Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaśka wrote:jeszcze mnie korci żeby pojechać do apteki po te wspomagacze co na innym wątku dziewczyny pisały MACA chyba. Tu też niektóre z was to biorą
jestem znowu, wzielam laptopa meza bo pojechal na zakupy:P
Kasia my bierzemy mace od tygodnia i niewiem czy to tylko psychika ale moj P mowi ze super sie po tym czuje i czesciej mu sie 'chce'
dzis rano poszalelismy az bylam w szoku
mam nadzieje ze tak samo dobrze wplywa na ilosc i jakosc plemniczkowKaśka, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:jestem znowu, wzielam laptopa meza bo pojechal na zakupy:P
Kasia my bierzemy mace od tygodnia i niewiem czy to tylko psychika ale moj P mowi ze super sie po tym czuje i czesciej mu sie 'chce'
mam nadzieje ze tak samo dobrze wplywa na ilosc i jakosc plemniczkow
a gdzie ta mace kupujecie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:a dzięki:) juz lepiej- bolala główka,ale widoznie musiałam złapać drzemkę na troszke. A Ty jak?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:jestem znowu, wzielam laptopa meza bo pojechal na zakupy:P
mam nadzieje ze tak samo dobrze wplywa na ilosc i jakosc plemniczkowKatha81 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:no w końcu sie troche odstresuje, ale najgorsze ze nie zapomne o staraniach bo bedzie koleżanka która jest w ciąży
Kasiula09, Cassie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ewelina23 wrote:Tak lepiej juz dzis .
Myslalam zeby go wyciagnac na krotki spacej ale jak mu sie pogorszy to wtedy lipa . Chociaz jak bylam w sklepie to cieplusio na dworzu leciutki wiaterek tylkoEwelina23 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
moja kumpela też zaszła w listopadzie i lubię ją bardzo tylko mam taką presję bo ona zachciała sobie i jest przynajmniej tak mówi i to wszystko dzięki diecie warzywnej dr Dąbrowskiej czy jakoś tak i ma w głowie żę to wszystko jej zasługa a jak my żremy co popadnie to nie ma co się dziwić że ciężko zaciążyc ech i weż tu coś odpowiedz jej mądrego wrrr
-
Kasiula09 wrote:no niestety takie życie ale mam nadzieje ze nam tez tu sie wszystkim szybko uda3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]