotkujecieCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Byłam zanieść mojemu do pracy śniadanie
brzuszek mnie juz nie boli , ale łopatka bardzo
Ja sb dziś mierzyłam szyjkę i mam nisko , miękką , otwartą ale jak zaznaczyłam na wykresie to nie pojawiły mi się dni płodne .
Tak patrzę na was na fb i takie śliczne wszystkie jesteście :*
Widzę właśnie że od samego rana tutaj plotkujecie