Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:moja kumpela też zaszła w listopadzie i lubię ją bardzo tylko mam taką presję bo ona zachciała sobie i jest przynajmniej tak mówi i to wszystko dzięki diecie warzywnej dr Dąbrowskiej czy jakoś tak i ma w głowie żę to wszystko jej zasługa a jak my żremy co popadnie to nie ma co się dziwić że ciężko zaciążyc ech i weż tu coś odpowiedz jej mądrego wrrr
przeciez nie ma 100proc prawdy w tym co powiedziala.
Tak mi sie wydaje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:moja kumpela też zaszła w listopadzie i lubię ją bardzo tylko mam taką presję bo ona zachciała sobie i jest przynajmniej tak mówi i to wszystko dzięki diecie warzywnej dr Dąbrowskiej czy jakoś tak i ma w głowie żę to wszystko jej zasługa a jak my żremy co popadnie to nie ma co się dziwić że ciężko zaciążyc ech i weż tu coś odpowiedz jej mądrego wrrr
oj tam oj tam:) -
Katha81 wrote:jestem znowu, wzielam laptopa meza bo pojechal na zakupy:P
Kasia my bierzemy mace od tygodnia i niewiem czy to tylko psychika ale moj P mowi ze super sie po tym czuje i czesciej mu sie 'chce'
dzis rano poszalelismy az bylam w szoku
mam nadzieje ze tak samo dobrze wplywa na ilosc i jakosc plemniczkow -
Kaśka wrote:moja kumpela też zaszła w listopadzie i lubię ją bardzo tylko mam taką presję bo ona zachciała sobie i jest przynajmniej tak mówi i to wszystko dzięki diecie warzywnej dr Dąbrowskiej czy jakoś tak i ma w głowie żę to wszystko jej zasługa a jak my żremy co popadnie to nie ma co się dziwić że ciężko zaciążyc ech i weż tu coś odpowiedz jej mądrego wrrr
jakoś mi sie nie chce w to wierzyć ale skoro mówi ze dzieki diecie to niech tak zostanie, ale jak by nie patrzec nie wszyscy takie diety stosują i zachodzą w ciąże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny